Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Comunicat de la CUP de Martorell davant el judici del Cas Acebes
25 jun 2007
CUP Martorell: 4 persones seran jutjades després de la visita d'Acebes a la Vila
El proper 26 de juny quatre veïns de Martorell seran jutjats en relació als esdeveniments del 10 d'octubre de 2006, on el dirigent del Partido Popular Angel Acebes va visitar la ciutat de Martorell.

Arrel de la concentració de rebuig espontània protagonitzada pel veïnat de Martorell, quatre persones seran jutjades acusades de desobedència i desacatament a l'autoritat. Aquest judici és la culminació d'un esperpèntic procés, farcit de farses i de mentides, orquestrades pels mitjans de comunicació i la classe política martorellenca i catalana. Davant d'aquesta escena final del sainet, la CUP de Martorell vol fer públic que:

1. Els quatre veïns de Martorell que seran jutjats el proper 26 de juny són el cap de turc escollit per la policia espanyola per reprimir el Martorell rebel i lluitador que es mobilitza contra el feixisme.

2. Aquest judici farsa no té cap sentit. Un judici així sols tindria sentit si al banc dels acusats hi fossin els membres de la Guardia Civil i el regidor del Partido Popular de Badalona, Garcia Albiol, únics autors de les agressions que van existir aquell vespre a la Plaça de les Cultures de Martorell.

3. La CUP de Martorell no entendrà cap altra sentència que no suposi l'absolució dels quatre martorellencs. Malgrat tot, coneixedors dels interessos de la justícia en la criminalització de les idees, des de la CUP som conscients que la sentència pot ser inculpatòria per als quatre martorellencs. De ser així, la CUP destinarà tots els seus recursos humans i materials per fer extendre la solidaritat i la denúncia.

4. La CUP defensa la mobilització com a eina per plantar cara al feixisme i cridarà a participar en aquelles activitats que defensin espais d'alliberament.

Candidatura d'Unitat Popular de Martorell.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de la CUP de Martorell davant el judici del Cas Acebes
25 jun 2007
Amunt el Baix Llobregat antifeixista!
Re: Comunicat de la CUP de Martorell davant el judici del Cas Acebes
26 jun 2007
dsd Vilafranca solidaritat amb els encausats de Martorell!!

Visca la terra!

Lliure!
Re: Comunicat de la CUP de Martorell davant el judici del Cas Acebes
26 jun 2007
anims als companys martorellencs.

una abraçada solidaria
Sindicato Sindicat