Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Es presenta públicament la CUP de Reus
11 jun 2007
Després d'uns mesos de constituir-se com a nucli de la CUP, diverses persones de Reus vinculades als moviments socials de la ciutat han fet pública la formalització del grup per tal de donar a conèixer la formació a la ciutadania amb l'objectiu de presentar-se a la pròxima convocatòria municipal i començar a crear un grup de treball ampli i plural que treballi al dia a dia per oferir una alternativa municipalista des de l'Esquerra Independentista. A continuació us reproduïm el comunicat que han fet arribar als mitjans de comunicació locals i comarcals.
Des de la CUP Reus ens adrecem a la població d’aquesta ciutat per fer-vos saber que:

S'ha constituït a la nostra ciutat la secció local de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP).

La CUP vol ser l'expressió electoral del moviment català que no renuncia a l’alliberament nacional i a la igualtat social del poble català.

Reus, que des de sempre ha demostrat ser un referent personal municipal en l’alliberament nacional i social, no pot quedar fora d’aquest projecte; per això tots els que ja abans estàvem impulsant la CUP ara encara ho fem amb més coratge; creiem que la gent de Reus també mereix tenir l’oportunitat de poder triar una opció clara i amb un model de treballar diferent respecte a les opcions polítiques tradicionals.

La CUP fa de la política municipal una eina més per assolir les quotes de llibertat que anhelen els catalans i les catalanes i, des de la CUP de Reus, ens comprometem a treballar, des de la nostra ciutat i des de les nostres peculiaritats locals, per aquest objectiu. De la mateixa manera, i seguint el fil de l’àmbit local, la CUP tindrà èxit si aconsegueix ser la veu de la ciutadania, de la gent que d’alguna manera o altra se sent ignorada per les institucions..

Les nostres prioritats, per tant, són les persones: des dels joves amb dificultats per trobar habitatge, la gent gran amb les dificultats que té per fer una vida més o menys digna, el petit comerç i els treballadors, ja siguin autònoms o assalariats, les dones... De fet, aquest és l’extracte social dels actuals membres de la CUP.

Som conscients, però, que a dia d'avui la CUP és pràcticament una candidatura desconeguda entre els reusencs i les reusenques, per tant, som conscients de les nostres mancances actuals. Només per aquest fet, preferim treballar des de la base amb humilitat, fent la feina ben feta, per això, després d’haver-ho estudiat, vam decidir no participar en les eleccions passades per preferir presentar-nos més endavant amb una consistència més forta i amb un treball rigorós ofert a la ciutadania. No volem en cap cas ser un bluf mediàtic sense cap sostent polític ni social darrere. És per aquest motiu que, des de fa uns mesos, estem treballant un grup de gent (cada cop més nombrós) per oferir aquesta alternativa a la població reusenca.

La nostra situació actual és la consolidació de la CUP i la maduració de les nostres propostes de cara a futurs reptes electorals. Davant del desencant per la política, l’abstencionisme i la decepció generalitzada que s’ha pogut observar en la darrera comesa electoral, proposem no només una alternativa independentista, sinó una altra manera d’entendre la política i el treball de cada dia, fent-los inclusius i participatius i inspirant-nos en la societat.

Per això creiem que ara toca presentar-nos i oferir-nos a la ciutadania de Reus. Estem a les vostres mans.

el text integre a: www.reus.cup.cat
reus(arroba)cup.cat

Reus, Baix Camp, Països Catalans, 1 de juny de 2007
Mira també:
http://www.reus.cup.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Es presenta públicament la CUP de Reus
11 jun 2007
a pactar amb iniciativa un altre cop?
Re: Es presenta públicament la CUP de Reus
11 jun 2007
Ànims companys i companyes! Cada cup que es crea s'estén el somni!
Re: Es presenta públicament la CUP de Reus
11 jun 2007
somni per iniciativa de canvi o per avurriment
Re: Es presenta públicament la CUP de Reus
11 jun 2007
La CUP Reus ha pactat amb Iniciativa? Doncs ja està tot dit..
Re: Es presenta públicament la CUP de Reus
11 jun 2007
acava de presentar-se i ja han pactat? sense ni presentar-se?. AIXÒ SI QUE ÉS PRECOCITAT.
Re: Es presenta públicament la CUP de Reus
11 jun 2007
És clar que NO han pactat amb Iniciativa. A vegades només hi ha gent que manipula per tal de que projectes en ciutats com Reus no prosperin.
Re: Es presenta públicament la CUP de Reus
11 jun 2007
Han pactat per a les eleccions de 2019, quan seran els més votats! No és que siguin precoços, és que són previsors. jajaja

El que diu que ja han pactat o es que es intoxicador o esta a la lluna.
putus intoxicadors
11 jun 2007
feu-vos el favor de llegir el comunicat. iniciativa, que jo sàpiga no surt per enlloc. feu el favor.

PS: Reus es prou gran per a que ERC i ICV no fotin mà a l'EI.
Re: Es presenta públicament la CUP de Reus
12 jun 2007
Visca la cup!
cup cup cup cup cup!!!
Sindicat