Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : criminalització i repressió : altres temes : sense clasificar
Proposta organitzar jornades sobre els M.M.S.S. a Barcelona
12 jun 2007

Donat, al meu parer, l´estat actual dels M.M.S.S. (Moviments Socials) es podria parlar de montar unes Jornades Obertes per debatre després de l´estiu sobre la situació actual dels M.M.S.S.: reptes, aspectes positus, negatius... Si la idea té bona acollida es podria parlar amb gent de l´espai obert o de la casa de la soli o... és a dir, de llocs de confiança per a convocar una assemblea oberta preparatòria per a conèixer-nos o retrobar-nos i començar a parlar en calma sobre les jornades.

Es pot convocar aquesta assemblea a títol personal o bé sota l´empara d´algún lloc/col-lectiu de referència. També a més de la futura (?) convocatòria via internet es pot anar a presentar la proposta a les diferents assemblees dels col-lectius. La idea és que també hi participin intel-lectuals, veïns etc. Crear un bon debat amb moltes idees constructives i sobretot havent-hi respecte envers l´altri ens pot ajudar moltíssim a encarar els nous reptes.

L´actuació dels Mossos ha accelerat les coses i si mirem la "part positiva" potser ens "han fet el favor" de ser els enzims que catalitzin aquest revulsiu dins dels M.M.S.S. La situació dins dels M.M.S.S. està estancada des de fa molt de temps.

És important preparar bé les manis, accions... Però és més important allò que queda després d´una acció de protesta pública.

És cert que no és el mateix la lluita local/hiperlocal que les lluites més generals, però ara tenim que els 4 de sempre s´estan cremant en les lluites locals i en les lluites generals hi ha un desconcert i apatia que fan por. I si hi afegim la pressió policial amb les manis càpsula...

Si en una cosa s´han caracteritzat els M.M.S.S. és la seva capacitat d´innovació. Que siguem una xarxa atomitzada és un gran avantatge, però ara mateix tinc la sensació que ens hem quedat en terra de ningú. Una travessia pel desert.

En tot cas, fa temps que milito als M.M.S.S. i després de parlar amb gent i veient com van les coses i reflexionar he cregut que havia de proposar i si cal moure unes jornades. Perquè que reflexionem a títol individual és necessari, però si no compartim les nostres reflexions doncs malagunyada feina.


un ciutadà preocupat


This work is in the public domain

Comentaris

Re: Proposta organitzar jornades sobre els M.M.S.S. a Barcelona
12 jun 2007
TODO VA BIEN ... EL PP GANARÃ? LAS PROXIMAS ELECCIONES Y NOS MACHACARAN AUN MMEJOR QUE AHORA QUE TAMBIEN LO HACEN A PLACER!!
PERO NO SERÃ? SIN LUCHAR!!
WWW.KAOSENLARED.NET
Re: Proposta organitzar jornades sobre els M.M.S.S. a Barcelona
12 jun 2007
Espero que tinguis raó i el PP guanyi les pròximes eleccions.
Re: Proposta organitzar jornades sobre els M.M.S.S. a Barcelona
12 jun 2007
alucino, una proposta ben concreta sobre montar unes jornades i els 2 primers comentaris són sobre si el PP guanyarà les properes eleccions generals...(?!).
----

Doncs a mi em sembla una de les millors idees dels últims mesos. Podeu comptar amb mi. Però veient el pati.
Re: Proposta organitzar jornades sobre els M.M.S.S. a Barcelona
12 jun 2007
a mi també em sembla una molt bona idea, fa un temps es va fer alguna cosa semblant a Saragossa, no se com va quedar la cosa...

però estaria molt bé unes jornades d'aquest tipus per involucrar tant a col·lectius com a individualitats en la lluita.

Ara bé, crec que aquestes jorandes han de sortir de l'esforç de diferents col·lectius, perquè si es convoca unilateralment desde una sola organització no tindrà ni la mateixa repercussió ni la mateixa força que unes jornades conjuntes.

Salut
Re: Proposta organitzar jornades sobre els M.M.S.S. a Barcelona
12 jun 2007
home, ja hi han d'iniciatives d'aquest tipus, com per exemple "soles no podem", pero n'hi ha de tots colors, millor si els ciutadans preocupats s'uneixen a la dinàmica de treball creada no?

molts ànims a tots, queda clar que amb el desgabell d'ICv, cal fer una reorganització dels moviments socials i plataformes, pero es que això ja s'està fent.

Fa res van possar un post similar demanant una assamblea anarkista.

Això està molt bé, perque la necesitat de fer-ho es el primer pas.
Re: Proposta organitzar jornades sobre els M.M.S.S. a Barcelona
13 jun 2007
Bona idea, com podem començar?
Re: Proposta organitzar jornades sobre els M.M.S.S. a Barcelona
13 jun 2007
>home, ja hi han d'iniciatives d'aquest tipus, com per exemple "soles no podem", pero n'hi ha de tots colors, millor si els ciutadans preocupats s'uneixen a la dinàmica de treball creada no?

no, no es tractaria de solapar la feina de "soles no podem" sinó d´una reflexió conjunta per analitzar l´estat dels MMSS.
Com començar
14 jun 2007
Com es pot començar? Doncs proposant això a l'assemblea del teu moviment social.
Sindicat Terrassa