Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
La CNT es concentrà ahir a Sagardi
23 jun 2007
La CNT de Barcelona va organitzar ahir una concentració solidària al restaurant Sagardi, en resposta a la pressió moral a la nostra delegada sindical, la qual va acavar el mateix dia al migdia amb una baixa per ansietat per la situació que es va produïr al restaurant.
dsc013051pl2.jpg
Tot plegat, en mig de la situació de silenci absolut a les peticions de CNT a tenir una reunió entre Empresa, Sindicat i Secció Sindical per a poder seguir negociant les condicions de treball en el centre de treball i que mesos enrera ja vam tenir la primera amb un resultat molt satisfactòri per a totes les parts: el cessament de les hores extres i l’íntegra compliment del conveni col·lectiu d’hosteleria de Barcelona.

Malhauradament, degut a la situació de desatenció als acords compromesos per l’empresa i amb l’acumulació de diverses queixes i reclamacions de treballadors de la Secció Sindical de CNT-Sagardi, vam veure’ns obligats a respondre per l’acció directa a la porta del restaurant, concentrant-nos per exigir una resposta a la reunió i per a denunciar l’agressió moral que la delegada de CNT a Sagardi havia patit el mateix migdia, provocant-li una baixa per ansietat.

Ambtot, l’empresa va compromètre’s a tenir amb nosaltres en els propers dies una reunió i atendre al Sindicat per tal de poder trovar una solució al incipient conflicte que s’està gestant, un cop més i per la mala gestió o incapacitat del gerent, a Sagardi. Així, un cop obtingut el compromís personal de l’empresa i convinguda la propera reunió, CNT va desconvocar l’acte de protesta en espera d’una solució satisfactoria.

Des de CNT-Barcelona, agraïr a tota la gent solidària que durant la concentració van recolzar a la delegada sindical i a la plantilla de Sagardi rebutjant entrar-hi a consumir, posant-se de la nostra banda o bé aplaudint obertament l’actuació solidària del sindicat.
Mira també:
http://barcelona.cnt.es/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CNT es concentrà ahir a Sagardi
25 jun 2007
Estos de Sagardi no aprenden. Ya se les vencio en el 98 y que se vayan preparando otra vez... El dueño es Iñaki Lopez de viñaspre exsindicalista de ccoo, experiencia que despues de mucho le ha servido en los multiples conflictos que ha tenido con a sus empleados ,ha creado un mini imperio de tabernas vascas por todo el Estado que le ha aportado pingües beneficios a el y a sus socios. Quien te ha visto y quien te ve.
Re: La CNT es concentrà ahir a Sagardi
26 jun 2007
Sagardi tornen a actuar com quan es va legalitzar la secció sindical, no n'aprenen:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/209368

Ànims companys, tard o d'hora us hauran de donar el que us pertoca!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more