Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Atacat un camp de golf a la comarca del Bages
06 jun 2007
La diversió no s'atura per comarques. La passada nit el camp de golf situat entre Sant Vicenç de Castellet i Manresa fou atacat.
Aprofitant la foscor que ens il·lumina a les nits, entrarem al camp de golf per a donar pas a l'acció. Les nostres aixades que tants cops ens han servit per conrear aliments s'utilitzaren en aquest cas per malmetre la gespa artificialitzada que inunda aquests espais. La idea era convertir momentàniament un tros del camp de golf en un petit hort. LA duresa de la gespa ens impedí donar la textura agrària que desitjàvem, i ens portà a la destrossa irrefrenable fins que quedàrem extenuats. Una pancarta que reclamava la fi de la destrucció del territori i la necessària desaparició dels camps de golf deixava pal·lesa la nostra intencionalitat.
I és que molts són els motius que ens portaren a dur a terme aquesta acció. El golf com a esport elitista i com a lloc d'encontre entre capitalistes de tots els colors. El golf com a esport que necessita d'unes quantitats d'aigua enormes per al seu manteniment. El golf com a símbol de destrossa i d'artificialització del territori...
Per una vegada, els somriures desenfrenats i cínics dels propietaris i els seus clients es quedaran troncats per una acció amb un alt contingut simbòlic a l'abast de tothom. Per què tot està fatal i com a mínim ens volem divertir. Prous camps de golf!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Atacat un camp de golf a la comarca del Bages
06 jun 2007
Aixo esta molt be, companys! podriem plantejarnos tambe minar alguns altres camps de golf.
Re: Atacat un camp de golf a la comarca del Bages
06 jun 2007
Tota la solidaritat des del Baix Llobregat, haviem si n'aprenen d'una vegada que no poden fotre el que els rota. Així arreu del territori.

VUESTRO GOLF NOS DA SED!!
Re: Atacat un camp de golf a la comarca del Bages
07 jun 2007
ei!! ESTÀ TOT FATAL PERMANENT!
Sindicato Sindicat