Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
[CAJEI 23-J] Subversió per la llibertat!
19 jun 2007
[CAJEI 23-J] SUBVERSIÓ PER LA LLIBERTAT!

Pròxima visita a les Generalitats del País Valencià i de Catalunya i a la caserna militar d’El Bruc

Es lliuraran les 1.000 plaques del Ministerio de la Vivienda que seguien empastifant els nostres carrers amb el jou i les fletxes

Visiteu www.cajei.net
I també http://www.cajei.net/especial_subversio.asp
subversio3def.jpg
Des de la CAJEI us convidem a participar en l’acte de lliurament de les 1.000 plaques del franquista Ministerio de la Vivienda arreplegades per les Assemblees de Joves a 35 localitats diferents dels Països Catalans. Les plaques amb la simbologia feixista que embrutava els nostres carrers seran lliurades a les administracions autonòmiques del País Valencià i del Principat de Catalunya. Així mateix, us convoquem a tots i a totes a la xiulada popular contra la presència militar espanyola a la caserna d’El Bruc, que tindrà lloc la mateixa tarda del dissabte 23 de juny a Barcelona.

CONVOCATÒRIES:

DISSABTE 23 DE JUNY DE 2007:

Presentació de Campanya Nacional SUBERSIÓ PER LA LLIBERTAT
Roda de Premsa
Hora: 11:30
Lloc: Plaça Sant Jaume (Barcelona) i Plaça Manises (València)


Lliurament de les 1.000 plaques
Inclourà el lliurament d’un manifest i una placa als presidents de les Generalitats del País Valencià i de Catalunya
Hora: 11:30
Lloc: Plaça Santa Jaume (Barcelona) i Plaça Manises (València)


Dinar Popular i Cantautor
Hora: 12:00
Lloc: Ateneu Popular de l’Eixample. Barcelona. C/ Rosselló amb Sicília
<M> Sagrada Família, L-2 i L-5


Xiulada a la caserna militar d’ El Bruc
Concentració de protesta popular contra la presència militar espanyola
Hora: 17:00
Lloc: Caserna del Bruc. Barcelona. <M> Zona Universitària, L-3

CAJEI
19 de juny de 2007

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [CAJEI 23-J] Subversió per la llibertat!
19 jun 2007
Algú em pot explicar què nassos hi pinta un palestí en aquest cartell? Però què us passa? És que de debò us agradaria viure les condicions difícils d'Euskal Herria i de Palestina, o què?

És que no sou capaços d'autorrealitzar-vos aquí i necessiteu fer veure -i arribar a creure en alguns casos- que som en un país en conflicte?

A més d'un de la CAJEI li convindria visitiar Palestina. Els camps de refugiats, els controls militars, el gegantí Apartheid envoltat de mur. Se us acabarien ràpid les collonades.

Torneu a la realitat.
Re: [CAJEI 23-J] Subversió per la llibertat!
19 jun 2007
Bé, jo sovint sóc crític amb moltes mancances que arrossega la CAJEI (i Maulets). Però el cert és que tocar un dels pilar del sistema (els militars) és una bona pensada.

Felicitats per un cop

Seguiu així i deixeu-vos de concerts
(i repasseu l'ortografia dels escrits)
Re: [CAJEI 23-J] Subversió per la llibertat!
19 jun 2007
"Fora simbologia espanyola i francesa dels nostres carrer!" ???
Ja no saben que fer, pobrets...
Re: [CAJEI 23-J] Subversió per la llibertat!
19 jun 2007
Fora simbologia espanyola, palestina i francesa dels nostres carrers!!
Re: [CAJEI 23-J] Subversió per la llibertat!
19 jun 2007
Pero seguro que defiendes el derecho de los capullos a lucir banderas de Estados Unidos en nombre de la tolerancia y de la libertad de expresión. Si crees que existen "els nostres carrers", tienes un problema conmigo y espero que lo tengas con muchos más. Aquí se llevaba kuffia siglos antes de que se inventara la barretina.
Re: [CAJEI 23-J] Subversió per la llibertat!
19 jun 2007
Pff, criticar, criticar i només criticar. M'agradaria saber si foteu alguna cosa vosaltres. La persona amb el palestí no simbolitza propiament un palestí sinó un encaputxat, la lluita al carrer.
Aneu amb les vostres critiques destructives i inútils a una altra banda i quan vosaltres feu alguna cosa veniu i aleshores en parlem. És que treure els símbols franquistes dels carrers també us sembla malament? Us agrada tenir a la façana de casa vostra una placa on posa ministerio de la vivienda de l'any 1948 amb el jou i les fletxes? M'imagino que no oi? Doncs resulta que aquí hi ha gent que s'ho ha currat i s'ha proposat no deixar-ne ni una, perquè és una vergonya que no ho hagin fet les institucions encara. Així que menys rajar sistematicament companyes, que ja fa una mica de pudor el tema.
Re: [CAJEI 23-J] Subversió per la llibertat!
19 jun 2007
Y por cierto, aunque no es comparable la realidad catalana a la de Palestina, pues Palestina es sencillamente una (ex)realidad que han pulverizado para poner encima otra (fijaos en que destruyen los pueblos y luego los bulldozers pasan sobre los escombros hasta que no queda ni rastro de realidad (más que la anónima arenilla), en cierto sentido sí es pertinente poner una persona palestina en el cartel: el Estado, allá donde exista, deforma la realidad hasta convertirnos en extranjeros de nuestra propia vida. En Palestina dice Israel cada día en su propaganda que "el pueblo palestino no existe", y aquí nos dice la prensa cada día que los desapropiados de los medios de vida no existimos ya ("las clases no existen"), y que todos somos "ciudadanos españoles".
Re: [CAJEI 23-J] Subversió per la llibertat!
19 jun 2007
ja que critiques que es posin palestins (cosa que tampoc m'acaba d'agradar però trobo que és un simple detall tonto) t'has plantejat les condicions en que va viure Grmasci.... mmmhhh...

