Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Rostock; G(8) actualització: camp a través cap a la tanca
07 jun 2007
07.06.2007


00:30

Rostock: 8 persones estan fent una vigila davant de la comissaria a Ulmenstr i tenen la intenció de quedar-se tota la nit.



05:00 ( Bloquejos )

Uns 200 autònoms, han intentat arribar a la tanca de seguretat a les 4:30 am, però se'ls ha tallat el pas poc després de Reddelich, després d'un enfrontament amb la policia, que ha aconseguit fer-se amb la barricada que s´havia construït prop de Steffenshagen,la van llevar mentre els manifestants es van ficar en un camp i boscos propers.


06:30

De bon matí, més de 20 cotxes de policia estaven fora del campament de Reddelich fent soroll. La seguretat del campament va donar l'alarma i despertà la gent. La poli "assegura" que no tenien intenció de molestar al campament, que solament era perquè un ampli grup de gent havia sortit del campament i fet barricades en un lloc proper. Tots els cotxes de policia s'han anat però encara segueix l'helicòpter sobrevolant el campament.


06:40 ( Bloquejos )

S'han construït dues barricades en la carretera 105 en l'encreuament direcció a Bartenshagen. Unes 40 persones han estat acorralades per la policia, i dos grups petits també han estat acorralats en un bosc proper. Un cotxe de policia va ser suposadament atacat amb una bomba de colors. La policia ha començat a llevar la barricada però la carretera segueix estant bloquejada. Dos periodistes han estat detinguts, els van retirar els passis de premsa i van estampar en ells que no eren vàlids.


08:00 ( Bloquejos )

Entre 70 i 80 persones han estat arrestades a la barricada de la carretera 105 i han estat dutes a la comissària a Industriestr.


09:30 ( Bloquejos )

Entre 1.500 i 2.000 persones han sortit del campament de Reddelich i estan caminant camp a traves cap a la tanca



10:00 ( Bloquejos )

Unes 2.000 persones del campament de Reddelich han arribat a Steffenshagen i continuen la seva marxa cap al nord.


10:00 ( Repressió )

Les 7 persones que es van quedar de vigilia, segueixen davant de la comissaria de Ulmenstrasse. La policia les ha mogut a l'altre costat del carrer. Estarien encantats de rebre suport.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat