Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes : pobles i cultures vs poder i estats
Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
12 jun 2007

Per a la gent que li interessi catalunya va jugar per primer cop en la història un partit oficial contra espanya. Va ser al campeomat mundial de futbol sala. I a més van guanyar a espanya... Històric.

>>> tret de "el racó català":


Dilluns, 11 de juny de 2007 a les 18:00
Informa: Guillem
La selecció catalana de Futbol Sala ha derrotat avui l'espanyola a la Copa del Món que es disputa a Yakutsk, a la Sibèria Oriental (Rússia), per 5 a 3, al partit inaugural del torneig disputat al Pavelló dels 50 Anys de la Victòria. Les seleccions de Catalunya i Espanya han desfilat acompanyades de les seues respectives banderes i himnes; primer ha sonat l'himne d'Els Segadors, i posteriorment i per error ha sonat l'himne anglès, que després de les protestes dels jugadors espanyols ha estat substituït per l'himne espanyol.

Els jugadors catalans han hagut de remuntar un marcador advers, ja que tot i que al descans s'hi ha arribat amb empat a zero, al segon temps Espanya s'ha avançat 1 a 3, i no ha estat fins una mica més tard que Catalunya ha remuntat i ha acabat guanyant per 5-3, amb tots cinc gols fets per Xavi Sánchez. Catalunya, Espanya i Argentina comparteixen el grup D d'aquesta Copa del Món de l'Associació Mundial de Futbol Sala (AMFS). La selecció catalana s'enfrontarà demà amb la de l'Argentina, amb l'objectiu d'aconseguir el lideratge del grup, que dóna accés a les semifinals del proper 17 de juny.

La Federació Catalana de Futbol Sala va ser admesa com a membre de plè dret de l'Associació Mundial de Futsal el març d'enguany. Un parell d'anys abans, al març de 2004, també havia estat reconeguda per la Unió Europea de Futbol Sala. De fet tant la FIFA com la UEFA tenen el seu propi apartat de futsal i no reconèixen l'Associació Mundial de Futsal, ja que consideren que el futbol sala no és un esport diferent del futbol tradicional d'11 contra 11.

Malgrat això tant l'Associació Mundial com la Europea de futsal disposen de moltes federacions associades a les seves entitats, ja que la majoria de països sí que consideren que el futsal és diferent del futbol tradicional.

Com ja recordareu la selecció catalana de Futbol Sala va quedar sotscampiona d'Europa a l'Europeu disputat fa uns mesos a les comarques gironines.





>>> tret de "el mundo": (quina ràbia tenen, jejeje)


FÚTBOL SALA AMATEUR | SE JUGÓ EN YAKUTIA (RUSIA)

Las selecciones de Cataluña y España se enfrentan por primera vez en un partido

El árbitro conversa con los dos capitanes momentos antes del comienzo del partido. (Foto: Mijail Efremov)

Actualizado martes 12/06/2007 09:52 (CET)
EL MUNDO

YAKUTSK (RUSIA).- Una selección catalana de fútbol sala ganó por 5-3 a una selección española en el primer partido entre ambos combinados. El encuentro se produjo en un ambiente extraño y lleno de anécdotas, según explica Daniel Utrilla, el enviado especial de EL MUNDO, dentro de la Copa del Mundo que organiza la Asociación Mundial de Fútbol Sala (AMFS) en Yakutsk, la capital de la fría y remota provincia rusa de Yakutia, al norte del país.

La selección española acude a este torneo en representación de la Asociación Nacional Independiente de Fútbol Sala, una entidad privada que, como ocurre con la Federación Catalana de Fútbol Sala (FCFS), no está reconocida por la Federación Internacional de Fútbol (FIFA), la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) o la Federación Catalana de Fútbol (FCF).

En presencia de un mamut gigante de peluche y después de las "danzas folclóricas turco-mongolas", sonaron los himnos, con una sorpresa. Por la megafonía de potencia soviética tronó la melodía del 'Dios salve a la Reina', propia de los británicos, en vez del himno español. La organización subsanó el error minutos después ante las quejas del combinado amateur, que se negaba a jugar.

Tras adelantarse España por 1-3 en un emocionante ida y vuelta, los catalanes aprovecharon su poderío físico en los cambios para remontar y colocar el marcador final en un 5-3.

�ngel Chacón López, entrenador del club alicantino Refordenia, que dirige esta selección nacional amateur declaró a EL MUNDO que se siente "utilizado" porque -dice- no conoció "oficialmente" que iban a jugar contra Cataluña (que sustituyó de forma imprevista a Japón) hasta que estaban en tierras rusas. Según el capitán, se enteraron en Moscú, poco antes de partir hacia Yakutia (a 7.000 kilómetros de la capital rusa), cuando se encontraron en la Plaza Roja con la selección catalana.

La expedición española firmó antes del partido una carta de protesta en la que manifiestan a la AMF su "profundo malestar" por presentar "al combinado de Cataluña como nación". En el escrito aseguran que han decidido participar para "evitar cualquier tipo de problemas organizativos a los responsables del evento como compensación al trato recibido desde nuestra llegada al país". También reconocen que temían quedarse tirados a 12.000 kilómetros de España tras haberse costeado el viaje ellos mismos (480 euros) sin subvenciones.

::: vídeo

Mira també:
http://elmundo.es/index.html?a=9c6a011fff4b4bd3db12d0f473c6ec0a&t=1181660471
http://www.racocatala.cat/articles/14363

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
12 jun 2007
Pffff... Què voleu que us digui? Em sembla penós,i encara més que és porti la política al fútbol i que, a sobre, s'hagi de fer ressò a indymedia. Quant de temps més hem de perdre amb l'amsupte identitari? Tan important és que, en una merda de partit de futbol, uns jugadors catalans vencin a uns altres de castellans? Això és la vostra lluita política, la vostra manera de fer la revolució? Què hi treis de l'enfrontamet entre pobles? Tant odi teniu a dins? Us agrada perdre el temps en estupideses banals d'aquest tipus, oi?? Quants dels jugadors de la sel·lecció catalana tenen una autèntica consciència política i s'estan pels vertaders problemes socials? Sou patètics; una cosa és estimar la teva terra i cultura, i l'altre és ser un vulgar patriota que quasi frega el feixisme. Segur que després us ompliu la boca de marxisme i demés... Teniu una empanada mental de collons. Au, aneu a celebrar-ho escoltant els himnes triomfals de catalunya i a agitar la senyera i l'estelada pels carrers de les vostres localitats. De passada, humilieu a tot xarnego que trobeu, i li expliqueu que a dins la "Catalunya solidària" no hi tenen joc els "putes espanyols"; perquè "tots" són uns "feixistes opresors i imperialistes" i que, a part de tot això, són uns perdedors perquè han sucumbit davant la "Gloriosa Catalunya". Llàstima que més de la meitat de xarnegos que trobeu seran obrers industrials de les perifèries. Està molt bé que és reconegui a Catalunya com a nació, perquè ho és i amb majúscules!!! Però no per això ens hem de convertir en uns fastigosos exaltats nacionals que perden el cul per un puta partit de futbol; i menys entre dues nacions veïnes que haurien de ser germanes i aliades en la lluita social. NO esteim per la guerra entre pobles i la pau entre classes, sinó al revés!!! No oblidem-ho, perfavor!!!

SÃ? A LA TERRA I A LA CULTURA, NO AL PATRIOTISME BARROER!!!
PAU ENTRE POBLES I GUERRA ENTRE CLASSES!!!

SALUTACIONS ÀCRATES.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
12 jun 2007
els anarquistes són com aquella pel-lícula de hollywood anomenada: "Noche en el museo". De dia, esteu al museu on com passava en la pel-lícula els visitants contemplaven els esquelets de dinosauris i les restes fossilitzades d´altres temps, ara en la vida real podem visitar i gaudir de la momia de durruti, Ascaso en formol, la bandera anarquista fosilitzada, càntics revolucionaris en discos de pedra conservats miraculosament en ambre...

I per la nit, com si fos per un pacte amb el diable, aquestes restes prehistòriques cobraven vida i tocaven els Coll**** a l´atribulat vigilant nocturn, en la peli, era ben stiller i en la vida real: qualsevol que no pensi com vosaltres.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
12 jun 2007
jajajajaja... La millor definició que he sentit mai!!! jajajaja...
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
12 jun 2007
hollywood, eres un pedazo de payaso.
Salud!
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
12 jun 2007
No estic gens dacord amb el comentari de --.
Pobres pallassos! Hollywood es un garrulo teleadicte que si en lloc de mirar tant la tele llegis una miqueta mes i es relaciones amb movimentes socials encara que fos una miqueta, no diria barbaritats i pot ser conseguiria empatitzar amb gent que lluita i no nomes rialles de hienes que no aportan res al debat.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
12 jun 2007
indymedia es el marca ahora?
uy perdon que igual me llamais españolista
el mundo deportivo? qu es mas catalan? o el sport?

Asco de gente que si lleva su puta bandera acepta al capitalismo, al sistema y a todo...
caguen dios
ir a lamerle el culo a los mossus que tambien son catalanes y hablan en catalan

MUERTE AL NAZIONALISMO ESPAÑOL y demas-...
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
12 jun 2007
Ni puta idea hollywood. El que ha fet el primer comntari te molta raó.

SÃ? A LA TERRA I A LA CULTURA, NO AL PATRIOTISME BARROER!!!
PAU ENTRE POBLES I GUERRA ENTRE CLASSES!!!

Sino perque vols la inmdependencia sino es per defensar la cultura i la terra. En veritat els anarquistes no son cap antiindepes. t' estan dien que defensaran lo catala pero que l' internacionalisme i guerra entre classes es també molt important.
Sino tu perque vols catalunya independent, per ser com espanya: capitalista i decidir com influenciara en el mercat internacional per treure el maxim benefici putejant els treballadors...

Teniu una mala imatge dels anarquistes. Els defensen molt millor la cultura i la terra catalana que vosaltres i van més enlla.

