Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : mitjans i manipulació
AltreCastelló: Anàlisis crítis
19 jun 2007
AltreCastelló vol donar a conèixer una sèrie d'informacions que tracten de donar una visió alternativa sobre fets passats i actuals de la història de la Plana.

Pretén facilitar la difusió de propostes, documents, bibliografia, treballs, declaracions, entrevistes, comunicats, notícies,... perquè estimulen el debat crític i l'intercanvi d'idees.

És una eina al servei d'aquells col·lectius socials en lluita a favor del canvi social. Ens agradaria que fos un instrument més al servei d'un projecte més global de construcció d'una estructura comunicativa alternativa a escala local. En aquest sentit, ens sentim agermanats amb els projectes locals existents d'extensió d'una comunicació crítica.

Vol contribuir a la construcció d'una cultura de resistència enfront de l'actual ofensiva capitalista (precarietat laboral, contaminació, destrossa del territori, malgastament dels recursos, sexisme, retallada de llibertats, corrupció, repressió, etc).

Serà possible a partir de la refutació argumentada d'aquells discursos legitimadors de les polítiques desarrollistes i especuladores vigents al País Valencià que destrossen el territori en nom del sacrosant benefici econòmic. Volem trencar amb el pensament únic, propi d'una societat instal·lada en el culte fetitxista als diners per damunt de tota altra consideració o valor social.
Mira també:
http://altrecastello.probeta.yi.org/
http://altrecastello.probeta.yi.org/dossiers/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat