Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
L'AVV. de Bon Pastor censura a Néts i Nétes del Barri
02 jun 2007
Article al butlletí Sant Andreu Informa't sobre la censura que van patir Néts i Nétes del Barri, en defensa de les Cases Barates de Bon Pastor
CENSURA A LA MOSTRA D'ENTITATS DEL DISTRICTE DE SANT ANDREU

En la passada Mostra d'Entitats, Néts i Nétes del Bon Pastor van patir censura per part de l'organització de l'acte. Aquesta entitat va voler fer servir un stand deshabitat que estava destinat a l'AVV del Bon Pastor, i després, un que els havia cedit la SCE La Lira. En tots dos casos, Néts i Nétes van rebre la visita de la Guàrdia Urbana que, a petició de l'AVV Bon Pastor, els va fer fora dels stands sota amenaces. El dimecres següent van convocar una concentració de rebuig davant el Districte.

Parlem de... Néts i Nétes del Bon Pastor

Néts i Nétes del Barri de Bon Pastor és una entitat creada recentment arrel dels enderrocaments i la violència immobiliària a les Cases Barates del Bon Pastor. La destrucció de les Cases Barates compta encara amb la ferma oposició de 5 famílies que encara hi viuen i d'Avis del Barri, entitat que es va fundar per defensar el patrimoni històric i social que representa aquesta zona del Bon Pastor. Avis del Barri, de fet, es va crear a partir de gent que va veure que l'AVV de Bon Pastor no defensava els interessos de la gent sinó que cedia a les pressions municipals i feia el joc a les institucions.
Néts i Nétes del Barri volen anar més enllà i, a part de defensar les Cases Barates i donar suport a Avis del Barri, volen demostrar que la defensa d'aquesta zona del Bon Pastor no és només una qüestió del passat, de nostàlgia, sinó que té un ligam amb el futur, que és una aposta per un model de convivència i societat que no hi cap en el model de ciutat de Barcelona. De moment, en poc temps d'existència, ja han patit la censura i els atacs de l'AVV del Bon Pastor i la Guàrdia Urbana, senyal que la seva feina i la seva veu molesten als poderosos.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'AVV. de Bon Pastor censura a Néts i Nétes del Barri
02 jun 2007
Ànims a les families de la primera fase que resisteixen a les seves cases, mentres que l'ajuntament, amb el suport de l'AVV. de Bon Pastor, ha enderrocat gairebé 150 cases, els veins de les quals s'han ficat en els pisos pagant entre 10 i 16 milions de les antigues ptes. A sobre que els treuen les cases, els veins es veuen obligats a hipotecar-se. Això sí, rerspectem la decisió dels veïns que preferixen els pisos, però no podem oblidar-nos que hi ha veins que no volen aquests pisos i volen seguir visquent a les cases que els han acollit desde que van nèixer.
Ànims al nou grup de joves, Néts i Nétes del Barri preocupats pel futur del seu barri i que ja des del principi, s'han vist censurats per l'AVV del barri, amb la conseqüent actuació de la Guardia Urbana a la mostra d'entitats del districte de Sant Andreu.
Ànims a tots ells i a la gent que, sent fora del barri, han observat el greu conflicte que hi ha a Bon Pastor, on l'ajuntament, que tant s'infla la boca parlant de que són d'esqueres, ha fet mobbing als veins per forçar-los a marxar de les seves cases, i així poder especular al barri, destruint un racó de Barcelona en la que predominaven les casetes baixes i la vida al carrer.
fotos
03 jun 2007
bp (19).jpg
bp (25).jpg
bp (7).jpg
bp (13).jpg
fotos de l'enderroc del bloc entre Sas i Mollerussa, el 10 de maig 2007
Re: L'AVV. de Bon Pastor censura a Néts i Nétes del Barri
04 jun 2007
pell de gallina veient aquestes fotos!

molts d'ànims!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more