Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Marxism 07 London
14 jun 2007
Estàs amb nosaltres o contra nosaltres. Aquest és el mantra que ha modelat el curs de les polítiques globals en els últims anys. Els rics i poderosos s'han embarcat en la guerra permanent, des de l'Afganistan fins a l'Iraq, amb una llista creixent d'objectius. Però hi ha un altre superpoder resistint.

Per tot el món, milions de persones protesten contra la guerra i resisteixen els atacs del neoliberalisme. A Anglaterra milers de persones estan lluitant per mantenir els drets bàsics a l'educació, l'habitatge, la salut i les pensions. Per tot arreu la gent es pregunta com fem que les nostres veus se sentin?

A Marxism 2007 (5 al 9 juliol, Londres) pots unir-te a milers d'activistes, escriptors, sindicalistes per discutir sobre que està passant al món i debatre les nostres alternatives al capitalisme global, la guerra i la injustícia. Marxism 2007 inclou més de 200 debats sobre amplis temes des d'imperialisme i canvi climàtic fins a Amèrica Llatina i la revolució avui, a més de videoforums, teatre, concerts i exhibicions.


Més informació: www.marxismfestival.org.uk

This work is in the public domain

Comentaris

elcontratantedelaprimeraparte
14 jun 2007
171932~Groucho-Marx-Posters.jpg.jpeg
(no he pogut evitar-ho)
Re: Marxism 07 London
15 jun 2007
Que vagin també el gossos d'Saura, que s'hi trobaran com a casa entre marxistes, pseudomarxistes, 'ecosocialistes', socialistes, i tota mena d'autoritaristes que, un cop tenen el poder, actúen tan 'responsable i democràticament' com els feixistes alhora de reprimir la dissidència.....

salut!

PD: que no s'oblidin els kubotans!!!
Sindicato Sindicat