Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
G8: Minut a minut d'ahir a Rostock
06 jun 2007
Indymedia Alemanya
06:30 (Repressió)

El Kavala (department especial de policia G8) ha prohibit totes les accions del dijous, incloent les que es realitzaran fora de les zones tancades I i II. La Cort federal constitucional va confirmar la prohibició durant el dia d'avui.


12:50 (Repressió)

Rostock: Un jove alemany va ser sentenciat a 10 mesos de presó aquest matí, per "intent d'agressió a funcionari" i disturbis. Va ser alliberat sota fiança.


13:00 (Anti-militarisme i Repressió)

Rostock: La *mani Anti-militarisme a Warnemünde ha començat amb uns 500 participants. La policia ha restringit la mani a una banda del carrer. En l'estació de tren, la policia està retenint i identificant als que arriben.


14:00 (Anti-militarisme)

Rostock-Warnemünde: La mani Anti-militarisme ha arribat al seu punt final en l'estació de metro, amb 1500-2000 participants.


14:00 (Repressió)

Camp Rostock: Al voltant de les 2, aquest matí, diverses persones del grup de seguretat del camp van ser retingudes i identificades per la policia, per prop de dues hores. Els seus walkie-talkis van ser confiscats. La gent va ser obligada a llevar-se els seus passa-muntanyes per a ser fotografiades.


14:50 (Anti-militarisme)

Rostock: La manifestació Anti-militarisme a Warnemünde ha finalitzat.


16:15 (Anti-militarisme)

A Weitendorf, al sud de l'aeroport de Rostock Laage, s'estan reunint centenars de persones per a una marxa. Hi ha severs controls a l´estació central de Rostock.


17:00 (Cimera Alternativa)

Rostock: La Cimera Alternativa a G8 acaba de començar.


17:00 (Repressió)

Els vehicles "sospitosos", que van des de Rostock a l'aeroport Rostock-Laage són desviats per la policia a un aparcament lluny de l'autopista, on els passatgers són identificats. El 'Amsterdam Medi Bus' va ser retingut fa un moment, i la gent està sent identificada i revisada, una per una.


18:00 (Bloquejos i Repressió)

Weitendorf: Prop de 1,000 manifestants han arribat a l´àrea designada per a la manifestació. Un bus des del Camp Rostock ha estat retingut en un aparcament de l'autopista i està sent revisat per la policia. Un altre bus va ser també retingut, i després de la revisió i filmació dels activistes, van ser duts per la policia a la mani. La policia sembla mantenir-se tranquil·la fins al moment, però hi ha a la vista membres dels antidisturbis de Berlin.


18:50 (Repressió)

Almenys 6 persones han estat arrestades fins ara a l'estació de Schwaan, se sap que un d'ells és polonès.


19:05 (Bloquejos)

Weitendorf: George Bush ha aterrat en Rostock Laage. Eslogans com "George Bush - terrorista" s'escolten cada vegada amb més força.


19:10 (Repressió)

Camp de Wichmannsdorf: Una manifestació anti-Repressió va començar fa un moment des del Camp de Wichmannsdorf i es dirigeix cap al centre de premsa principal de l´ARD a Kühlungsborn. Els 150 activistes van ser aturats per la policia a les rodalies de Kühlungsborn i no se'ls permet avançar. Se suposa que s'està realitzant allà una conferència de premsa, que no va serà interrompuda per la protesta.


19:15 (Bloquejos)

Weitendorf: Sis helicòpters acaben de aixecar-se de l´aeroport de Rostock Laage. Probablement G.W. Bush va ser dut en un d'ells a Heiligendamm.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat