Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: indymedia
[Indymedia Barcelona] Problemes tècnics
08 jun 2007
[Indymedia Barcelona] Problemes tècnics
Companys/es,

En primer lloc felicitar els companys/es d'indymedia, doncs en aquests temps en que la dispersió de col·lectius i projectes és tant gran, trobo molt necessària l'existència d'una plana com Indymedia Barcelona.

Per altra banda, i penso que degut als problemes tècnics, indymedia no acaba de mostrar aquesta pluralitat subversiva. M'explico: molts col·lectius ja disposen dels seus webs i portals, i si publicar un acte al calendari d'indymedia o pujar quatre fotos es fa tant díficil, al final la gent passa. Ho dic per experiència, hi han dies que et pots passar una hora per penjar dos actes al calendari. Entre que a vegades no funciona indymedia, i quan funciona és tant lent, a vegades acabes desistint.

Vaig llegir fa uns dies que el problema és que el servidor està a l'estranger i que no depén d'indymedia Barcelona la solució. Doncs proposo que entre tots els usuaris d'indymedia Barcelona paguem el viatge perquè ho solucioneu. Que pot costar, 1000€? Estic convençuda que entre usuaris/es i col·lectius som capaços de reunir-los en molt poc temps.

Aquests problemes ja fa molt temps que duren i no es corresponen amb la magintud del projecte, doncs Indymedia Barcelona és un dels portals d'indymedia més visitats al món.

A quin compte corrent hem d'ingressar els diners?

Salut

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Indymedia Barcelona] Problemes tècnics
08 jun 2007
Estic totalment d'acord. Volia possar la meva experiencia a la contramani del altre dia i al final em vaig cansar de provar i provar. Que podem fer entre tots per ajudar a que funcioni millor?
Re: [Indymedia Barcelona] Problemes tècnics
08 jun 2007
A la mani contra l'especulació (la dels kubotans), per cert, algú va cridar quan no ens deixaven avançar: "Venga que vamos más lentos que indymedia" i molta gent va riure, senyal de que es un problema que coneix tothom. Vinga, anims i endevant amb la vostra feina.
Re: [Indymedia Barcelona] Problemes tècnics
08 jun 2007
Aquest matí i ahir nit no se m'obria la web
Re: [Indymedia Barcelona] Problemes tècnics
08 jun 2007
és veritat. Jo tinc problemes per entrar cada dia. A primera hora puc entrar però cap a les 11 del matí ja no em deixa entrar... és una pena pq indymedia és una eina imprescindible per donar veu als moviments socials a la xarxa. De totes maneres, felicitats a la gent que fa possible aquest projecte.
Re: [Indymedia Barcelona] Problemes tècnics
08 jun 2007
on és el servidor d'indymedia?

és cert que no poden trobar les ip's dels qui escribim?
Re: [Indymedia Barcelona] Problemes tècnics
08 jun 2007
ja ho dirà alg´ d'indymedia, però em sembla que no és una opció que algú de barcelona viatgi a no se on, perquè indymedia bcn està en una màquina que gestionen techs d'altres indymedias i és a aquests que se'ls haurien de demanar les millores.

El que si que es possible potser és aportar diners per la millora de la màquina, sempre que algú d'allà pugui rebre'ls i realitzar les millores efectives.
Això l'actual gent d'indymedia ens ho haurà de dir.

salut!
Re: [Indymedia Barcelona] Problemes tècnics
08 jun 2007
De veritat que la gent que manté barcelona indymedia pateix aquesta lentitud tant o més que vosaltres i som els primers que volem que això millori!!! Estem pel tema i ho tenim tot preparat per quan ens donguin el vist i plau i es puguin fer els canvis que ens tornin la rapidesa del passat. Merci pels vostres oferiments de col.laboració i sentim no poder gaudir de la web que totes voldríem.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more