Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
[Sants] Festa eclèctica al Bahia
29 jun 2007
Desprès de la mani a Sants per el desalotjament del carrer Miquel Angel... pots venir a la festa organitzada per l'Ateneu Llibertari Sants a la sala Bahia.
Concert amb:

-Surfin' shirlas
-Rinkonete y su retrete
-dj. freaker

-> divendres 39 - 21:30h

Sala Bahia
c/ Olzinelles 31
<M> pl. Sants
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/calendari/displayevent/960/index.php

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Sants] Festa eclèctica al Bahia
29 jun 2007
O anar a dormir i llevar-se aviat per anar a la mani de Xàtiva, que al Bahia, com a molt t'apunyualaran amb la conivència de la gent que hi viu...
Fora garrulos del barri!
Re: [Sants] Festa eclèctica al Bahia
29 jun 2007
no puc estar mes dacord amb tu, O no! La sala Bahia es va ocupar per Espais Alliberats per la Cultura amb un projecte molt complert e interessant, y aprofitant l estiu y que ni havia en aquell moment altres mogudas grosses,uns fills de puta estalinistes s ho van quedar de maneres violentes.Al menys,que la gent ho sàpigue,i ells mateixos...
Re: [Sants] Festa eclèctica al Bahia
29 jun 2007
mentira, mentirijilla
no es va ocupar per espais alliberat per la cultura, sinó que ja estava ocupat i aquesta penya va entrar-hi i va acabar fent fora els que primer l'havien ocupat.
i ara els fan fora a ells sembla
quién roba a un ladrón...
Re: [Sants] Festa eclèctica al Bahia
29 jun 2007
t equivocas,ntramos n la sala bahia,no t dire como,y hacia años k nadie pisaba los dos cm d polvo,tardamos 2 dias en poner luz decente,cinco con el agua y una semana en limpiarlo.mo se de donde sacas la informacion,pero hay fotos si kieres...
Re: [Sants] Festa eclèctica al Bahia
29 jun 2007
el bahia dona fastic, esta aïllat completament del teixit associatiu de Sants i a sobre vaig ser testimoni d'un impune apunyalament dins el bahia per part d'un "amic" de la penya ke obria eixe dia. Tant de bo els desallotjessin!
Fora vividors ke utilitzen l'okupacio com a benefici propi. Necessitem l'okupacio per denunciar l'especulacio i akestos malparits taquen la gran feina que fa el moviment okupa
Re: [Sants] Festa eclèctica al Bahia
30 jun 2007
jo crec ke no es questió d esperar que els desalotgin els mossos.tendríem que ser nosaltres mateixos els que arreclessim els nostres problemes y recuperar aquest espai tan meravellós de les urpes d aquests quintacolumnistes y fer el ús que li pertoca.N hi ha molts que estem disposats si el col.lectiu ens fa costat.Ho parlem?
Re: [Sants] Festa eclèctica al Bahia
30 jun 2007
Per menys que celebrar una festa en un lloc "no adient", s'ha titllat a gent de connivents amb el feixisme. A què espereu per a titllar a l'Ateneu Llibertari de Sants i als seus membres de còmplices dels quintacolumnistes? De còmplices dels apunyalaments? De còmplices del desallotjadors?
Depen de quí estigui al davant us foteu amb ell; depén de quí, us centreu en el problema; depén de quí, de la seva organització....
Sempre té la culpa el que no és nostre i mai ens mirem el melic.
Boicot a l'Ateneu Llibertari de Sants!!! Enderroquem l'Ateneu!!! Fem-lis pintades al seu local!!! Assenyalem-los!! Desallotgem el Bahia millor que els mossos!! Fem fora els llibertaris còmplices de les nostres manifestacions!!! Boicotegem-los!!
Aneu a cagar tots!! Després anireu a plorar a la penya del Bahia per a que us deixin (lloguin?) el local per fer una festa. I hi hauran seguratas, perdó, companys de seguretat per a que tothom pagui l'entrada i decideixin qui entra i qui no.
Repeteixo....aneu a cagar tots, jilipolles!!!
(Adreçat a qui pertoqui)
Re: [Sants] Festa eclèctica al Bahia
01 jul 2007
No se a quien kieres liar,pero el tema esta ckaro.La gente del Bahia no son la gente del bahia:1) no lo ocuparon(bueno tal vez kede uno o dos)se lo apropiaron exando a los ke si se lo abian currado a ostias y destrozando cosas. 2)lo usan de negocio,jodiendo al resto del colectivo, y 3)rke de vez en cuando "se enrollen" con gente ke vale la pena es un burdo lavado de cara ke no se si ati te cuela porke eres cortito o porke eres de los ke sacas algo de ello.Tu sabras,nosotros también. Y no es desalojar mejor ke los mossos,es RECUPERARLO para el barrio y la ciudad,no para cuatro manguis espavilaos. Al tiempo
Re: [Sants] Festa eclèctica al Bahia
02 jul 2007
A part m'agradaria afegir que un dels que estan al Bahia (a l'assamblea) és un maltractador. I el problema per a mi és que no tenen un posicionament polític en molts aspectes. No es van posicionar en aquest cas ni es qüestiona les coses que es volen organitzar allà. Serveix com una sala de festa per lucrar als 4 que hi són. Hem sap greu per la gent que està dins i que té il·lusió i ganes en el projecte perquè la sala és enorme i està super bé, però crec que si allà es fes més política i menys festa la penya no estaria tan enfadada amb els que ara okupen l'espai.
Re: [Sants] Festa eclèctica al Bahia
02 jul 2007
Da verguenza ver tanto resentimiento dentro del mismo movimiento okupa! Apunten hacia donde verdaderamente tienen que apuntar...y no contra la peña que se lo curro y se lo curra para que el bahia sea un espacio guapisimo que ya han usado todos los colectivos que lo han pedido y lo siguen pidiendo.
Re: [Sants] Festa eclèctica al Bahia
02 jul 2007
"donde verdaderamente tienen que apuntar..." se te ve l plumero pibe
Re: [Sants] Festa eclèctica al Bahia
04 jul 2007
Tambien racista...?
Sindicato Sindicat