Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
II Festa Major Alternativa de Sant Genís dels Agudells
11 jun 2007
cartell2.jpg
Les Festes Majors Alternatives de Sant Genís i els Agudells arriben al nostre barri un any més. Ens trobem, una altra vegada, sense veu ni espai per a desenvolupar les nostres activitats dins de la Festa Major organitzada per l’A.V de Sant Genís, una festa gens participativa. Per això tornem al mateix espai de l’any passat (la plaça del Lledoner) per a dur a terme tota mena d’activitats. Enguany hem aprofitat l’ambient de festa major per a recuperar la feina que, tant el Col·lectiu Agudells com l’Assemblea de Joves de Montbau i els Agudells, hem realitzat durant tot l’any: la defensa de la serra de Collserola. Una manera més de recordar al veïnat que la serra no es ven.

Us convidem a tots i a totes a les diferents activitats i concerts que organitzarem aquest cap de setmana! Començarem divendres amb uns concerts alternatius per la gent menys jove del barri amb ganes d'una música alternativa.

Dissabte arriba el concert jove amb:

- IGITAIA

Un grup amb diferents estils com l'ska, el punk, el hardcore, la música tradicional... però acompanyats d'un missatge clar i reivindicatiu. A aquesta barreja de components Igitaia n'anomena Festa i Lluita i, per tant, aquest és l'estil que els identifica.

- LA CARXOFA I LA CEBA

La Carxofa i la Ceba son un duet barceloní, vegetal i sideral. La música d'arrel els manté ferms a la terra i a la vegada els permet gaudir de peu del sol i de l'aigua que els mulla. Una extranya fotosíntesi que practiquen a dues veus amb l'acompanyament d'un acordió i d'una guitarra, i a les nits interestelars, també amb l'ajuda d'una simpàtica mandolina.

Un duet Barceloní que sens dubte agrada amb les seves versions de clàssics de tota la vida a ritme de folk.

- CROMA

El grup neix al febrer del 2006, arrel de la intenció de tres dels components de crear un projecte musical seriós. Aquests tres, guitarristes i baixista, amb experiència de formar part en altres grups musicals (Igitaia, Arma Social), comencen a treballar en assajos amb el propòsit de confeccionar un estil musical propi.

Amb la incorporació del bateria i la cantant és quan neix vertaderament Crøma, amb un estil musical fusió entre el metal més melòdic i el rock més contundent, amb clares influències de grups com Berri Txarrak, Saosin, Rise Against, Muse.

A partir de les 23 a Sant Genís dels Agudells!

Per arribar-hi:

Metro: L3 - Vall d'Hebron (sortida Residència Sanitària)

Busos: 19, 76, 73, 60, 27, 10, 112 i N4 (bus nocturn)

Pujar pel carrer Judea, que s'uneix a Sinaí i, al final d'aquest, girar cap a la dreta per a Natzaret allà us trobareu amb la Plaça del Lladoner (us guiarem amb fletxes).

Festa grossa i barra amb preus populars! Per més informació:

http://webs.racocatala.cat/ajma/festamajor.php

Salut i Lluita!
Mira també:
http://webs.racocatala.cat/ajma/festamajor.php

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more