Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Jornades precarietat 2007 Sants
03 jun 2007
Enguany, des de l’esquerra independentista del barri, hem cregut oportú centrar les jornades contra la precarietat en un dels punts concrets, si bé l’any passatva incidir més en l’especulació, aquest any incidirem en les migracions, ja que són els i les noves catalanes, una part important dels precaris de la nostra societat.
migracions\'07.JPG
Recentment hem pogut comprovar com lâabsència de politiques migratòries pot comportar el creixement de conductes i organismes de tendència racista i xenofoba.
    Des del Casal Independentista ens marquem dos reptes, un en clau interna, de formació. Ja que és necessari que els i les militants, coneguin exaustivament les problemàtiques socials. I desprès, poder articular un discurs polític com a moviment independentista i dâesquerres davant una realitat social com les migracions, és per aixó que més enllà de les xerrades ens hem marcat lâúltim dia com a reflexió i debat.

Dimarts 5 de Juny
-Introducció a la llei dâestrangeria, a càrrec dâuna advocada del Colâ¢lectiu Fontanella.
Centre Social de Sants* , 19 hores.

Dijous 7 de Juny
-Migracions i drets socials, a càrrec dâun advocat del colâ¢lectiu Ronda, i Yaved Ylias de lâAssociació de Treballadors Pakistanesos de Catalunya.
Centre Social de Sants*, 19 hores.

Dimarts 12 de Juny
-Migracions i integració cultural, a càrrec del socioleg Oscar Valiente (autor dâun informe sobre lâintegració escolar dels migrants), i dâun membre de la CAL, presentant el projecte âParlemâ? de parelles lingüistiques.
Centre Social de Sants*, 19 hores.

Divendres 15 de Juny
-Debat i conclusions.
Can Vies (c/Jocs Florals, 42) a les 18 hores.

*CSS, Carrer Olzinelles 30 baixos.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jornades precarietat 2007 Sants
04 jun 2007
Cuando hablamos de la historia, no hay que contarla a trozos, segun nos conviene, sino que debemos hablar de todos sus aspectos. Por ejemplo las Migracciones:
Catalunya se ha repoblado de eterna migraciones, hace 30 años España agonica, pobre, siempre ha emigrado: "lo de que ibamos con contratos", es otra mentira que se ha dicho miles de veces para convertirla en verdad". Mucha gente salio a Catalunya, A las Américas, a Alemania, etc. Hoy existen 2 millones de inmigrantes del estado español, en el extranjero.
Sindicat