Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Segons ERC, Convergència paga la CUP
31 mai 2007
intoxica que fa fort
erc.jpg
x
Mira també:
http://www.avui.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Segons ERC, Convergència paga la CUP
31 mai 2007
El candidat independentista a l'alcaldia de Barcelona, Jordi Portabella, ha assegurat que el seu grup té assumit el seu paper a l'oposició.

Esquerra Republicana no acceptarà "un model de ciutat similar a l'actual". Davant el gran distanciament entre la ciutadania i els partits esquerrans: "Hem pres nota", ha afirmat. "després d'haver fet una triple reflexió, de ciutat, de partit i a l'Ajuntament, entenem que cal introduir canvis profunds".

Veurem...
Re: Segons ERC, Convergència paga la CUP
31 mai 2007
Antoni Comas de CIU feia donatius a El Triangle per treure a la llum xanchullos de altres sectors de CIU

a mi no em sorpren ja res
Re: Segons ERC, Convergència paga la CUP
31 mai 2007
Quina cara més dura, els tios que es financen amb els fons de l'estat, extorquint a funcionaris públics, amb crèdits a caixes que després els condonen, amb el 3% i a saber quantes altres fonts irregulars tenen la barra de difamar a les CUP's, que fan campanyes electorals amb una sabata i una espardenya, penjant i despenjant ells mateixos les seves pancartes, cartells, i abocant una pila d'hores per fer campanyes mitjanament dignes.

El món al revés !

En fi, ladran, pues cabalgamos...
Re: Segons ERC, Convergència paga la CUP
31 mai 2007
"entre la ironia i el riure obert"

això és el millor, prendre-s´ho en plan de conya. Igual que la rebequeria de deixar l´Ajuntament de Barcelona, ara que no han tret els vots que volien.

De vegades ERC sembla IRC, Immadurs Republicans de Catalunya
Re: Segons ERC, Convergència paga la CUP
31 mai 2007
pues yo estoy con ahir, no me sorprendería nada.

y también pienso que puede ser una maniobra de IU/IC para con los años acabar tragándose la izquierda de la izquierda, igual que hizo con los verdes, vamos.
Re: Segons ERC, Convergència paga la CUP
31 mai 2007
Lo carraco, tothom sap el que penses tu. Exilia't i deixa'ns tranquils uns dies.
Re: Segons ERC, Convergència paga la CUP
31 mai 2007
conec al fill del Josep Bargalló i tant sols us vull informar que fa més de 3 o 4 anys que ERC fa circular aquestes mentides. el primer cop que vaig sentir aixó va ser per la campanya contra la constitució europea, així que conteu, la veritat es ke no recordo exactament quant fa...

evidenment la gent de l'EI donem nul·la credibilitat al rumor, a no sé que es tractés dels porkuleros ex-MDT...
Re: Segons ERC, Convergència paga la CUP
31 mai 2007
sera que l'avui vol intoxicar i crear una mica mes de conflicte entre ERC i les CUP...
Re: Segons ERC, Convergència paga la CUP
31 mai 2007
PS: m'he oblidat de dir que si aquesta calúmnia de 3a categoria que ja portaven temps cuinant ERC té èxit, potser és per que sovint hauriem d'equilibrar les critiques i fotre canya també als sociates i CiU, prké massa sovint sembla que són uns sants. Només aixó, ke ja està bé escaldar a ERC i ICV, però tenir en compte que hi ha més blancs de les nostres critiques.
Re: Segons ERC, Convergència paga la CUP
31 mai 2007
ostres! doncs fotre marullu entre CUP i ERC pot ser que ho vulguin... :/

al final no saps ke collons pensar. naltrus a la nsotra.
Re: Segons ERC, Convergència paga la CUP
31 mai 2007
Visca CIU doncs... ara només falta que el PP financii el resorgiments de Terra Lliure per no perdre el paper de víctimes...
Re: Segons ERC, Convergència paga la CUP
31 mai 2007
independenment de que això sigui cert, podeu contar que dins de les CUP deuen haber-hi bastants d'infiltrats, sobretot del PSC. Normalment, amés, ocuparàn sectors crítics, per exemple, amb un estudiant de dret, que s'encarregui de l'apartat legal.

Als pobles petits, tothom es coneix, i no hi ha aquest problema, però a altres llocs més grans això ja no es així.

