Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Tapada de cartells d'Alejandro Sanz
29 jun 2007
alejandrosanz.jpg
Amb aquesta acció convidem a tothom qui trobi un cartell dels concerts d'aquest lladre, per a tapar i denunciar la seva implicació repressiva.

Visca la llibertat, mori la propietat privada.

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Tapada de cartells d'Alejandro Sanz
29 jun 2007
sou uns cabrons explotadors, enemics de la cultura i la llibertat
Re: Tapada de cartells d'Alejandro Sanz
29 jun 2007
tots els treballdors tenim dret a un salari digne, els artistes també EXPLOTADORS ESCLAVISTES NO!!
Sense rics, no hi hauria pobres
02 jul 2007
El què cobra l'Alejandro Sanz no és un salari digne: és un enriquiment insultant.
Una lternativa real que els hi fara mal
02 jul 2007
El que realment els hi fa mal a les grans discográfiques i les mal anomenades gestores de drets d'autor (SGAE, RIAA...), son les cada vegada més potents alternatives als seus canals de distribució i promoció.

Jamendo: Ens proporciona un arxiu de música amb llicecies Creative Commons, que poden ser descarregades mitjançant les xarxes de compartir arxius P2P (emule i bittorrent). Jamendo utilitza un sistema en el que els usuaris de la web etiqueten i recomanen la música dels diferents grupos. De forma similar funciona lastFM.com.

MusicaLibre.info: L'objectu d'aquesta web es la de promocionar grups i artistes, els quals tenen com a única via de promoió la distribució gratuita de la seva obra a Internet.

CcMixer: Remescles de diferents artistes que cedeixen la seva música per a que sigui samplejada.

Magnatune: Un nou segell discográfic que permet escoltar abans de comprar.

Opsound, a href="http://freesound.iua.upf.edu/">FreeSound i a href="http://www.soundclick.com/">SoundClick Serveis d'ariu de sons lliures d'utilizar i obert a tots els usuaris de la web.

Escolteu i aneu als concerts d'aquells músics, que saben que del que viuran en realitat és d'interpretar la seva música en directe. La resta son uns venuts que es pensen que es forraran de diners pel fet de signar una merda de contracte precari amb una de les grans discográfiques i apuntant-se a la SGAE pagan la qüota de soci.

Steve Coleman, conocido músico afroaméricano de Jazz.

"Muchas personas me han preguntado cuáles son mis mótivos para ofrecer mi música gratis"

"Bien, ¿y por qué no? ¿Por qué siempre tiene todo que costar algo? Para mí la música es el sonido organizado que puede ser usado como símbolos acústicos para comunicar ideas. Y dado que mi objetivo principal es la comunicación de estas ideas a la gente, ¿por qué no proporcionar esta música gratis y facilitar la distribución de mi música a la gente? Lo que pasa es que esta forma de distribución de la música no es la que más interesa a las discográficas comerciales, a las empresas de registro, a las distribuidoras, tiendas, etc."

Radio laBuenaGente.com
Sindicat Terrassa