Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Foral l'Apartheid Israelí de l'Eurocopa
28 jun 2007
Signa!!!
Signa contra la participació de l'Estat Racista Israelí als tornejos europeus.
Mira també:
http://www.palestinecampaign.org/petition.asp?PetitionID=4

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Foral l'Apartheid Israelí de l'Eurocopa
28 jun 2007
Israel és en certa mesura una creació occidental i per tant primer europea. a part,com si la Unió Europea fos digna de no ser considerada racista...
Re: Foral l'Apartheid Israelí de l'Eurocopa
28 jun 2007
Doncs ja saps, a fer contracampanya a favor de la participació d'Israel.

En aquest món hi ha massa gent que s'avorreix!!!
Re: Foral l'Apartheid Israelí de l'Eurocopa
28 jun 2007
lo que vulguis però no pots negar que és un producte europeu! doncs ja saps, a fer propaganda de la UE si et sents tant ciutadà europeu!en el fons promoveu a favor o en contra, bé o malament, una visió etnoccidentalista
Re: Foral l'Apartheid Israelí de l'Eurocopa
28 jun 2007
no hay mas ciego que el que no quiere ver
Re: Foral l'Apartheid Israelí de l'Eurocopa
29 jun 2007
Aviam "jo mateix",

No sé si ets un racista i estic perdent el temps amb tú. Però per si no ho fosis, pensa una mica abans d'escriure xorrades.

La campanya és una campanya anti-racista, si el que es jugués fossin els mundials, la campanya es faria igualment, com es va fer en el seu moment amb la Sudàfrica de l'Apartheid o amb l'Alemanya nazi.

Israel és un Estat ètnico-religiós, això significa que si tu no ets jueu, mai podràs assolir els drets dels que si que ho són. Encara que hagis nascut a Israel (cas de molts palestins). Això a la Unió Europea no és així, i si no saps veure la diferència és que tens una capacitat d'anàlisi molt baixa.

I com que et dediques a criticar una campanya i no dones cap alternativa, per això et proposo que facis una contracampanya. Perquè criticar és molt fàcil però m'agradaria saber quina és la teva proposta.

Total, que ni has entès la campanya, ni entens la diferència entre la Unió Europea i Israel, ni proposes res per ajudar al poble palestí que viu en un autèntic camp de concentració des de fa molts anys. Per tot això ets un llest.
Sindicato Sindicat