Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
3er Aniversari de l'Ajv (Vng) La Lluita és l'únic camí
17 jun 2007
aquest mes de juny de 2007,l'Assemblea de Joves de Vilanova i la Geltrú,fà 3 anys que va a començar a caminar,en una manifestació contra la llei de partits (i.legalització de batasuna l'anys de 2002) dos anys treballant a la vila,per resoldre i lluitar contra les problemàtiques nacionas,socials i internacionals que estan a fectant els pobles oprimits,amb l'intenció de crear i potenciar la unitat popular des dels barris i pobles.
CARTELL AJV PETIT.jpg
El proper dissabte 23 de juny,revetlla sant joan,l'ajv,celebra el seu 3er aniversari en motiu de la diada nacional dels Països Catalans.


COMUNICAT 3 ANYS DE LLUITA A Vilanova i la Geltrú

3 anys de lluita a Vilanova
L’Assemblea de Joves de Vilanova i la Geltrú va nèixer ara fa 3 anys arran de la necessitat de que un grup de joves vam percebre de lluitar per a transformar la societat. Han estat 3 intensos anys d’actes i mobilitzacions, com les diades del 8 de març, les protestes contra la guerra imperialista a l’Iraq o contra la il·legalització de partits i diaris al a Euskal Herria, concerts, okupacions, actes per l’autodeterminació dels Països Catalans i mostres de solidaritat amb el jove de Torà,la Núria Pòrtulas, així com amb les preses polítiques catalanes.
Avui seguim treballant i seguim avançant per a aconseguir una societat més justa i igualitària, lliure de tota explotació econòmica, masclista i nacional. Volem conscienciar el jovent vilanoví de les problemàtiques que patim totes i tots: la precarietat laboral, les dificultats d’accés a un habitatge digne, la discriminació de gènere, la destrucció del nostre territori...
Pensem que tots aquests problemes es deriven del capitalisme, un sistema que s’ha demostrat insostenible augmentant la riquesa d’una minoria a canvi d’empobrir la majoria. Un sistema que perpetua l’opressió de les dones i de les nacions sota el poder dels homes i dels Estats, amb l’únic objectiu de produïr el màxim benefici.


Lluitem per una Vilanova i la Geltrú lliure dins uns Països Catalans lliures, perquè la independència i el socialisme és la única possibilitat de supervivència del nostre poble. Ens és indispensable el control de totes les eines necessàries per tal de seguir vivint com a un país i amb la nostra pròpia identitat.
Som conscients de les dificultats d’un projecte així, i més encara a Vilanova i la Geltrú, convertida progressivament en ciutat dormitori de negoci per les classes privilegiades, on la precarietat del treball es veu agreujada per l’increment incessant del preu de l’habitatge i on els qui manen fan tot el possible per mantenir adormits als i les joves, fomentant uns models de vida i d’oci alienants.
Ens volen convertir en unes rates, que estudïn la seva història, que consumeixin tot el que li ofereixen i que, per davant de tot, calli i no ofereixi cap tipus de resistència als valors individualistes, consumistes i neoliberals que ens imposen. Però els i les joves de Vilanova i la Geltrú no ens conformem amb la seva versió, amb el seu sistema econòmic, amb que el nostre poble segueixi empresonat dins un estat que ens nega els drets com a poble i com a persones.

Per tot això, després de 3 anys, seguim dient que la lluita és el camí cap a la llibertat de tots els pobles oprimits, i que només organitzant-nos aconseguirem els nostres objectius.


Independència i Socialisme!

Assemblea de Joves de Vilanova i la Geltrú -Cajei

www.cajei.net

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat