Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Enderroquen Miles de la Barceloneta
12 jun 2007
A les 9, 30 comencen a enderrocar Miles de la Barceloneta .No s´ha tingut en compte les reclamacions de veins i bàries entitas del barri per a que l´edifici, i el seu ús social ,es mantingués
Aquest matí a les 8 els mossos d´escuadra han desallotjat Miles de Viviendas, el centre social Okupat de passeig Joan de Borbó, a la Barceloneta. L´ordre de desallotjament no ha estat notificada als ocupants, sent aixó un procès totalment irregular.
A les 9, 30 s´està iniciant l´enderroc de l´edifici .S´està realitzant mitjançant una gran màquina per tal de deixar rapidament inutilitzable l´edifici sense prendre les mesures de seguretat i sense la pressència d´un tècnic que supervisi aquest fet, doncs la constitució arquitectònica dels edificis de la Barceloneta fa que sigui perillòs realitzar enderrocs seguint aquests procediments.
Davant de l´edifici hi ha una concetració de veins i veines que mostren el seu rebuig al desallotjament i a l´enderroc. L´edifici s´ha de quedar per al barri ,demanaven, però ara ja és massa tard. Entitats del barri com Ass Veins de l´Ostia i La plataforma en defensa de la barceloneta i veins i veines estan treballant en un pla alternatiu a ,l´ anomenat ,pla dels assensors, un pla que expulsarà del barri a un gran nombre de vins amb l´excusa de millorar el barri posant assensors.
L´edifici de joan de Borbó està inclòs dins el pla alternatiu ,es demana que l´edifici continui tenint la labor social i cultural que ha desarrollta aquests dos anys i mig que ha estat okupat , desprès de 10 anys abandonat. Es demana una moratoria del pla fins que no s´hagi pogut fer un estudi seriós de l´impacte social que tindrà el pla al barri, fins que no s´hagi fet un pla alternatiu amb la participicació real dels havitants de la Barcelonte on s´asseguri que sota cap concepte s´expulsaran veins del barri . Desprès de la reokupació de Miles la pasada setmana, el Port 2000 i l´administració van reunir-se i van anunciar que en el solar del dit edifici construirien vivenda social per reallotjar els veins que seràn expulsats de les seves cases.Per una banda fins al dia d´avui no existeix cap pla aprovat que corrabori aquestes declaracions i per altra banda es una cortina de fum per tal de dissimular la no voluntat de fer un pla que provingui de les necessitats reals dels veins i veines de la barceloneta.

miles de viviendas

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Enderroquen Miles de la Barceloneta
12 jun 2007
doncs miles 2 = ajuntament 2. Això es només un empate tècnic, teniu en compta que nosaltres sempre tenim un punt d'advantatge; actuem i els reprimeixen. Però nosaltres actuem abans... Que...Un petò molt gran i ens veiem en la següent!
Re: Enderroquen Miles de la Barceloneta
12 jun 2007
A si quin consol podem dir que el primer guanya, tambe te medalla???
Crec que la esencia del sistema es aquesta, reprimir allo que no li va be, llavors pel que dius funciona a les mil marevelles, no?
Re: Enderroquen Miles de la Barceloneta
12 jun 2007
anemi ala seu de aquesta enpresa martells en ma i ENDERROKEMLA
Re: Enderroquen Miles de la Barceloneta
12 jun 2007
molt be paleta em sembla molt bona idea
Re: Enderroquen Miles de la Barceloneta
14 jun 2007
:-) aixo esta ple de bona idees, a veure qui les fa realitat, sembla el club de la comedia
Sindicat