Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Vídeo de la noia agredida a la comissaria de les Corts
31 mai 2007
Un vídeo gravat amb càmera oculta per la divisió d'afers interns dels Mossos d'Esquadra a la comissaria de les Corts mostra l'agressió que va patir el 5 d'abril una detinguda, la jove russa Elena P, de 23 anys i de complexió prima. A la cinta, que dura 3 minuts i 52 segons, s'hi observa com una mossa alta i corpulenta li pega una bufetada, l'agafa pel coll i la tira a terra. El vídeo no recull els fets denunciats per la dona, que assegura que va ser apallissada als calabossos de la caserna. Els informes mèdics assenyalen que va entrar a la comissaria sense lesions i que en va sortir amb 38 hematomes.
L'escena es produeix a la sala d'escorcolls. Al vídeo s'hi pot veure com dues mosses entren a l'habitació amb la detinguda, l'emmanillen i li treuen les arracades i el sostenidor. Hi ha un diàleg entre elles. Després, li treuen les manilles, però, al cap de poca estona, les hi tornen a posar a l'esquena estampant-la contra la paret. Seguidament, la tiren a terra, li treuen les botes i li descorden els pantalons.

La detinguda s'aixeca i, després d'un intercanvi de paraules, una de les agents li pega una bufetada, davant la mirada impassible de l'altra policia, l'agafa del coll i la tira a terra. Entra una altra mossa i entre totes tres li lliguen els peus amb una corda, l'aixequen i la fan saltar fins a la porta. La jove, que no s'aguanta gairebé dreta, és treta de l'habitació gairebé arrossegant- la. L'agent que li clava la bufetada està suspesa de feina i sou.
Mira també:
http://tv.barrisants.org/index.php?sec=1&fit=07053100200298#video

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Vídeo de la noia agredida a la comissaria de les Corts
31 mai 2007
policia catalana, policia española....POLICIA REPRESORA !!!

qui es pensava que els mossos serien la policia bona...que no mirin les noticies, no fos cas que es disgustessin...

salut
Re: Vídeo de la noia agredida a la comissaria de les Corts
31 mai 2007
el que es veu no es res,
la palliça bona la que li donarien tancada,

lo de les càmeres una pantomima, pq tindrien que posar, i amb audio, per tota la comisaria, als cotxes, als hospitals (com la jove que van torturar allà mateix després de que la visitesin), i donar el control ciutadà de les càmeres del carrer i de les entitats bancaries.

Amb lo que això es només mostrar la bruticia, per amagar la merda.
Re: Vídeo de la noia agredida a la comissaria de les Corts
31 mai 2007
Ah... i m'oblidava els descampats prop del cementiri que tb els hi agrada fer visites.

Si volen una idea, que facin fora al personatge realment responsable de tot això. Van començar bé, els mossos, pero amb l'arribada d'aquest, la gent mínimament decent i que tenia que colaborar en fer una policia democràtica, va marxar, sobretot els civils.

I tots es van apuntar, per què canviar ara? justament quan tenien unes ventatges devant la llei per actuar amb més impunitat que cap altre cos.
Re: Vídeo de la noia agredida a la comissaria de les Corts
31 mai 2007
vaya tela...
Re: Vídeo de la noia agredida a la comissaria de les Corts
31 mai 2007
el dia 6 de juny, tots a la mani dels mossos: "sí a la impunitat policial".
Re: Vídeo de la noia agredida a la comissaria de les Corts
01 jun 2007
Quina vergonya !
Tots sòn iguals en quant els posen un uniform i una porra!
Sindicat Terrassa