Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: globalització neoliberal
Societat civil peruana es mobilitza contra el G-8
31 mai 2007
Les organitzacions de la societat civil peruana, Crida Mundial per a l'Acció contra la Pobresa i la Xarxa Jubileu es reuneixen en la seu del CEDEP (Centre d'Estudis per al Desenvolupament i la Participació) per a debatre, en un Forum Públic, sobre el G-8 (grup format pels set estats més rics del món: Alemanya, Canadà, Estats Units, Estat francès, Anglaterra, Itàlia i Japó, més l'agregat de Rússia) i cridar a la població per a pressionar a aquests poders a complir la promesa que van realitzar d'eradicar la pobresa del món.

El Forum Públic,
"G8: Com afecta les nostres vides?"
serà el començament de les mobilitzacions, a Perú, per a protestar contra la realització de l´Encontre del G-8, que durant els dies 6, 7 i 8 de juny tindrà lloc en la ciutat de Heiligendamm (prop de la ciutat de Rostock, a la costa alemanya del Bàltic).

La programació del Forum començarà amb la presentació del vídeo Mobilitzacions enfront del G8 - ATTAC.
Després serà debatut el tema:
"El G-8 i les seves promeses no complertes"
amb la participació de Julio Gamero i Guillermo Giacosa.
Al final de la nit serà llegida la carta al G-8.


El dia 5 de juny, les mobilitzacions tindran continuïtat amb una gran Marxa Pública en direcció cap a l'Ambaixada alemanya a Lima. Els manifestants es reuniran a les 10 hores del matí a Ovalo Pardo (al final de la Avgda. Arequipa).


Protestes contra el G-8 seran realitzades també a la mateixa Alemanya a partir del 2 de juny. Per a la primera manifestació altermundialista de 2007, els organitzadors esperen la presència de més de 100 mil persones vingudes de totes les parts del món. Es dividiran en dues marxes simultànies que acabaran en el mateix punt de reunió, el Casc Antic de Rostock, per fer una gran manifestació final. Un dels trajectes sortirà de Schutower Kreuz / Hamburger Strass i passarà per l'àrea industrial de la ciutat; l'altre començarà a la Plaça "Platz der Freundschaft" (Plaça de l'Amistat), seguint després fins al centre de la ciutat.


A més, entre els dies 5 i 7 de juny, serà realitzada a Rostock, una Trobada Alternativa al G-8, en la qual estan convidades a participar totes les persones que busquen alternatives per a l'actual globalització. La trobada és un espai per a les crítiques al model econòmic defensat pels membres del G-8. Els organitzadors creuen que existeixen alternatives a la política dels estats més rics i que aquestes han de ser exposades i discutides públicament. "Desitgem, a més, intercanviar idees i buscar col.lectivament respostes a moltes preguntes".
Mira també:
http://peru.indymedia.org/news/2007/05/30344.php
http://peru.indymedia.org/news/2007/05/30463.php

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more