Visca la lluita revolucionaria internacional!
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
12 jun 2007
Potser que els anarquistes sols siguem uns tocacollons de museu, però almenys tenim el valor de fer-ho. No com molts farsants del sector independentista que no són més que uns xupapolles del poder, simplistes i infantiloides que, a sobre, després van d'alternatius. Serem peces de museu, però ben al igual que les abandonades escoles marxistes. A més, estem ben vius en la filosofia i actitud de diferents col·lectius socials, sindicats obrers, ateneus, moviments universitaris, moviments indígenes, cercles intel·lectuals, artistes a nivell individual, etc. I sempre amb ganes de renovació, creativitat i el mateix esperit combatiu de sempre. És a dir, allò que sempre li ha mancat al nacionalisme; sobretot la creativitat i l'enginy. Si estem confinats a ser pols i teranyines als ulls dels babaus conformistes com tu, és degut, precisament, al preu que hem hagut de pagar per anar contracorent. Però, la causa principal, són les circumstàncies històriques que portaren a TOTES les idees revolucionàries a un període d'hivernació. Dic hivernació perquè tothom sap que la història és cíclica i mai es sap quan podrà haver un nou boom de les idees anticapitalistes. Molts historiadors i demés i pensadors diuen que és molt probable, que quan és doni lloc a la primera gran crisi de la globalització, hi hagi un gran resorgiment de les ideologies revolucionàries com a resposta. Si no fossis un ignorant, com molt bé diu "UHP", i no et dediquesis a mirar pel·lícules de valor artístic nul, sabries moltes d'aquests coses i respecteries el que va ser, és, i pot arribar a ser l'anarquisme. Sols un desgraciat projerki i pseudosocialista pot menysprear la nostra herència contestetària. Així has sortit, tant de mirar futbol polititzat de pacotilla i pelis nord-americanes que contagien estupidesa. Si almenys miresis les del de Woody Allen... Però clar, és un cine massa intel·ligemnt per al teu cervell atrofiat per l'odi nacional.

I alerta a insultar Durruti, Ascaso i companyia, no sigui que, com tu dius, els seus fantasmes se't presentin una nit i et caguis als calçotets, com un reaccionari covard i aterroritza't. És molt fàcil enriurense'n dels morts, ja et voldria veure a tu en els anys trenta!

Mal t'agafin les seves bales llibertàries, siguin ectoplàsmiques, de museu, o de memòria històrica; però que et ferin. Sincerament, ho necessites i ho necessitem.

Salutacions àcrates a tots els companys d'idees i a tot aquell que respecte allò que representem.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
12 jun 2007
Per si no havia quedat prou explícit, el meu comentari anterior va dirigit, com a resposta, a l'il·luminat "Hollywood" que ens complau amb els seus meravellosos coneixements sobre cinema. Està clar que és un gran amant del setè art. Tot un crític, i de gran interès! Fixeuvos-hi en la pel·lícula que ha destriat avui per comentar i la seva comparació més que adient.

Perfavor, agrairia que tot simpatitzant de les idees llibertàries que visiti indymedia, deixi algun comentari afectuós en resposta als insults barroers de "Hollywood". Demostrem que malgrat ens vegin com a peces de museu, mantenim la nostra dignitat ben intacte i desenpolsada. No deixem que insultin als anarquistes d'abans ni als d'ara!
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
12 jun 2007
mira "vivir la utopia" en el google videos pot ser que hi sigui. molt bona.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
12 jun 2007
Sincerament, no sé que hi pinta aquest article de patriotisme i nacionalisme de bandera a Indymedia.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
12 jun 2007
Patètic que se li doni importància a aquests tipus de notícies, que l'únic que fan es fomentar i perpetuar el nacionalisme folklòric tot reafirmant la separació dels territoris històrics que conformen els Països Catalans.

Al o la Hollywood dir-li que per descarregar les rallades que pugui estar patint en la seva vida hi ha altres llocs on fer-ho i altres mètodes més creatius.

Al debat de sempre entre indepes-socialistes i llibertaris (tenin en compte que son dos etiquetes, en les quals hi ha molts matissos i que només les utilitzo per sintetitzar) dir que en comptes de perdre el temps crticant metodologies, projectes, dialèctica i demés... de l'altre banda i enaltint les del propi, ens dediquessim a construir projectes conjuntament, perque tots estem en el mateix vaixell i totes lluitem per un món lliure d'injustícies.

Salut i força a totes els que lluiten.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
12 jun 2007
Les diferències entre el nacionalisme i l'anarquisme són autèntiques trinxeres que no solventerà cap projecte comú, que és del tot utòpic i disbaratat. Això que dius no va funcionar en el passat, no funciona ara, nui funcionara en cap futur. La realitat és així, ens agradi o no. Ara bé, això no vol dir que no poguem mantenir algunes lluites conjuntes a petita escala, pequè molts objectius socials poden trenir un mateix trasfons. Però mai, mai, ficar-nos tots plegats en un mateix vaixell sense tornada. Ja va bastar l'experiència republicana! Caos i traicions per tot arreu!

Salutacions cordials.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
12 jun 2007
Haviam, en primer lloc trobo que no pots ser tant taxatiu quan dius: "Això que dius no va funcionar en el passat, no funciona ara, nui funcionara en cap futur".

En segon lloc jo no he dit que ens posem totes plegades en un vaixell sense tornada, o he fet malament la metàfora o m'has entès malament. El que vull dir es que tots compartim la mateixa lluita, clar que hi ha diversitat dins del moviment i postures contràries i tot el que vulguis, però compartim una mateixa esència que ens uneix.

En tercer lloc, no podem estar encadenats pel que va passar al passat, d'ell nem d'apendre. La realitat d'avui es mol diferent de la que hi havia als anys 30.

Jo estic totalment a favor de l'autonomia dels moviments, però penso que hem de fer passos endavants per unir esforços, perque tots compartim els mateixos problemes i estic segur que la majoria de solucions.

Salutacions cordials ;)
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
12 jun 2007
Putos anarcos! Sou odiosos! Si no sabeu apreciar la delícia que suposa veure la selecció catalana (reprsentant a la nació catalana lliure) derrotant a la selecció espanyola (representnt a la nacio feixista Espanya) és que sou culturetas de merda que no sabeu apreciar el bon futbol, un gran espectale. Futbol i política en un mateix partit! Que més es pot demanar¿? no? o jo pens aixi! Per mi ha estat tot un plaer, i a més a més tot molt simbòlic. Aquesta pallisa inflingida a l'Espanya de Garzón ha estat un pas més cap a la independència i la revolució. Que sapigueu que segurament, molts dels jugadors catalans,com a bons patriotes (un patriota és aquell qui estima la terra) hauran sentit joiosos els colors de la senyera i el sentiment dels segadors, conscient de l'hite històric que avuii han marcat! Una nació oprimida i empobrida per l'imperialisme feixista ha reeixit victoriosa en un partit de futbol contra jugadors possiblement retrassats i espanyolistes! I això ja és molt! i francament crec que, coma bons catalans, s'ha de celebrar! Jo demà, seré el primer een compar l'sport i de relaxar-me i estimularme amb la cromica del partit, malgrat el futbol sala n sigui tan interessant com kuan juga el barça contra el puta madrid. En fi, camarades, avui hem fet història! Felicitats! I els castellans de catalunya ja saben que estan a ca uns altris i que més lis val fer bonda, perquè cada pic tenim menys complexes.

Visca l'alliberament nacional, visca catalunya, el futbol i la independencia!

Abaix la puta espanya, el puta castella i la mare que va parir als feixistes! A partrir d'avui sou uns eprdedors i si les coses sgeueixen aixi hio sereu molts pics més!

LA CATALUNYA TRIOMFANT ES IMPARABLE!


Ah, i els anarcos aquests d'aki d'alt sou uns cabrons amb mal gust que no sabeu apreciar l'art del futbol, ni la politica del futbol!
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
12 jun 2007
que se, n vagin a espanya a bramar contra les seleccions espanyoles a veure qui els fot cas a aquesta colla de renegats!

Tot un poble
I GUANYAREM LA COPA DEL MÓN!
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
13 jun 2007
mira macu, els nacionalismes i els estats son lo pitjor de tot.
Perque collons vols la independencia sino es per defensar la cultura i la terra? Se't veu el plomero, segur que vols que catalunya sigui indepe per a tenir més diners i més poder econòmic i polític. Et rebaixaras al seu nivell? Que vols un estat capitalista o vols ser com cuba? L' unica solucio es l' internacionalisme i fora els nacionalismes, que van ser creats pels nobles per a encoretjar a la gent a morir per el seu benefici. I
per cert, si catalunya no hagues estat invaida per castella, ara a l' omillor catalunya seria un estat capitalista e imperialista com espanya... occitania, Sardenya, illes Balears,etc...
Internacionalisme i defensa de la cultura i la terra!
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
13 jun 2007
Si hollywood jo a vegades també veig morts, llàstima que alguns mai els voleu veure o penseu que els morts no tenen res a explicar-nos, com si el passat fos una casualitat que per res ens ha influit en el present o com si l'esforç de milions de persones en el passat no signifiqués res.

En tot cas aquesta notícia representa el que representa, ni més ni menys, un partidet de futbol sala la característica més important de la qual és que enfronta a dos entitats nacionals que fins ara no s'havien pogut enfrontar. Molt bé, felicitats, té tanta trascendència com la forma en que prenc el cafè als matins.

El que ja no és tan per felicitar és aquest teatre que es monta als comentaris, on sembla que estem dins d'una obra on alguns els dona per agafar els papers estudiats i prendre la postura més tòpica de cada "bandol", des de l'independentista dretà i de nacionalisme xovinista i prepuber que representa "Indepe i futboler" a negacions maximalistes d'uns suposats anarquistes que no se si veuen també els morts però que en tot cas els haurien de veure una mica més.

Nacionalisme i anarquisme mai poden anar de la mà, plantejar-se la construcció d'un estat mai serà un objectiu dels anarquistes, però volem la terra tan lliure, la nostra i la de tots, com qualsevol altra, lliure de moltes imposicions i lliure d'imperialismes, de capitalisme, de classes, de feixisme, de repressió, etc... i és per aquí on hem de començar a empenyer o buscar aquests punts en comú per lluitar, tenim molt de camí conjunt per endavant i alguns ja volen posar-nos la porta a la cara, tant d'una banda com de l'altra, o entretenir-nos amb partidets de futbol sala com si no aspiressim a res més. Bé, és la meva sensació.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
13 jun 2007
Els arguments que jo he exposat per criticiar aquesta notícia impresentable i per defensar-me dels insults barroers de "Hollywood" no són cap tòpic. Senzillament, són realitats ideològiques i històriques; i crec que és el meu dret i deure defensar-les. Es poden tenir diferents òptiques sobre l'afer identitari, en un principi totes elles respectables i dignes de debat. El que és intolerable és intentar desacreditar un moviment amb burles estúpides i ridícules, negant tot un passat, present i futur. I això que dius "Kaiser Sosé" respecte als interessos nacionalistes ho trobo molt relatiu, malgrat siguis el que aporta observacions més interessants des del bàndol patriòtic-futbolístic que, fins ara, sols ha aportat arguments de forofo futboler chovinista i retardat menta. D'altra banda,també tenim el crític amant del cine nord-americà més pèssim. No oblidem que el nostre amic "Hollywood" coneix el nom dels actors i tot, com a bon cinèfil. Si algú vol saber més sobre les darreres obres d'art del cine ianqui ja sap a qui consultar.

Salut i Acracia.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
13 jun 2007
La teva sensació és també compartida pels feixistes del PP, tros de renegat.AHh però hi han anarquistes encara? on estan? són una minoria silenciosa? són una majoria? On sou els anarquistes en la Catalunya actual? sou una corrent d´opinió? un sindicat fort i majoritari? una moda estètica? Em sembla molt bé, l´anarquisme pot ser això i moltes altres coses, Vés per on, però no comprenc és que com hi han certs personatges que escriuen en nom de l´anarquisme que es dediquen a despotricar d´un estat que no existeix d´un poble que no surt al mapa europeu, i se´ls veu tan quiets davant de l´Estat, l´esglèsia i els empresaris, o ara em diras que la capital de l´estat espanyol està a Tarragona, la COPE ens estima a nosaltres els catalans, i la CEOE impulsa l´etiquetatge de productes en llengua catalana en la mesura que Endesa, la gran multinacional espanyola, va deixar-se opar per La Caixa en comptes que pels alemanys. O no van dir que Endesa "antes alemana que catalana"? L´estat espanyol diu que els catalans no tenim patria ( que la nostra pàtria és la seva, la indivisible), que tenim rei i que tenim amo: capitalistes espanyols. I ara fes la llista de tots els capitalistes catalans que volen l´alliberament nacional.Et cabràn als dits de la mà perquè són un grapat. En canvi els capitalistes espanyols i empreses de capital català d´ideologia espanyolista, comences la llista i no l´acabes ni demà.

punt dos, si no t´agrada el futbol sala no cal ni que miris la TV. Però si no t´agrada que Catalunya jugui un partit contra España, i que guanyem, és que tu de ANARCO no tens res de res. Si juga Cuba contra els Estats Units, obviament amb CUBA. Si un dia tenim la selecció de Barcelona contra la selecció d´un altre lloc, en l´ambit esportiu, haurem destruit la representativitat de l´estat espanyol i vosaltres com a suposats bons anarcos (que es dediquen a protestar perque el vostre país ha guanyat un partit de futbol sala contra l´equip de l´estat que ens oprimeix) haurieu de deixar de fer la pinça alas anticatalanistes, que evidentment vosaltres no penseu el mateix que els fatxes a a qui tan odieu.

Per a mostra la següents: si trobeu alguna coincidència entre el discurs d´alguns i d´ells és pura apariència no us alarmèssiu.


>>>Nova croada espanyolista contra la selecció catalana Yakutsk (Rússia)

Espanya no es cansa de reclamar que s'ha de separar esport i política. Ara bé, quan alguna selecció catalana participa oficialment en alguna competició, tot són traves. El Mundo va apuntar, el PP va disparar i ara, el PSOE, amb el seu habitual seguidisme, també s'ha afegit a la croada anticatalanista, amanida amb les burles amb què la selecció espanyola tracta la catalana. El portaveu del PP al Congrés espanyol, Eduardo Zaplana, ha anunciat que el seu grup demanarà la compareixença de la ministra d'Educació i Esport, Mercedes Cabrera, perquè doni explicacions sobre la derrota espanyola contra Catalunya per 5-3.
El portaveu del PSOE, per la seva banda, s'ha esmerçat en restar credibilitat a la competició, afirmant que no té "cap caràcter oficial" i que es fa en l'"àmbit privat". Alhora, ha anunciat que s'ha demanat un informe a l'advocacia de l'Estat per saber si hi ha hagut "algun acte illícit d'usurpació de símbols nacionals espanyols indegut".

Uns i altres segueixen les pautes del guió marcades per El Mundo. Abans que cap mitjà de comunicació català en parlés, l'inefable Pedro J. ja removia cel i terra per ‘desemmascarar' d'on surten els diners de la Federació Catalana de Futbol Sala i s'esforçava en presentar el campionat com un torneig cutre i sense rellevància internacional, exactament els mateixos arguments que ara difonen PP i PSOE.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
13 jun 2007
Soc independentista i els comentaris d'alguns suposadament nacionalistes que trobo per aqui em recorden les raons per les que encara depenem del Estat espanyol. Catalunya esta plena de subnormals alienats que prefereixen entretenirse amb els paranys que ens posa el sistema. Veig mes possibilitats de treballar puntualment amb gent que creu en que un canvi social es pot donar, treballant i lluitant, i amb una actitut critica. Que amb aquestos teoricament independentistes de estadi de futbol. Oligofrenics futboleros, perque no marxeu de Catalunya? Aneu al Brasil o a Wembley a viure i dexeunos en pau.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
13 jun 2007
Saps que penso diferent de tu en alguns aspectes ideològics, com és normal, però dono tota la raó al teu comentari. El que principalment volia denunciar jo és aquesta mateixa crítica que exposes tu. Però clar, com que sóc àcrata ja són un fantasme del passat tocacollons i espanyolista. A veure si a tu, que ets independentista, t'escolten i respecten més! Que tinguis molta sort!

Als demés, que us bombin! Ja estic caansat de discutir contra arguments chovinistes, demagògics, tergiversadors i inmadurs d'estadi de futbol, com diu l'anti cules.

Salut i acracia.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
13 jun 2007
A internacionalista:

1. No se perque t'has de sentir aludit. Em sembla que no ets l'únic que ha escrit aquí. I de fet en la majoria de coses puc coincidir amb tu.

2. No se perque em poses en el bandol "patriòtic-futboler" dient "malgrat siguis el que aporta observacions més interessants des del bàndol patriòtic-futbolístic", de que vas? en el meu comentari em declaro anarquista, però possiblement cansat de segons quins tòpics i prejudicis, serà que alguns sou més anarquistes que d'altres? serà que a indymedia tothom es pot dir com vulgui sense tenir necessitat de ser-ho?

3. Què és el que trobes relatiu sobre el que he dit dels nacionalismes? Potser que anarquisme i nacionalisme no tenen res a veure? o poder que defensar la teva terra i voler que sigui tan lliure com totes les terres no ho considero nacionalisme?

Al dels Pets, perque suposo que es dirigeix a mi, ara en aquest cas acusant-me del contrari que l'anterior:

1. Quina és la sensació que comparteixen els feixistes del PP amb mi? m'estàs dient feixista del PP i renegat tros de subnormal??!! En que et bases pallaso.

2. Els anarquistes estan presents en moltes coses i l'anarquisme és un moviment on el seu interior et trobaries moltes tendències i persones que ni tu t'imagines, no cal que tots anem ni sota sigles ni en un sol camí, i menys que algú intenti ridiculitzar tot un moviment perque ell sigui un ignorant que no surt de casa.

3. Qui cony t'ha dit que per estar en contra dels estats no ho estic en contra de l'espanyol? Que potser em coneixes? Tota la parrafada que sense solta ni volta treus després, a part d'estar mal estructurada i barrejant temes, està molt equivocada si la dirigeixes contra mi. No tens ni puta idea del que faig o no faig contra l'estat espanyol, de tota forma estic segur que molt més que tu que possiblement veus masses partits de futbol (sala o no)

4. Ni m'agrada ni em desagrada el futbol sala, me la bufa, hi ha cap problema? ara digue'm on critico jo en el text que Catalunya i Espanya es puguin enfrontar. També me la bufa que és diferent a ser contrari.

5. Repassa els apunts de l'insti de comprensió lectora perque per dir el que dic i no el que tu dius que he dit, apart d'equivocar-te amb el que penso de fit a fit i posar coses que no he dit en la meva boca, m'has dit una sèrie de coses que si me les diguessis a la cara tindriem un problema seriòs. Si necessites fer aquest discurs per sentir-te millor perfecte, però si vols un sparring per treure la teva dèria cap alguna cosa, primer escull algú amb qui tinguis motius per ser-ho, per fer el que has fet millor dona't de cops de cap contra la paret. No has entès res del que dic i els teus insults resulten ridículs i simplement et coloquen en la caricatura de personatges que criticava.

En resum: tòpics, prejudicis i caricatures d'ideologies perfectament representades.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
13 jun 2007
penso que "hollywood" la encertat de ple.

No sé perquè els anarkos critiquen les bandaretes i els flocklores quan ells són els primers en portar els seu propi folklore a les manis: bandertes, càntics de la guerra civil, lemes dels anys 20-30, etc.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
13 jun 2007
des d'un punt de vista d'un que creu en la independencia del seu poble com a primer pas cap a un mon mes just i on a la llarga no hi tinguin cabuda els estats si no els pobles en respecte reciproc, a mes de ser cule:
- em fa gracia que catalunya hagi guanyat a espanya, pero no crec que indymedia sigui el lloc per penjar una noticia del genere
- veient els comentaris d'alguns que es deuen sentir molt catalans, a vegades em fa vergonya ser de la ceba
- comentaris com els d'en internacionalista i els d'en kaiser sosè (espero no veire't mai la cara perque seria la meva sentencia de mort -ho dic per la peli, eh, no t'ho prengui's malament) dignifiquen un debat enriquidor
- espero que la lluita dels pobles ocupats i la de les classes oprimides vagin juntes, perque a l'altre costat estan molt ben organitzats i disposen de molta força represora
- un cop tots siguem mes lliures espero que les diferencies entre nosaltres caiguin
de bon rotllo
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
13 jun 2007
en resum, 5 a 3. Feixistes i anarkistes rebotats. Fantàstic :-)
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
13 jun 2007
Per al Kaiser Sosé: Només dir-te que em sembla que tant tu com jo em mal interpretat el comentri de l'altre. Una mala lectura meva 'ha fet entendre que defensaves el nacionalisme com un moviment alliberadors i antifeixista, amb tot el ue això comporta. Simplememnt ho he posat en dubte perquè crec que és molt més complexe. No havia vist les teves bonesintencions. D'altra banda no et volia atacar. I respecte al dubte de si pensava que anarquisme va lligat a la defensa de a cultura i la terra, basta que miris les dues darreres "proclames" que havia fetal finals dels dos primers comentaris:

SÃ? A LA TERRA I A LA CULTURA, NO AL PATRIOTISME BARROER!!!
PAU ENTRE POBLES I GUERRA ENTRE CLASSES!!!

Salut i acracia company.

Per a "jomateix" només dir-li que és una mostra del retard mentals que pateixen molts nacionalistes del sector patriòtico-futbolístic. A més a més, no veus (com has pogut veure en comentaris anteriors) que així avergonyeixes a companys de la teva mateixa ideologia d'una manera insultant??? En fi, està clar que n'hi ha alguns que no en donen per més. El vostre nivell va baixant molt... Per l'amor de Déu! On està "Hollywood"?? No veieu que el necessiteu?? mirau l'evolució intel·Lectual dels vostres comentaris? De malament a pitjor, i en picat!
de nacionalistes feixistes i anarkistes antitot
13 jun 2007
Primer de tot jo soc independentista.

Estic fart d'aquest independentisme que només es mira la punta de la polla. Com es pot dir mort a castella o alguna cosa semblant, quan dins de castella hi ha un moviment acollonant i estàn tan o més en contra de l'estat espanyol que l'independentisme català. Això només és incultura i argumentació de la lluita amb l'enfontament, quan l'enfrontament és una conseqüència de la lluita. Que es relacionin amb els moviments aprenguin a trevallar amb gent que té punts de vista de les coses diferents a les teves, potser enriqueixes la teva ment...

Als anarquistes rancis que estàn en contra de tot lo català, que parin cas a la història i veuran la quantitat de llibertàris que han estat compromesos amb la defensar de la cultura popular catalana, potser després arribaràn a veure més enllà del seu nas.

Com es pot dir que els independentistes i els llibertaris no podràn treballar mai junts, observeu la quantitat d'assembleas joves dels pobles on treballen colze a colze com la de Vic, llocs com berga, on el moviment llibertari s'ha implicat i impulsat un progecte comú amb l'esquerre indepe sota les sigles de CUP!

Molt em temo que aquests comentaris són tipics de les persones que no veuen més enllà de la gran urbe, per sort els que estèm aïllats entre montanyes no ens ha arribat aquest mal rotllo urbanita.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
14 jun 2007
Cada dia em repugnen més els independentistes virulents d'aquest pal. Ni m'estranya que encara no hagin aconseguit la independència ni que estiguin tan sols i avorrits...

Internacionalisme, anarcony!!! Jejeje.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
14 jun 2007
Un únic gilipolles canviant-se el nom per semblar doble i intentant provocar de forma absurda. Però ni això sap fer pobret. Tu ho has dit, sol i avorrit, com la seva vida.

No fem cas a aquests tarats, en la feina diària veiem les persones que valen la pena de cada banda, les sigles i les etiquetes cada dia em sobren més i les persones que lluiten i s'ho curren cada cop em mereixen més respecte, siguin del cantó que siguin.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
14 jun 2007
Vaja han censurat els meus dos comentaris on posava guapa a l'anarcoescòria espanyolista! Vaja vaja, com hem decepcioneu indys... Sou uns fills de la gran puta, això és el que sou!!! Mort a l'anarquisme i demés renegats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
14 jun 2007
jo soc antifutbolero-opi del poble, pero tampoc estic contra el consum de drogues

pero aixo d'aquest partit em fa gracia, que es fotin els espanyolistes -ui quan de progre criptolerrouxista per aqui, sembla ser que no ens deslliurarem mai de les bases de Ciutadans... tant li fa-

un per alla dalt diu que els mossus son catalans i que els indepes els llepem el cul -deu tenir algun problema sobre practiques sexuals no normalitzades aquest, o aquest que diu "anarcony": la gent anarka o us treieu de sobre aquests matxofatxes o ho teniu clar, perque fan fastic-

doncs mira que facil: tu devies anar el darrera de la policia que sempre ha parlant en castella en aquest pais, et molaven més els zeta no? la guardia civil, potser? que hi tenies parents potser? en el Ejercito españo potser? a la Brigada ? a la Judicatura? de quins ets senties mes propers? els mossos et molesten perque ens les foten fortes ... o perque parlen en polaco -per cert molts d'ells parlen en castellà, pel que he sentit-?

