Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Informació sobre les manifestacions del 2 de juny a Alemanya contra el G8 i el feixisme
02 jun 2007
Dues grans manifestacions estan planejades per al 2 de juny; una gran marxa massiva en contra del G8 a Rostock i una mobilització antifeixista a Schwerin, per a contrarrestar una marxa Neo-nazi organitzada pel partit Nacionalista Alemany.
Dissabte 2 de juny, 2007.

Agenda diària per a la setmana de protestes en contra del G8

Informació sobre les manifestacions del 2 de juny

Dues grans manifestacions estan planejades per al 2 de juny; una gran marxa massiva en contra del G8 a Rostock i una mobilització antifeixista a Schwerin, per a contrarrestar una marxa Neo-nazi organitzada pel partit Nacionalista Alemany.



Manifestació a Rostock:

La manifestació comença a les 12pm. I sortirà de dos diferents punts; seguint rutes separades abans de trobar-se en el port, on acabarà la marxa.

La manifestació inclou discursos i un concert. La primera surt directament de l'estació central a la “Plaça de l'amistat� i passa pel centre de la ciutat. La segona branca de la manifestació surt de Shutower Kreuz/ Hamburger strasse i seguirà per les àrees industrialitzades de la ciutat.



Manifestació a Schwerin:

A les 10 del matí, grups antifascistas d'Alemanya i altres d’altrees llocs protestaran en contra de l'ala d'extrema dreta, qui han convocat una manifestació del Partit Nacionalista Alemany.

També en contra del G8, el PNA intenta promoure els seus propis interessos i idees
antisemites per mitjà de la manipulació de les pors públiques i inseguretats que han anat en augment i són producte de les polítiques econòmiques neoliberals.



L'activista antifeixista Gerhard Hahn va apuntar: “Les coses no poden seguir així; el 2 de juny llançarem una resolució per a prevenir l'expansió del seu deformat anticapitalisme, de nacionalistes, antisemitas i revisionistas de l'Holocaust.
El nostre objectiu és mostrar el caràcter visiblement antifeixista del moviment altermundista i les nostres idees d'una societat llibertària.�

Malgrat que la manifestació havia estat prohibida per falta d'efectius de la policia, dijous el tribunal va resoldre que la manifestació podia portar-se a terme.



El punt de trobada de la manifestació antifeixista és a les 10am. Al Spieltordamm (la riba nord de Pfaffenteich).



Contacte de l'Aliança antifeixista de Mecklenburg- Vorpommern

0176-76067918

www.demo-schwerin.tk



Rerafons: A principis de juny del 2007, els governs dels set països mes industrialitzats i Rússia es trobaran per al cim del G8, en el balneari del mar Bàltic anomenat Heiligendamm, a Alemanya.

En els últims anys una creixent ona de resistència internacional en contra de l'així mateix anomenat govern mundial (el grup dels vuit, ja que les seves decisions recauen sobre la resta del globus) i la seva agenda neoliberal ha forçat que les reunions i cims haver_de fer-se a zones protegides, utilitzant forces de seguretat d'una històrica proporció.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat