Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Manifest contra la brutalitat policial
31 mai 2007
Presentem aquest manifest contra la brutalitat policial. Si vols signar-lo de forma indivual o col·lectiva envia'ns un mail a manifest123 ARROBA gmail.com.
manifest_catala.rtf
manifest_catala.rtf (10,89 KiB)
manifiesto_en_castellano.rtf
manifiesto_en_castellano.rtf (8,78 KiB)
<b>PROU BRUTALITAT POLICIAL</b>

Som molta gent qui estem sofrint les actuacions dels Mossos d'Esquadra. Les dades i les imatges d'aquestes últimes setmanes així ho avalen. Imatges que parlen de persones detingudes sent copejades i maltractades en la comissaria de Les Corts. D'un jove mort en les seves mans a Badalona. De persones arrestades âperquè els agents estaven nerviososâ? enmig de protestes pacífiques. De vetar totalment la llibertat de manifestació i expressió i segrestar literalment tota una convocatòria en un cèntric carrer de la ciutat. De l'ús d'armes no reglamentàries i de la seva justificació amb arguments maniqueus i fal·laços.

Imatges i veus que ens parlen no d'una realitat aïllada sinó de la punta de l'iceberg d'una forma d'actuar brutal contra la població civil, que afecta especialment a col·lectius de persones com immigrants, treballadores sexuals, moviments socials i en definitiva a tots aquells que âno cabenâ? en la ciutat segons el criteri d'uns pocs. Imatges i testimoniatges que ens deixen clar qui són els responsables, i que intentar presentar-los com víctimes és una falta de respecte total a la
veritat i a les persones que han sofert en les seves carns els maltractaments, les tortures, les pallisses i fins i tot que han trobat la mort en mans d'alguns dels quals el 6 de Juny es volen presentar davant la societat com víctimes.

Efectivament els Mossos d'Esquadra es manifesten aquest dimecres contra la criminalització que diuen patir. Les últimes actuacions que han portat a terme en actes públics i polítics així com el tracte otorgat a diverses persones detingudes -que per fi, s'ha fet públic- han provocat una sèrie de reaccions de la població que òbviament ha criticat que aquest cos policial està portant a terme actuacions en les quals fan ús de la brutalitat i la violència.

Però sembla ser que, als ulls dels Mossos d'Esquadra i altres organismes que s'han unit a la seva convocatòria per a aquest dimecres no és lícit que la societat civil es manifesti en contra de qualsevol de les seves actuacions o que els mitjans de comunicació les facin públiques. Això ho volen presentar com âun linxament social i mediàticâ?. Doncs aquesta manifestació seva no és més que una manifestació per a reclamar impunitat total i cap control en les seves actuacions .

Per tot això i en honor a la veritat, us animem a:

<b>-Donar el vostre suport a aquest manifest signant-lo de forma individual o
col·lectiva.

-Redactar un petit escrit per a explicar com us afecta la brutalitat d'aquest
o qualsevol altra força de seguretat en les vostres vides o col·lectius.

-Participar en la concentració que realitzarem aquest Dimarts dia 5 de
Juny a les 8 del vespre enfront de la comissària de les Corts.

-Participar en una concentració el dia 6 de Juny a les 6 de la tarda en la Rambla, enfront del
Teatre Liceu.

PROU BRUTALITAT POLICIAL </b>

Gents del Poble.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifest contra la brutalitat policial
31 mai 2007
I ara en castellà:

PROU BRUTALITAT POLICIAL

    Somos mucha gente quienes estamos sufriendo las actuaciones de los Mossos d'Esquadra. Los datos y las imágenes de estas últimas semanas así lo avalan. Imágenes que hablan de personas detenidas siendo golpeadas y maltratadas en la comisaría de Les Corts. De un joven muerto en sus manos en Badalona. De personas arrestadas âporque los agentes estaban nerviososâ? en medio de protestas pacíficas. De vetar totalmente la libertad de manifestación y expresión y secuestrar literalmente toda una convocatoria en una céntrica calle de la ciudad. Del uso de armas no reglamentarias y de su justificación con argumentos maniqueos y falaces.

    Imágenes y voces que nos hablan no de una realidad aislada sino de la punta del iceberg de una forma de actuar brutal contra la población civil, que afecta especialmente a colectivos de personas como inmigrantes, trabajadoras sexuales, movimientos sociales y en definitiva a todos aquellos que âno cabenâ? en la ciudad según el criterio de unos pocos. Imágenes y testimonios que nos dejan claro quiénes son los responsables, y que intentar presentarlos como víctimas es una falta de respeto total a la verdad y a las personas que han sufrido en sus carnes los malos tratos, las torturas, las palizas e incluso que han encontrado la muerte en manos de algunos de los que el 6 de Junio se quieren presentar ante la sociedad como víctimas.

    Los Mossos d'Esquadra se manifiestan este miércoles contra la criminalización que dicen padecer. Las últimas actuaciones que han llevado a cabo en actos públicos y políticos así como el trato otorgado a varias personas detenidas -que por fin, se ha hecho público- han provocado una serie de reacciones de la población que obviamente ha criticado que este cuerpo policial está llevando a cabo actuaciones en las que hacen uso de la brutalidad y la violencia.

    Pero parece ser que, a ojos de los Mossos d'Esquadra y otros organismos que se han unido a su convocatoria para este miércoles no es lícito que la sociedad civil se manifieste en contra de cualquiera de sus actuaciones o que los medios de comunicación las hagan públicas. Esto lo quieren presentar como un âlinchamiento social y mediáticoâ?. Esta manifestación suya no es más que una manifestación para reclamar impunidad total y ningún control en sus actuaciones.

    Por todo esto y en honor a la verdad, os animamos a:

    -Dar vuestro apoyo a este manifiesto firmándolo de forma individual o colectiva.

    -Redactar un pequeño escrito para explicar cómo os afecta la brutalidad de éste o cualquier otra fuerza de         seguridad en vuestras vidas o colectivos.

    -Participar en la concentración que realizaremos este Martes día 5 de Junio a las 8 de la tarde frente a la         comisaria de Les Corts.

    -Participar en una concentración el día 6 de Junio a las 6 de la tarde en la Rambla, frente al Teatro Liceo.


PROU BRUTALITAT POLICIAL

Gents del Poble.
Re: Manifest contra la brutalitat policial
31 mai 2007
Un fort crit contra la brutalitat policial, però també contra tota brutalitat, també la del capital, la de l'especulador, la del xoriço que ens fot la cartera al metro, la del que s'omple la boca parlant de represió estatal i és el primer a explotar i reprimir a qui té al seu voltant amb la seva intransigència, contra tot abús de poder.
Re: Manifest contra la brutalitat policial
01 jun 2007
Per dignitat totes el 5 i el 6 a les concentracions !!
Re: Manifest contra la brutalitat policial
01 jun 2007
Per quan un manifest contra la policia?? hi haura menys gent que s'ascrigui, pero serà una mica més real!! La policia només gulpeja quan es necesari...i per molt que ens pesi la policia ara es pot permetre el gust de somriure a les camares.
També comentar que s'ha de vigilar, qualsevol noticia alimentada amb gasolina per diaris sensacionalistes i/o oficials s'ha d'agafar amb pinses no fos que li seguim el joc a algun interesat.
Per aixo...NO ESTEM CONTRA LA BROTALITAT POLICIAL SINO CONTRA LA POLICIA IGUAL QUE NO ESTEM CONTRA LA BRUTALITAT CAPITALISTA SINO CONTRA EL CAPITALISME!! la policia no se la reforma se la destueix!!
Re: Manifest contra la brutalitat policial
01 jun 2007
no hay policía sin brutalidad, lo mismo que no hay capitalismo sin abuso, explotación, brutalidad, corrupción, muerte...

Hay cuestiones que por su magnitud o su crudeza, no se pueden disimular, silenciar o esconder, pero hay otras más cotidianas y generalizadas que todo el mundo conoce y nadie denuncia. Toda empresa, y aquí se pueden incluir a todas las instituciones, como por ejemplo los ay-untamientos, tienen una doble contabilidad consentida, tolerada y promovida por los propios tecnócratas y capitalistas. En esta sociedad, hay una corrupción sistemática que nadie denuncia por estar generalizada y promovida por los propios gestores del capital. Estar contra la brutalidad policial, no significa que estemos con la policía humanitaria. Ahora queremos hablar de la brutalidad policial..., quizás luego podamos hacerlo sobre la posibilidad de vivir sin cuerpos policiales y represivos.
Re: Manifest contra la brutalitat policial
01 jun 2007
TOTAL ACUERDO CON "A"
Re: Manifest contra la brutalitat policial
02 jun 2007
Para "para a!" de a!
El mañana no existe...la lucha es hoy! No me vale el argumento de "ahora no es el momento", el de "ahora es mejor hacer esto"...
podemos utilizar conflictos aviertos ya en la sociedad...pero siempre para radicalizarlas...sino nuestra aportacion es nula... Porque el echo que sean 10000 que clamen contra la brutalidad policial significara que cuando clames contra la policia seras la mitad, si llega, i eso solo hace que tengas que volver a replantear tus posiciones i volver a empezar de zero otra vez.
En resumen que podemos hacer nuestro discurso un poco mas llamativo i entendedor pero NUNCA lo podemos revajar, aunque en un momento nos pueda ir bien, pk a largo plazo es contraproducente.!
La masa anula lindividuo...no queremos masas cabreadas...queremos individuos cabrados!!
Re: Manifest contra la brutalitat policial
09 jun 2007
Busca en emule el archivo "carga de mossos" y vereis a esos perros actuar.
Sindicat Terrassa