Comproveu el treball anterior dels profesionals que s'ofereixin a ajudar-vos, si l'ajuda implica una dependencia. Penseu que si avans hi habia joc brut, ara heu entrat al mon de la política amics meus. Mireu que van fer amb Mario Conde només va probar de ficar-se a política. Aquí hi ha molts cuartos, i a aquesta gent no l'importa enfonsar la vida de qui sigui, ja ho sabeu.

Vigileu tb els contactes amb el Pais Basc, ara a sigut la Nuria (que per cert, algú sap si pensen soltar-la algun dia d'aquests?), pero no vos estranyeu si comencen a aplicar la llei antiterrorista a "membres" de les CUP.
Re: Segons ERC, Convergència paga la CUP
31 mai 2007
doncs aki no ha arribat cap sobre...

se cree el ladron que todos son de su condición...
Re: Segons ERC, Convergència paga la CUP
31 mai 2007
a mi encara em paga Moscou!!
Segons Convergència,es disposen a fer un gir nacionalsocialista
31 mai 2007
¡
Re: Segons ERC, Convergència paga la CUP
31 mai 2007
és cert que la CUP amb la seva abstenció faran que l´alcalde de VIC sigui de Ciu? de la dreta?
Re: Segons ERC, Convergència paga la CUP
01 jun 2007
Aquesta si que és bona.

Si CIU vol donar diners a la CUP que no es talli ni un pel eh!!!

A veure si d'aquest acudit encara en treure'm alguna cosa.
Je je je!!!

Ja estem fent lloc a les comptes corrents, Srs. de CIU si volen fer donacions ENDAVANT!!!!!
Re: Segons ERC, Convergència paga la CUP
01 jun 2007
semblau d'una república bananera! barna s'ha de dir des d'ara banana town! Anau a fer punyetes tots plegats! Cup, ERC, ciu, PxC, PSC, UNC, 33, ICV, E2000, DN, MSR, FE, FE-JONS, FE-Autentica... sou tots uns espanyols. A veure quan tancau aquest portal de merda que cada vegada sembla més la web dels pallassos de la tele.

Anau a fer vacances a una txeca! i quedau-vos-hi, maleantes! bandidos! espanyols!
eR... Segons REC, Convergència paga CAP
02 jun 2007
jajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj JA!!!JAJAJAJAJAJAAAAJJAJAJAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajajajJXJXAJXJAjxjajxcajjajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAJAXDDXD XDajjaajjaXDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajaJA!JA!JA!J!JAJAAJAJAajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjaajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAJAXDDXD XDajjaajjaXDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajjaj XDDXD JAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajaajaj XDDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajajajJXJXAJXJAjxjajxcajjajjajajaj jajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj JA!!!JAJAJAJAJAJAAAAJJAJAJAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajajajJXJXAJXJAjxjajxcajjajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAJAXDDXD XDajjaajjaXDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajaJA!JA!JA!J!JAJAAJAJAajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjaajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAJAXDDXD XDajjaajjaXDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajjaj XDDXD JAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajaajaj XDDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajajajJXJXAJXJAjxjajxcajjajjajajajjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj JA!!!JAJAJAJAJAJAAAAJJAJAJAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajajajJXJXAJXJAjxjajxcajjajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAJAXDDXD XDajjaajjaXDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajaJA!JA!JA!J!JAJAAJAJAajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjaajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAJAXDDXD XDajjaajjaXDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajjaj XDDXD JAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajaajaj XDDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajajajJXJXAJXJAjxjajxcajjajjajajajjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj JA!!!JAJAJAJAJAJAAAAJJAJAJAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajajajJXJXAJXJAjxjajxcajjajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAJAXDDXD XDajjaajjaXDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajaJA!JA!JA!J!JAJAAJAJAajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjaajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAJAXDDXD XDajjaajjaXDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajjaj XDDXD JAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajaajaj XDDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajajajJXJXAJXJAjxjajxcajjajjajajaj
Intoxicació
08 jun 2007
Veig més aquesta nota com una patussera intoxicació que com una altra cosa. També els d'ICV de Tarragona afirmaven "off the record" que CiU pagada la curiosa candidatura AMCD de la Blasco.
Sindicato Sindicat