Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : globalització neoliberal : educació i societat : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
III Trobada futbolistica per la humanitat i contra el neoliberalisme
01 jun 2007
III Encuentro futbolístico por la humanidad y contra el neoliberalismo
"La Barceloneta es La Ostia"
Sábado 9 de junio, Plaça del Mercat (Plaça poeta Boscà)
cartel.jpg
III Encuentro futbolístico por la humanidad y contra el neoliberalismo
"La Barceloneta es La Ostia"

¿Has jugado alguna vez a póker con una baraja española? ¿Has intentado jugar al mus con la play station? ¿Y a baloncesto con una pelota de rugby? ¿Has intentado jugar (a lo que sea) últimamente en la vergonya que ha dejado el ayuntamiento donde antes estaba el Forat? ¿Y qué te parece jugar a fútbol, sin pagar un duro, en la Barceloneta?

Si todo esto te parece más imposible que ver a Ronaldinho picando piedra, es que aún no lo has visto todo. El Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebel·lió Zapatista y la Associació de Veïns L'Ostia te invitan al...

III encuentro futbolístico por la humanidad y contra el neoliberalismo

que tendrá lugar el próximo 9 de junio en la Plaça del Poeta Boscà, detrás del mercado de la Barceloneta. El ayuntamiento y sus secuaces destrozaron el campo y el parque del barri de la Rivera, el Forat de la Vergonya, y nos enviaron al exilio. Ahora quieren hacer lo mismo con la Barceloneta. Donde antes había un campo de futbito y se jugaban partidos entre los distintos equipos del barrio ahora hay obras y cabreo vecinal, y el que quiera jugar que pague y se vaya al pabellón que ha montado el ayuntamiento. Civismo le llaman a todo esto. Dinero y desvergüenza deberían llamarle.

Pero el fútbol vive y la lucha sigue, así que si tienes ánimos y ganas de pasar un buen rato júntate con unas cuantas amigas y amigos y vente a dar patadas a un balón. Forma tu equipo, 4 y porter@, con todos los cambios que querais. Cuantos más seamos más reiremos. Venid a descubrir porqué la Barceloneta es La Ostia y porqué los vecinos se empeñan en salvar al barrio de las garras de la especulación promovida por los mismos de siempre.

Cambia tu uniforme de manifestante cabreado por el de calzón corto y sudar la camiseta. Cambia la pancarta o la bandera por un día soleado y cervecita fresca (que sí, también habrá agua y refrescos). Cámbiate cuando estés cansado y con la lengua fuera, que la dignidad siempre hay que mantenerla.

Dicen que ya en Sants i l'Eixample retumban los tambores. Que en Gràcia y Horta bajan del monte. Por Poble Nou y Nou Barris los payasos hacen fiesta. Y en el Raval y la Barceloneta ya están preparados porque son el Xino y son La Ostia. Dicen que el ruido llega más allá, y que hasta desde Esplugues, la Garriga y Girona quieren venir a solidarizarse con los vecinos de La Ostia, porque ahora que tot està fatal, soles no podem. ¿Y tú? ¿Te atreves con nosotr@s?

CSRZ, AAVV L'Ostia

PD: Para participar en este despropósito escribe al mail del col·lectiu (ellokal ARROBA pangea.org) o llamanos al 93 44 22 101, ponle nombre a tu equipo y el número de jugador@s y déjanos tambien un teléfono de contacto.

Para que todos podamos jugar por lo menos tres partidos habrá un límite de 24 equipos. El sorteo y los horarios de los partidos se realizarán la última semana. Para el ganador, como siempre, habrá una palmadita en la espalda, que ni somos el ayuntamiento ni jugamos por nada más que pasar un buen rato.
Mira també:
http://chiapas.pangea.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: III Trobada futbolistica per la humanitat i contra el neoliberalisme
01 jun 2007
III TROBADA FUTBOLÃ?STICA PER LA HUMANITAT I CONTRA EL NEOLIBERALISME

âLa Barceloneta és lâÃstiaâ?

Has jugat mai al pòquer amb una baralla espanyola? Has intentat jugar al mus amb la playstation? I a bàsquet amb una pilota de rugbi? Has intentat jugar (al que sigui) últimament en la vergonya que ha deixat lâajuntament on abans estava el Forat? I que et sembla jugar a futbol, sense pagar un duro, a la Barceloneta?

Si tot això et sembla més impossible que veure a Ronaldinho picant pedra, és que encara no ho has vist tot. El Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebel·lió Zapatista i lâAssociació de Veïns LâÃstia et conviden a la...

III TROBADA FUTBOLÃ?STICA PER LA HUMANITAT I CONTRA EL NEOLIBERALISME,

que tindrà lloc el proper 9 de juny a la Plaça del Poeta Boscà, darrere del mercat de la Barceloneta.
Lâajuntament i els seus mercenaris van destrossar el camp i el parc del barri de la Rivera, el Forat de la Vergonya, i ens van enviar a lâexili. Ara volen fer el mateix amb la Barceloneta: on abans havia un camp de futbito i es jugaven partits entre els diferents equips del barri, ara hi ha obres i cabreig veïnal, i qui vulgui jugar, que seân vagi a un pavelló que ha muntat lâajuntament i que pagui. Civisme, li diuen a tot això. Diners i desvergonyia li haurien de dir.

