Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Comunicat de Juanra
03 jun 2007
Comunicat del Ex-Pres polític català Juanra despres de la seva posada en llibertat
llibertat07_2_internet.jpg
Salut companys i companyes d’arreu ! !
Quan vaig trepitjar carrer el passat 14 de maig, després de romandre segrestat aquests anys, em vaig prometre que tractaria d’expressar i compartir els sentiments que em generaven tanta solidaritat rebuda, una solidaritat que, com va escriure en David Fernàndez, ens omple per dins i ens fa créixer per fora. Però han passat els dies, i el temps se m’ha anat redescobrint els carrers i els indrets rebels d’una part d’aquesta Barcelona que es nega a ser assimilada per les multinacionals del pensament únic i la normativa cívica.

La lluita d’avui continua sent el futur de demà, i la revolta de les esquerdes continua rearmant-se de raons. Que la solidaritat és la tendresa entre pobles ja ho va dir el Che, però hi ha moments en que les metàfores superen la seva condició de literàries i esdevenen un fet real com l’aire que respirem. Així ho hem viscut i ho viuen, entre molts d’altres, els presos i les preses polítiques catalanes.
Les rebudes que em vareu fer primer a la sortida de la presó, després a Capellades i a Vilafranca, i finalment al barri de Gràcia, són actes carregats d’un significat indomable i que haurien de pertànyer ja a la nostra memòria col•lectiva. La memòria que ens habita, va subratllar Marguerite Yourcenar, n’apropa uns als altres els extrems de la llenya seca per tal d’aconseguir que brollin de nou les flames. Són les trinxeres dels somnis.
De la mateixa manera, entrar a la pàgina web de RESCAT i veure tantes mostres de suport i recolzament des d’arreu és quelcom que a un l’enriqueix individual i col•lectivament. La pell és el contacte amb l’exterior, el contacte amb els demés. I la pell sempre revela un cor, una veritat compartida per moltes: la identitat, la lluita, la voluntat de ser lliures . . . . .

I per altre banda, arribar a la Plaça Rius i Taulet i adonar-me que els UPAS de la guàrdia urbana havien acordonat tot el perímetre, em va fer recordar l’altre benvinguda que hores abans ens havien fet els ultres de la brigada d’informació número sis de la policia nacional a poc de sortir de la presó de Zuera. Després de tot no han canviat tantes coses com ens volen fer creure, i les mateixes que hem caigut mil vegades, mil vegades més ens hem tornat a aixecar. La contra-llei de la gravetat. L’eterna contra-llei de la gravetat que els gestors de la repressió mai podran comprendre. Perquè a la fi és cert que a on hi ha lluita hi ha repressió, i a on hi ha repressió neix la solidaritat. Com una força insurgent. Ajudant el futur per si d’un cas arriba, com cantava l’Ovidi Montllor.

En nom de tots els companys i les companyes, gràcies per la certesa que ens feu tenir de que mai caminarem soles. I gràcies per acompanyar-nos en aquest camí, i per continuar fins que les portem a totes i a tots de nou a la nostra terra. A una Terra Lliure i en revolta constant.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de Juanra
03 jun 2007
salut juanra! :-)
Re: Comunicat de Juanra
03 jun 2007
Saber que la repressió no ha pogut apagar el crit de lluta de les persones que l'heu patida en una de les seves pitjors cares, ens dona alé a les que hem patit les seves rapinyades, sense tastar encara les sevas pitjors grapes...
Per molt que ho intentim no podran trencar la xarxa, som moltes les aranyes que teixim trenyines de resistència...
Salut i sort
Re: Comunicat de Juanra
03 jun 2007
Tot plegat. Sobretot lo de "A una Terra Lliure..."

Però m'agrada que estiguis deixant les coses tant i tant clares. Serà cada cop més difícil per una sèrie de gent fer coses amb tu i amb la gent de la teva corda, d'igual manera que si fos per vosaltres ens enviaríeu a mi i a la gent de la meva corda a l'infern. Las cosas claras y el chocolate espeso, que diuen :)

En aquest sentit ets clarificador.
Re: Comunicat de Juanra
03 jun 2007
mira nen, de pose revolucionària:
ja vas embolicar i enganyar a molta gent. a part de quatre nens nouvinguts que no s'enteren de res, sabem com les gastes els que si que et vam coneixer. menys verborrea, a invisibilitzar-te que és el que et toca. Ara no pots embolicar ni enganyar ningu.
Re: Comunicat de Juanra
03 jun 2007
el del comentari anterior: no queda a clar a què et refereixes. O dones arguments o et prendrem per un intoxicador, que per aqui n'hi ha uns quants.

amunt Juanra!!
Re: Comunicat de Juanra
03 jun 2007
conozco a Juanra desde EGB,allí en Sant Marti hace ya 30 años,y el YO este es un intoxicador y un cabrón,seguro. Animo Juanra,que esto continúa!
Re: Comunicat de Juanra
03 jun 2007
Benvingut al carrer Juanra molt content de que tornis a ser per aqui,molt! no espereu al 2008 a posar en moviment KOP doncs ha esdevingut un grup de culte i us necessitem
Re: Comunicat de Juanra
03 jun 2007
amunt i endavant juanra!!!
Re: Comunicat de Juanra
04 jun 2007
ànims i endavant

benvingut a casa, benvingut a catañunya

i mort als gossos del poder! i amb ells mort a la ràbia
Re: Comunicat de Juanra
05 jun 2007
benvingut i una forta abraçada per en Juanra que torna a estar entre nosaltres,amb tota la gent d´arreu de viles i ciutats que esperàvem aquest moment

PÃ?Ã?SOS CATALANS EN PEU DE GUERRA!!!

CANYA CONTRA ESPANYA!!
Sindicato Sindicat