Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : altres temes
Programa en el Campament Anti g-8 | Diumenge | 3 juny
03 jun 2007
Esdeveniments i pelis al Barri Internacionalista i Revolucionari del campament de Rostock
Els esdeveniments comencen cada dia a les 14 hores. En la nit hi ha programa cultural. Els temps exactes dels esdeveniments són publicats en el camp en els "punts informatius" (Infopoint) i en el nostre Barri. També l'agenda de pelis són publicats en el campament


diumenge |3 de Juny

Que fer?

Per una coordinacio internacional de lluites contra la offensiva capitalista i contra l'imperialisme!

Parlaran persones de differents països. En els últims anys no solament eren anys d´attacs contra nosaltres, també eren anys de resistència. Però el que moltes vegades falta és una coordinació de tots junts. Anem a parlar de com podem crear una coordinació de totes les forces anticapitalista i antiimperialista i que poden ser primers camins d'una resistència coordinada.

Aliança Anti-G8 per una perspectiva revolucionaria
diumenge |3 de Juny

Resistència Antifeixista en els temps de la "reunió" d´alemanya

A la fi dels 80s els Nazis han començat amb una offensiva. Amb la "reunió" alemanya els Feixistes han organissat progroms i atacs contra migrants i han mort molts. La resistència antifeixista s'ha organissat. Durant una intervenció antifeixista un funcionari d'un partit feixista resulta mort. Un representant de la resistència antifeixista i una persona que era buscat de la policia per l´acció "Kaindl" parlaran de formes i offensiva de la resistència antifeixista.

Comunistes Autònoms de Berlin i Acxió Vermella de Berlin
diumenge |3 de Juny

Avanç per la construció d'una nova internacional de la joventut!

Representants de la organitsació internacional i comunista dels joves REVOLUCIó discutiran sobre la resistença i la necesaritat d´organitsarse en una nova joventut internacional - que és una questió important per un moviment mundial - revolucionari i comunista nou.

REVOLUCIó, Joventut Nou Democratic, Esquerra Socialista
diumenge |3 de Juny

Guerra a l'interior i a l'exterior

Tres referents: Palesina (Grup de Solidaritat per Palestina Hamburg), Proxim Orient i Iraq (Organitsacio turca ATIK) i sobre les lluites dels treballadors en un exemple actual - hi ha de reflectir el context entre les guerres de fora i la guerra contra nosaltres.

Aliança Antiimperialista i Antifeixista contra G8

This work is in the public domain
Sindicat