Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Ha sortit el Catalunya 87
04 jun 2007
Finalment hem acabat un altre número del Catalunya. Deu mil números, nou mil dels quals enviats directament a casa de persones en concret.

www.revistacatalunya.cat
La revista de la CGT de Catalunya (www.cgtcatalunya.cat)
Portada petita cat 87.jpg
Portada
Fotografia de Mireia Bordonada del desallojament de la Hamsa. âAmb tota la raó: Okupacióâ?

Reportatge
Lâocupació de cases buides, posar en dubte la propietat privada a través de lâacció directa. Comunicat de lâAssemblea dâOkupes de Barcelona davant la repressió dels Mossos dâEsquadra; Per què okupar: cinc bones raons per fer-ho; Preguntes freqüents sobre lâokupació; Alguns moments de lâokupació a Barcelona.

Treball-Economia
Acord final en el tancament de SAS Abrera; Assetjament a MAC-SR Bcn dâEsplugues de Llobregat; Obliguen Iberia a retirar la sanció de 45 dies de sanció per ocupar les pistes del Prat; Entrevista a la Secció Sindical de CGT a lâAgència Tributària; Les treballadores de Clece Girona reclamen millores; Clariant accentua la repressió contra CGT; La destrucció dâocupació pública, causa de les dificultats dâAdif; En lluita per un conveni digne a Salom-IB3; Lâempresa Furas de Piera vol presentrar un ERO per acomiadar la meitat de la plantilla; Nou Conveni del Metall de Barcelona: ni històric ni bo; Alguns resultats dâEleccions Sindicals; Es crea el Sindicat del Metall de Sabdell de la CGT; Blocs de CGT; A lâAEAT de Catalunya, per uns salaris dignes; Per la reincorporació dels acomiadats a Seat al juliol; CGT denuncia un candidat de CCOO per irregularitats en les Eleccions de Correos; Denuncien lâAjuntament de Barcelona per subcontractació irregular a la Casa de lâArdiaca.

Tema del mes
1 de Maig, crònica i fotografies de Barcelona, València, Palma, Alcoi, Múrcia, Tarragona, Castelló, Girona, Lleida i Alacant.

Cronologia
La Marxa dels Maquis 2007; Trobada dâinvestigadors del moviment llibertari a València; Jornades de creativitat en conflictes urbans; Jornades per revolucionar la societat a Ruesta del 19 al 22 de juliol.

Sense fronteres
Un primer de Maig sindical i llibertari a París; Eleccions a lâEstat francès: la CNT davant el nou govern Sarkozy.

Social
La gran festa de la democràcia; Penjats de la CGT de Lleida contra els símbols feixistes; Davant el pacte per la Llei de la Memòria Històrica de PSOE i IU; Solidaritat amb Josep Pàmies, per una terra lliure de transgènics; Campanya de suport als encausats per lâacció contra el CIE de Zona Franca; Totestafatal, en defensa del territori i contra lâespeculació; Els meus antecedents.

Dinamita de cervell
La Mostra del Llibre Anarquista sâobre; Programa de la Mostra; Eva Forest, in memòriam; Primer de Maig a Palestina; Notes sobre el manifest del 16 de juny; llibres âContrarevolucióâ?, âTestimonio desde las barricadasâ? i âUna miliciana en la Columna de Hierroâ?; i revistes âPaso a pasoâ?, âAlterativa Libertariaâ?, "Rescoldos" i "LâAccentâ?.

Entrevista
â?Amb el âcivismeâ, la repressió sâha accentuatâ?, entrevista a Pedro, okupa de Collcerola.

Articles d'opinió
Belén Vicéns, CNT-F, Bruno Salter, Araceli Prieto, Mariona Parra, Marta Pi Morera, Elba S. Mansilla, Miquel Dídac Piñero, Toni �lvarez, Joni, Pep Juárez, Pepe Berlanga, Joan Zambrana, Carlus Jové, Ferran Aisa, Pepe Gutiérrez, Pep Cara, Josep Estivill i Jordi Martí.
Còmic dâÃ?cido Critico.

This work is in the public domain
Sindicat