Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Traslado del preso anarquista Claudio Lavazza
08 jun 2007
Nuestro compañero Claudio Lavazza, que se encontraba cumpliendo condena en la prisión de Albolote (Granada) ha sido recientemente trasladado a la de Texeiro (La Coruña).

Nuestro compañero Claudio Lavazza, que se encontraba cumpliendo condena en la prisión de Albolote (Granada) ha sido recientemente trasladado a la de Texeiro (La Coruña). La causa de este traslado se encuentra en un incidente que mantuvo con un carcelero, que pretendía llevarse documentos privados de Claudio, a lo cual éste se negó teniendo lugar un pequeño forcejeo que le costó su ingreso en aislamiento. Aun cuando en dichos documentos no había ningún contenido contrario al reglamento, y de que Claudio no ha tenido ningún otro incidente en los cerca de dos años que llevaba en Granada, (además de haber participado activamente en la organización de diversos talleres y actividades), tras su salida de aislamiento ha sido trasladado aludiendo a âmotivos de seguridadâ?. A pesar de ello, su clasificación de grado no se ha visto modificada, por lo que continúa en segundo grado.

Transcribimos un fragmento de una carta de Claudio para su difusión en el que explica con más detalle lo ocurrido:

«El juez de Vigilancia me contestó a la queja que le envié por la aplicación del Art. 75 [ingreso en aislamiento]⦠y bien, le da la razón totalmente a la Dirección (Seguridad) del Centro, así me dice âLa Justificación de la medida, no fue otra que la de garantizar el buen orden y seguridad del establecimiento ya que en un cacheo por sorpresa practicado entre sus pertenencias pudo ocuparse, no sin oponer resistencia el penado que trató de tragárselo, parte de un papel de cuya lectura pueden deducirse actos preparatorios de una posible fugaâ?. Es una descarada mentira, y la prueba más evidente es que el educador, que estuvo presente en la Junta Extraordinaria que se efectuó el día siguiente a la movida que tuve, me comentó que âdel trozo de papel, no se podía deducir nada, justamente porque era solamente un trozo de papel, quizás si hubiera sido completo, se podía entender algo⦠pero así⦠nadaâ?.
Que la patraña que se inventaron referente a fugas para echarme de Granada es absurda, lo prueba también la decisión del Centro Directivo de II.PP, por confirmarme el mantenimiento en 2º grado, autorizando sólo mi traslado. Sé por experiencias vividas por otros compañeros FIES que una sencilla sospecha es más que suficiente, si se trata de fugas, para que te envíen sin contemplación a 1º grado FIES, siempre que las sopechas sean corroboradas por pruebas certeras. Si sigo en 2º grado se lo debo al educador del mod. 2, que (él solo) me defendió con contundencia en la Junta de Régimen, él se opuso a todos los demás componentes para salvarme de la caída en 1º grado. Se lo agradecí vivamente cuando me rindió visita en aislamiento. Otro agradecimiento es para vosotros de afuera que de una forma u otra habéis manifestado vuestra solidaridad y presencia hacia mi, en particular los compis del País Vasco que enviaron una carta a la Directora General explicándole lo sucedido⦠y por último los propios compañeros de mi módulo que me han transmitido su aprobación de mi actitud contra el funcionario provocador y su apoyo incondicional hacia mi, enviándome cartas cuando estaba en aislamiento».


Su nueva dirección es la siguiente:

Claudio Lavazza
C.P. Teixerio â Curtis
Mod. 11
Carretera de Paradela s/n
15310 A Coruña

Algun@s compañer@s de Claudio (Granada)
-------------------

*[Claudio Lavazza es un compañero anarquista italiano, detenido en Córdoba en 1996 tras un atraco a una entidad bancaria en el que resultaron muertas dos policías municipales. Junto a él fueron detenidos otros dos compañeros italianos, uno de ellos ya en libertad, y otro argentino.]

Noticias relacionadas:
http://www.klinamen.org/article2648.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Traslado del preso anarquista Claudio Lavazza
09 jun 2007
Listado de presxs [internacional]:

http://www.alasbarricadas.org/forums/viewtopic.php?t=27108

Actualizado!!
Re: Traslado del preso anarquista Claudio Lavazza
09 jun 2007
El Claudio Lavazza aquest és un anarcoparàsit criminal que, escudant-se sota l'ideologia àcrata, comet els delictes i assassinats que li passen pels mateixos collons! Amb el terme de pres polític pretén justificar les seves sanguinàries barbaritats. No ens confenguem companys, hem de saber distingir un pres anrquista autèntic d'un simple boig mort de fam. Aquest pobre il·luminat pateix d'un traston psíquic que molt poc té a veure amb l'ideologia llibertària. En que ha col·laborat l'enegúmen Claudio Lavazza amb la causa revolucionària? I això ja en son molts els anarquistes que ho sabem i que n'estem farts d'aguantar tocats de l'ala criminals que s'amaguen sota la nostra ideologia. De fet, basta comprovar com la Creu Negre Anarquista no manté quasi cap tipus d'implicació amb aquest lladregot i assassí sense causa. Això sí, per suposat, el Lavazza ens podrà escriure tote sles cartetes que vulgui des de la puta garjola i, amb la seva verborrea, se'ns presentarà com el mesíes de la revolució àcrata. Doncs no senyor! Diguem PROU als tarats que uitilitzen la nostra causa com excusa! Som un moviment seriós que lluitem per una causa més seriosa encara! Per molt oberts, solidaris i tolerants que siguem, no tenim perquè aguantar tergiversions d'aquest tipus que sols deterioren la nostra imatge i el nostre missatge.

Ara és el moment d'obrir els ulls, companys!
No als IMPOSTORS!!!
Amunt la revolució àcrata!!!
Morin els estats i visca el comunisme llibertari!!!

Salut i Anarquia.
Re: Traslado del preso anarquista Claudio Lavazza
09 jun 2007
El paio aquest del meu damunt té tota la raó del món. Jo també en sé moltes del malparit aquest del Lavazza. No és més que un impostor que sobreviu de la nostra ideologia coma últim recurs per a poder mantenir certa imatge pública i de conveniència: la de pres polític. I pensar que hi ha jovenetes anarquistes que li envien cartes de suport a la presó com si fos un heroi o un mesies. En el moviment llibertari no tenim herois, ni mites, ni mesies, ni gurús! A veure si us entereu d'una vegada! No tenim perquè retre homenatges, com si fossim vulgars etarres, al primer individu que és empresonat i diu ser un pres polític de la causa revolucionària. I menys si, a sobre, son uns malalts mentals paràsits i assassins que no han treballat en la seva puta vida! Informeu-vos de la llista d'assassinats i delictes que té a sobre el Lavazza i digue-me el sentit o causa de les seves accions! Cap ni un, oi? L'anarquisme no és pas una merda de religió. Potser que el comunisme arribés a convertir-se quasi en una fe o un dogme, però MAI hem de deixar que amb l'anarquisme passi el mateix! El Lavazza aquest es presenta, mitjançant les seves cartetes emmetzinades de mentires, com el jesucrist de la revolució! Ho hem de tolerar? Cap tipus de suport ni moral ni econòmic per als farsants d'aquest tipus! I el "anarquista de debò" diu tota la veritat respecte a n'allò de que ni la Creu Negre Anarquista està per perdre el temps amb ell. I jo, afiliat a la CNT i habitual de diversos Ateneus Llibertaris, us en diré encara més, que ni els uns ni els altres e volen saber res de l'assassí Lavazza. Personalment, pens que és una vergonya que a indymedia es pengin articles manipualdors i fastigosos que defensen paios desekilibrats quan no ho fan ni les principals organitzacions revolucionàries! Exigeixo, immediatament, una rectificació o disculpes per part dels ignorants que han penjat aquesta notícia. D'altra banda, si aquests es neguen a acceptar les evidències, demano als d'indymedia que facin el favor de fer ressò, a través del mitjà que desitgin, de la poèmica suscitada per aquest tipus d'afers. Aquesta manera d'actuar dels qui han elaborat la otícia és fruit de l'infantilisme més ranci i perilós del si de l'anarquisme. És més, suposa el sarampió del movimet llibertari. El que hem de fer es posar, ara mateix, auesta gentussa en quarentena. Nopermetem que es proagi l'infecció Lavazziana. Lluitem congtra la farsa!!! Sols recordar-vos que Durruti hagués fet afussellar gent d'aquesta mena que es pren l'anarquisme com una broma o una excusa per delinquir. L'anarquisme és ordre i no caos. Ens fa falta una mica de disciplina i esperit crític a l'hora de decidir fins a quins límits l'anarquisme engloba a personal d'aquest tipus. Salut i Anarquia! Fora Claudio Lavazza! Cordialment, L.S.D.
Re: Traslado del preso anarquista Claudio Lavazza
09 jun 2007
Anarquista de debò y Llibertari Social Destructor son la misma persona.

Solo hay que fijarse un poco en la forma de redactar el texto para darte cuenta, veamos:

Anarquista de debó dice: farts d'aguantar tocats de l'ala criminals que s'amaguen sota la nostra ideologia

Llibertari Social Destructor dice: No és més que un impostor que sobreviu de la nostra ideologia

¿Cuánta gente anarquista usa la palabra ideología sin que se le caiga la cara de vergüenza?


Fijaros también en la forma de ambos comentarios poner las comas y de usar las señales de exclamación. También en el tono acusador y en el final triunfalista.

Que triste eres majx
Re: Traslado del preso anarquista Claudio Lavazza
09 jun 2007
los anarquistas somos por la destruccion de todas las carceles y aqui se habla mal de un detenido solo por que dice ser anarquista. Aqui hay algo que no va?

Solidaridad con el anarquista lavazza y con todos los presos (que son todos politicos,)tambien con los vascos.
Re: Traslado del preso anarquista Claudio Lavazza
09 jun 2007
eso!!! fuera claudio lavazza... DEL TALEGO!
Re: Traslado del preso anarquista Claudio Lavazza
10 jun 2007
Decir que la Cruz Negra Anarquista no tiene ninguna relación con Claudio es una gran mentira que no se mantiene en pie; de la misma manera que no se puede cuestionar la trayectoria anarquista de Claudio. Otra cuestión muy diferente es la que no todxs lxs anarquistas compartan sus acciones, pero aunque sea así, Claudio tiene toda la solidaridad de quienes se consideran anarquistas.
Libertad presxs!
Re: Traslado del preso anarquista Claudio Lavazza
11 jun 2007
M'agrada perque deixen al Lavazza a l'alçada del betum però sense dir quines són aquestes aberracions i greus acusacions que hauriem de creure. A la vegada hi ha moltes frases inconnexes i afirmacions aberrants parlant de: "com si fossim vulgars etarres", denoten un pensament molt poc anarquista també. Jo no se qui té raó però en això no puc estar d'acord.
Sindicat