Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Show dels pressupostos de l'estat
10 jun 2007
Ahir al matí vam posar en marxa de nou el "show dels pressupostos" en el marc de la campanya d'objecció fiscal a la despesa militar d'enguany.
passant per l\'aro.jpg
la màquina recaudatpòria i distributòria.jpg
tomahawks i tot.jpg
Ahir al matí vam posar en marxa de nou el "show dels pressupostos". L'element central del show és una màquina (la màquina dels pressupostos enerals) situada sobre una taula en la qual, en un extrem, hi ha un funcionari d'hasienda i a l'altre un polític. Una mica apartat unmilitar, mentre un altre va repartint octavetes agraïnt als ciutadans que paguin les seves armes..

Un animador i un parell de pallasses animen al públic a "pasar per l'aro" i a dipositar els seus impostos, els seus diners, a la Hasienda pública. El funcionari els aten i diposita els diners dins la màquina i el polític, que ha contribuït a dissenyar els pressupostos de l'estat, treu, per l'altra costat, tancs, avions, bombes... que va lliurant al militar que es torna boig de content.
A banda de la "broma" del xou, el que és cert és que a l'estat espanyol el pressupost de la despesa militar del 2007 és de quasi 18.000 milions d'euros, la qual cosa suposa 49,25 milions d'euros diaris. Un 32% de les inversions de l'estat es destinen als militars i un 20% de la investigació i desenvolupament, també.

Evidentment, nosaltres suggerim alternatives. En aquest moment l'objecció fiscal que és una forma de desobediència civil mitjanánt la qual ens neguem a pagar amb els nostres impostos la despesa militar. En podeu trobar informació a http://usuaris.tinet.org/tgnapau
Mira també:
http://usuaris.tinet.org/tgnapau

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Show dels pressupostos de l'estat
10 jun 2007
No pareu a Tarragona Us ha picat la mosca de la no son o què? Ja ens agradaria a altres llocs portara aquest nivell d'accions...
Sindicat Terrassa