Com es pot ser tan estúpid?
Re: [CAJEI 23-J] Subversió per la llibertat!
19 jun 2007
tu llevas kuffia?
o mas bien tricornio?

si ets el mateix (MAYUSCULAS) perque no apliques aquest criteri a d'altres que tambe tenim un problema
Re: [CAJEI 23-J] Subversió per la llibertat!
20 jun 2007
qui fa coses parla amb els seus fets, qui sosl sap fer crítiques destructives porta uniforme i cobra sou de l'estat. I aquesta xusma té un greu problema amb els catalans.
Re: [CAJEI 23-J] Subversió per la llibertat!
20 jun 2007
Endavant els que lluiten!!
Bons actes!
Re: [CAJEI 23-J] Subversió per la llibertat!
20 jun 2007
Molt bon acte! Felicitats!
Seguim lluitant per la llibertat dels Països Catalans!
Re: [CAJEI 23-J] Subversió per la llibertat!
20 jun 2007
una campanya interessant... a veure com evoluciona...
Re: [CAJEI 23-J] Subversió per la llibertat!
20 jun 2007
No; no llevo tricornio: los odio en los franquistas, pero también en los demócratas de la revolución francesa.
Que alguien exclame "netegem de símbols palestins els nostres carrers", o algo por el estilo, me parece mucho más grave que una chorrada, y enfrentar esa posición no tiene nada que ver con formular "critiqueo destructivo".
No es una chorrada porque nos envía a la maldita cuestión de siempre: un grupo humano (sociocultural) que pretende el dominio político de un territorio y su gestión. Este Sustenta esas pretensiones mediante el mito según el que existirían un conjunto de manifestaciones, estéticas, vestimentas "propias del territorio", así como otras le serían "ajenas" y convendría limitar o por lo menos atemperar su muestra para no "desterritorializar el territorio". Quienes sostenéis esto sois basura, porque de la tierra en Cataluña no brotan barretinas mientras que de Palestina brotan kuffias (tampoco habla la tierra en un idioma determinado), sino que ambas dan, si se cultivan, olivos y viñedos, por citar dos casos. La tierra es materia con una serie de propiedades bioquímicas, físicas, etc., y lo demás es ideología útil quienes están objetivamente interesados en mantener o en crear un Estado. Por lo demás, tal falacia se despliega en forma de razonamiento circular: "A. Hay expresiones del país y otras ajenas que deben ser desterradas. B. Las primeras resultan ser las nuestras y las segundas las de otros. C. Esa conexión prueba que debemos ser los gestores monopólicos de la realidad dentro de ese territorio. D. No sólo debemos serlo por legitimidad, sino que tenemos que serlo para mejor mantener la cultura propia del territorio". Como comprenderéis, fundamentalismo cultural y reclamación de dominio territorial por un grupo humano son polos que se alimentan recíprocamente. Por cierto, he llevado kuffia durante años y comentarios como los que leo hacen que me plantee rescatarla del armario para mejor joder al integrismo de algunos.
Re: [CAJEI 23-J] Subversió per la llibertat!
20 jun 2007
"netegem de símbols palestins els nostres carrers"??

em sembla que el colega no sa enterat de la pelicula. Però bueno, centrant-nos en temàtiques d'interes real i ignorant la palla que repreenta aquest personatge que prefereixo no saber d'on cony ha sortit, considero que el fet de la imatge del palestí i el que s'ha comentat, potser no és deltot adient, i crec que només suposa un reforç de l'estètica/moda que està destruint l'esquerra independentista. Però de la mateixa manera, estic d'acord amb altres comentaris que s'han fet, i crec que criticar envà serveix de molt poc, i sobretot si la crítica no és constructiva, sinó que senzillament es limita a "despotricar de la feina d'uns altres". Així, proposo un replantejament d el'estètica i l'imatge dels moviments socials per no reduirles a l'autoconsum, però tambe animo a gent com la CAJEI, aquesta acció és força significativa i interessant. Endavant amb totes les lluites!
Re: [CAJEI 23-J] Subversió per la llibertat!
20 jun 2007
ostres! hi ha gent en contra de retirar la simbologia feixista dels nostres carrers? és que no saben que això ja ho varen prometre els del PSOE a tot l'estat i encara estem així?

en fi.

a Gramsci:"Algú em pot explicar què nassos hi pinta un palestí en aquest cartell? Però què us passa? És que de debò us agradaria viure les condicions difícils d'Euskal Herria i de Palestina, o què?"

ningú ha dit això. és increïle la demagogia que podeu arribar a fer per una fotografia.
Sindicat