Però el futbol viu i la lluita continua, així que si tens ànims i ganes de passar una bona estona, ajuntaât amb unes quantes amigues i amics i vine a donar puntades de peu a una pilota. Forma el teu equip, quatre i porter/a, amb tots els canvis que vulgueu. Quants més siguem, més riurem. Veniu a descobrir perquè la Barcelona és lâÃstia i perquè els veïns i veïnes sâentesten a salvar el barri de les urpes de lâespeculació promoguda pels mateixos de sempre.

Canvia el teu uniforme de manifestant cabrejat pel pantalonet curt i posaât a suar la samarreta.
Canvia la teva pancarta o la bandera per un dia assolellat i cerveseta fresca (que sí.. que també hi haurà aigua i refrescos). Canviaât quan estiguis cansat/da i amb la llengua enfora, que la dignitat sâha de mantenir sempre!

Es diu que a hores dâara a Sants i lâEixample ressonen els tambors. Que des de Gràcia i Horta bajan del monte. Pel Poblenou i Nou Barris els pallassos fan festa. I al Raval i la Barceloneta ja estan preparats perquè són del Xino i són lâÃstia. Diuen que el soroll arriba més enllà, i que fins i tot des dâEsplugues, la Garriga i Girona volen venir a solidaritzar-se amb els veïns i veïnes de lâÃstia, perquè ara tot està fatal i soles no podem. I tu? Tâatreveixes amb nosaltres?

CSRZ, AAVV L'Ostia

PS: Per participar en aquest despropòsit escriu un correu a lâadreça del Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebel·lió Zapatista (ellokal ARROBA pangea.org) o trucaâns al 93 442 21 02, posa-li nom al teu equip i digues el nombre de jugadors. I deixa'ns també un telèfon de contacte.

Per a que tothom pugui jugar, com a mínim tres partits, haurà un límit de 24 equips. El sorteig i els horaris dels partits es realitzaran lâúltima setmana. Per lâequip guanyador, com sempre, haurà un copet a lâesquena, que no som lâajuntament i només juguem per passar una bona estona.

PER PARTICIPAR: Escriu a ellokal ARROBA pangea.org o truca al 934422101, ens hauràs de facilitar un telefon de contacte i el nom del teu equip. Recorda que hi ha un límit de 24 equips.
Re: III Trobada futbolistica per la humanitat i contra el neoliberalisme
01 jun 2007
"Canvia el teu uniforme de manifestant cabrejat pel pantalonet curt i posa’t a suar la samarreta."

Té molta gràcia que es faci servir aquest argument el mateix dia que hi ha convocada una mani contra el capitalisme a Barcelona, vosaltres sabreu si contra el neoliberalisme o la humanitat som més útils jugant a futbol o manifestant-nos. Es veu que el futbol, que hi farem.
Re: III Trobada futbolistica per la humanitat i contra el neoliberalisme
01 jun 2007
Em sembla molt bé que hi hagi convocada manifestació contra el G8, com sempre a Barcelona hi ha més d'un acte i aquests es solapen. Té la seva part bona i la seva part dolenta, i segurament molta gent que estigui al matí a la Barceloneta marxarà a la tarda per la mani.
Per una altra banda lo de la trobada futbolística és una excusa per donar recolçament a la lluita dels veïns i veïnes de la Barceloneta i fer visible que els carrers encara poden ser nostres. Ja es va fer els dos anys anteriors al Forat de la Vergonya, i aquest any a la Barceloneta, on un pla urbanístic de l'ajuntament es fa servir com a excusa per fer fora als veïns i les veïnes del barri i on el primer pas ha estat el desallotjament (amb la posterior re-okupació) de Miles de Viviendas.
Salut i ens veiem a la mani.
Re: III Trobada futbolistica per la humanitat i contra el neoliberalisme
01 jun 2007
Sigi un argument erroni o no no i a kap necesitat dentrar en una diskusio absurda ja q no arribarem a enllok. La iniciativa del torneig es bona i els motius a ferla tb. Un altre dia ja sen fara un de basket o daltres esports i del kes vulgi per ala peña k no li agradi el futbol
salut
Re: III Trobada futbolistica per la humanitat i contra el neoliberalisme
01 jun 2007
Jugant a futbol:

"Venid a descubrir porqué la Barceloneta es La Ostia y porqué los vecinos se empeñan en salvar al barrio de las garras de la especulación promovida por los mismos de siempre."

"[...]venir a solidarizarse con los vecinos de La Ostia."

La convocatòria s'estava preparant abans de saber que es faria la mani contra el capitalisme, que en teoria era pel dia 7 de juny.

Durant el temps que duri la manifestació es jugaran uns 3 o 4 partits, és a dir: unes 20 o 25 persones (contant canvis). Esperem que no es faci notar gaire a la manifestació. Esperem veure'ns tots (o qüasi) també a la mani.
Re: III Trobada futbolistica per la humanitat i contra el neoliberalisme
02 jun 2007
El equip de futbol punk Trinxats de Ponent vindriem encantats pero ens hem enterat massa tard, esperem que per la 4arta trobada ens enterem més aviat, o feu difusó amb més temps, la gent de comarques també esta amb vosaltres si aviseu !!!!
Salut i Llibertat
www.alestrinx.tk
Sindicat Terrassa