que es fotin els espanyols, els espanyolistes i els "apatrides" (?!) espanyols. i viva l'osasuna, el rayo i el betisbalompie (i l'europa) i visca l'anarquia
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
14 jun 2007
La selecció catalana de Futbol Sala es classifica pels quarts de final del Mundial!!!!!!
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
15 jun 2007
Quina decepció! No esperava trobar tants d'imbècils al costat partiòtico-futbolístic. Sens dubte els temps han canviat molt, i les militàncies també...
Patètic que tant poca gent, suposadament independentista, s'hagi adonat de la barbaritat i estupidesa d'aquesta notícia penjada en un lloc com Indymedia; i més amb el valor que se li dona. Tot això a part de les seves idees, de fet hi ha indepes que han criticat la notícia. Però bé, tots sabem que: UN PATRIOTA UN IDIOTA.

PAU ENTRE POBLES GUERRA ENTRE CLASSES!
SÃ? A LA TERRA I A LA CULTURA! PROU PATRIOTISME RANCI I BARROER!
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
15 jun 2007
inter-nacionalista: no deixis de ser un nacionalista. Vés a donar lliçons a uns altres. Quina cara, vosaltres que teniu un flocklore propi amb banderetes i sants (durruti, oliver...), a part de ser més dogmàtics que el papa donant lliçons. I és el vostre treball històric de "quintacolumnistas" fa por. La diferència és que abans tenieu força i vau fotre a la república, i ara que no sou ningú, foteu als MMSS.

Han passat els anys, i contineu amb la mateixa dinàmica destructiva.
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
15 jun 2007
Quins nassos! Hauries de saber que l'anarquisme és un dels moviments menys dogmàtics i menys folcklòrics! Troç d'imbècil, que hi hagi algun anarcosubnormal que vagi fent apologia del passat del moviment d'una manera obsessiva no vol dir que tots siguem iguals. De fet, els anarquistes sempre hem rebutjat els mites i els herois, i ja no en parlem dels dogmes. Que heu d'anar a parlar de dogmatisme si no sou més que uns putes cabrons sectaris?? O és que el comunisme o l'independentisme no són dogmàtics? No, sols són autoritaris, no?? Au va, si vosaltre els nazionalistes sou els primers que titllau a tothom que no pensa com vosaltres de feixista i espanyolista! I molt més nostàlgics i folcklòrics són els comunistes amb les figures de marx, lenin, el Ché, el Castro, l'Stanlin, la Pasionaria i una llista interminable de mites; al igual que també els símbols de l'URSS i mil parafernàlies més que no pas nosaltres! I els nazionalistes ni en parlem!: estelades per tot arreu, senyeres, lemes estúpids, himnes patriòtics, el Macià, el Companys, els putes morts de Terra Lliure i moltes xorrades més que no tinc temps per escriure. I com ens podeu acusar de destructius? Vosaltres els indepes de merda que coquetejeu amb el socialisme, hem direu que ha estat més destructiu l'anarquisme que el comunisme??? Quina barra no??? Sabeu de què parleu si mateix? Hem de recordar La URSS i les demés dictadures comunistes? I respecte a la Guerra Civil a veure si vos enterau de qui va salvar Barcelona del primer alçament: els anarquistes, per això Companys volia entregar les claus de la ciutat als anarcosindicalistes! I també podréu recordar totes les barbaritats dels comunistes amb les seves traïcions, enganys i tortures: les Chekas, els segrestos, assassinats, tergiversacions... I tot això contra els mateixos companys de guerra i revolució: els anarquistes i els marxistes antiURSS del POUM! No parleu de temes tan delicats sense coneixement, m'agradaria saber qui va ser el destructiu en aquella guerra civil interna en la revolució social del 36.

Ah, i crec que està bastant clar que tampoc fotem als MMSS, perquè els anarqusites, juntament amb un parell de comunistes autèntics i dignificats, som els únics que realment treballem per un canvi social. Vosaltres els nazionalistes, està per veure que realment sigueu un moviment social. Fins ara sols se us veu obsessionats amb "l'alliberació" de la vostra pàtria "oprimida" i amb guanyar partidets de futbol a Espanya o a qui sigui, perquè sou MEDIOCRES. I, alguns, acabau escorant en el nazionalisme més exaltat que és igual a FEIXISME PUR I DUR. Vosaltres sabreu en que us convertiu...
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
15 jun 2007
internacionalista, ja has acabat la teva missa?

valga´m dé senyor nostre senyor XD
Re: Catalunya Vs Espanya, per primer cop.
26 jun 2007
Per assolir la llibertat necessitem independència, i hem d'independitzar-nos també de les lacres internes. Hi ha molt garrulo que es pensa que tot allò que porti les quatre barres és alliberador. Els mossos, la generalitat, el barça i la selecció principarina són tentacles de l'estat. Fuck them!
Independentisme anticapitalista, fora folklòrics excloents!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more