Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
L’Assemblea de Joves de Lleida davant del judici contra l’activista del moviment anti-transgènics Josep Pàmies
03 jun 2007
Els i les joves de Lleida volem expressar la nostra solidaritat vers l’activista represaliat integrant del moviment anti-transgènics, Josep Pàmies.

El proper 11 de Juny, tindrà lloc el segon judici a l'estat espanyol per accions de protesta contra els cultius i aliments transgènics. Aquest cop, la repressió es dirigeix cap a Josep Pàmies, pagès, històric sindicalista i activista anti-transgènic. Concretament, se li demana 4 anys de presó i 50.000 € per una ocupació de la subdelegació del Govern a Lleida; l'acció fou realitzada el 13 de setembre de 2003.
acció_transgènics_gimenells_3.jpg
grupnen.JPG
Les joves de Lleida volem expressar el nostre rebuig a la implantació de cultius transgènics al pla de Lleida, ja que aquests comporten una conseqüent privatització de les espècies, una capitalització del camp que farà que segueixi les lleis del mercat sense tenir en compte les necessitats reals de la població, una dependència dels adobs i pesticides industrials i un perill de contaminació ecològica dels ecosistemes de la terra ferma i del menjar dels i les lleidatanes o l’enriquiment dels grans terratinents en detriment dels petits pagesos entre moltes altres conseqüències catastròfiques derivades de la implantació d’aquests tipus de cultius.

Com a joves també volem donar suport a en Josep Pàmies i posicionar-nos en contra de qualsevol tipus de repressió. Perquè aquest, com molts altres casos repressius, només ens han demostrat que la repressió no va enlloc i que, lluny d’atemorir-nos i anular les nostres reivindicacions, ens ha donat encara més força i més motius per seguir lluitant per allò que creiem i pensem.

També volem animar a totes les joves lleidatanes a assistir a la manifestació que tindrà lloc aquest diumenge 10 de juny a les 12 del migdia a la Plaça Víctor Siurana de Lleida.

Visca la terra lliure de transgènics!

Solidaritat amb en Josep Pàmies!

Assemblea de Joves de Lleida (AJLL-CAJEI)
Mira també:
http://webs.racocatala.cat/ajll/
http://ajill@cajei.net

This work is in the public domain
Sindicat