Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: especulació i okupació
desallotgen ara mateix el carrer miquel angel
27 jun 2007
Estan desallotjant el C/miquel Angel a Sants
es necessita ajuda

This work is in the public domain

Comentaris

Concentració ara mateix allà !!
27 jun 2007
Per arribar-hi metro L-5 o L-1 Pl. Sants, està al costat. Hi ha concentració ara mateix.

La repressió no ens aturarà !!

Cap desallotjament sense resposta !!
Re: desallotgen ara mateix el carrer miquel angel
27 jun 2007
Extret de Terra.Es:

Los Mossos d'Esquadra desalojan diversas casas 'okupadas' en el barrio de Sants de Barcelona

Agentes antidisturbios de los Mossos d'Esquadra desalojaron a primera hora de esta mañana diversas casas 'okupadas' en la calle Miquel Àngel del barrio de Sants de Barcelona.

Según informaron fuentes del colectivo 'okupa' y de la Policía catalana a Europa Press, la operación policial se inició sobre las 6.32 horas en cinco o seis pequeñas casas de dos plantas situadas entre los números 53 y 57 de la calle Miquel Àngel, cerca de la calle Papin. También se habría desalojado un espacio usado como 'esplai' liberado.

Según los Mossos el desalojo se hizo sin incidentes y sobre las 8 horas varios 'okupas' se presentaron al lugar para entrar en las viviendas y retirar sus objetos personales.

En cambio, desde el colectivo 'okupa' se denunció la presencia masiva de furgones de la Policía, que cortaron la calle, y que se retuvieran a varios de los ocupantes en el interior de la vivienda.
Re: desallotgen ara mateix el carrer miquel angel
27 jun 2007
serà el moment ara d'anar totxs a unx contra el gran monstre, o potser millor seguim uns quans anys més deixant que polítics, mossos, prensa... ens segueixin donant pel cul.
Re: desallotgen ara mateix el carrer miquel angel
27 jun 2007
per enrabiadx: sisplau, podem passar del llenguatge homòfob?...només un apunt.
Re: desallotgen ara mateix el carrer miquel angel
27 jun 2007
Hi ha alguna concentració o convocatoria per avui tarda o vespre?
Ànims i força
Re: desallotgen ara mateix el carrer miquel angel
27 jun 2007
Si hi ha una concentració a casa teva burro!!! Per xuna... Simplement ets més curta que una espardaneya. Ves a donar-li un petonet a la estimada ecosocialista i no embrutis aquests canals de comunicació amb merda d'homofobia ni gaites similars.
Re: desallotgen ara mateix el carrer miquel angel
27 jun 2007
Millor ser curt* que homofob*!

Ànims a la gent de Miquel Àngel i Breva!
Els mossos desallotgen il·legalment al carrer Miquel Angel
27 jun 2007

> El desallotjament s'inicià a les 6:32 del matí en sis okupades del carrer Miquel Àngel.

Des de bon matí, un fort dispositiu policial ha pres el carrer Miquel Àngel de Sants, amb la intenció de desallotjar diverses cases okupades situades entre el carrer Papin i el local de l'antic esplai okupat per la banda de mar i la Breva a la banda de Muntanya. Cal recordar que els edificis de la banda de mar es varen okupar com una reivindicació contra la violència immobiliària. La Breva era la única que tenia un procediment judicial tancat encara que en espera de que el jutge dictés data de desallotjament. En aquestes cases hi convivien diferents projectes entre els que cal destacar els d'habitatge, de Centre Social i un hort comunitari. La policia ha retingut als ocupants a l'interior de l'edifici. A partir de les 8 del matí s'ha començat a concentrar gent als voltants en senyal de suport i que encara (11h) hi son concentrades esperant poder-ne treure les pertinences.

Mira també:
http://www.barrisants.org
Sindicato Sindicat