Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : laboral
Concentració el 16 de juny davant el Saló de l'Automòbil, contra la precarietat i els acomiadaments en el sector de l'automoció.
14 jun 2007
CGT convoca el 16 de juny concentració davant el Saló de l'Automòbil de Barcelona
Concentració el 16 de juny davant el Saló de l'Automòbil de Barcelona, contra la precarietat, els acomiadaments i les deslocalitzacions en el sector de l'automoció.

Amb motiu de la celebració del Saló de l'Automòbil a Barcelona hem d'informar a tot aquella persona que s'acosti a veure'l que darrere de cada cotxe que vegin i de tot aquest circ que es munten les multinacionals existeixen les deslocalitzacions, els acomiadaments, la repressió sindical, el terrorisme patronal, etc…

Que els cotxes els fem persones i els seus beneficis els produïm nosaltres i que dia a dia seguim perdent els nostres drets i som preses com un simple número. Hem d'expressar que seguim en total desacord amb les polítiques repressores de les empreses i el sindicalisme submís d'UGT i CCOO.

Un altre món és possible i la CGT som l'eina per a arribar-hi. Per aquests motius i per les lluites que hem dut i seguim portant a terme per culpa de la sed insaciable de la patronal convoquem una concentració:

Dissabte 16 de Juny de 2007 a les 12:00 h. en la mateixa porta del saló de l'Automòbil. Metro Pl. Espanya

Salut i Anarcosindicalisme

CGT Metall Baix Llobregat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració el 16 de juny davant el Saló de l'Automòbil, contra la precarietat i els acomiadaments en el sector de l'automoció.
14 jun 2007
Diem que la CGT sou una de les eines per arribar a aquest altre món possible en què alguns defensem la no existència de cotxes. De totes maneres jo seré allà amb vosaltres dissabte ja que el que dieu és així, la indústria existeix i només busca beneficis a costa de qui treballa.
Re: Concentració el 16 de juny davant el Saló de l'Automòbil, contra la precarietat i els acomiadaments en el sector de l'automoció.
14 jun 2007
Libero... se te'n va la olla? (de bones), tio, jo no vull que els cotxes desapareguin..., jo el que vull és que no contaminin...
Sindicato Sindicat