Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
L'abstenció: aprobació pasiva del tripartit.
29 mai 2007
L'hereu gira la truita en favor seu
Segons l'he sentit dir, la lectura de l'abstenció s'ha de fer com a aprovació pasiva de la seva feina, doncs si haguesin volgut protestar, haurien anar a votar.
Ben mirat, raó no li falta.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'abstenció: aprobació pasiva del tripartit.
29 mai 2007
no nos vais a engañar NUNCA.
que vote tu padre.
Re: L'abstenció: aprobació pasiva del tripartit.
29 mai 2007
i a quin partit segons vosté tindriem q hqber votat5 per fer fora el tr4iparit??
Re: L'abstenció: aprobació pasiva del tripartit.
29 mai 2007
Claro que sí. Así estamos, porque capullos como tú les da argumentos en forma de voto a los hijos de puta que controlan ese país. No nos haréis creer que las cosas se cambian yendo a respaldar a esos bastardos.
Re: L'abstenció: aprobació pasiva del tripartit.
29 mai 2007
el unico hijo de puta que hay aqui es el que no ejerce el derecho a votar y hace que la derecha más rancia y española desde hace 3 decadas de democracia gane las elecciones por 160 mil votos. Abstencionistas complices del fascismo!
Re: L'abstenció: aprobació pasiva del tripartit.
30 mai 2007
Alguns nomes tenen una neurona i a marxat de vacances.
La realitat es que el seu model fracasa, nomes que la gent critica s'organitzi, ja sumara mes que els ximples que encara legitimen els goberns.
Tambe dir que gracies a l'abstenció petites candidatures començen a apareixer i tots sabem que no parlem de ciutadans ni de l'Anglada. Com anarquista no comparteixo l'estrategia de les CUP, pero els hi desitjo el millor en la seva opció. Potser en l'unitat d'acció trobarem la manera de fer saltar la banca.
Salud
Re: L'abstenció: aprobació pasiva del tripartit.
30 mai 2007
"el unico hijo de puta que hay aqui es el que no ejerce el derecho a votar"

"Abstencionistas complices del fascismo"

Quina misèria mental més profunda. Demostració gràfica de com un feixista es creu demòcrata només perque vota. El dret a votar el volen convertir en un deure, d'aquí res ens voldran obligar a fer-ho o possiblement faran com quan Franco que exigien el certificat del col·legi electoral al treball. Tot és possible, tot menys que aquests polítics reconeguin que cada cop hi ha més gent que no els vol ni sentir.

En canvi un superdemòcrata com el d'abans es creu capacitat de dir fills de puta al 50% de la població, i a sobre fer-los complices del feixisme, l'únic feixisme que he vist per aquí és el que surt de la teva única neurona. Hi ha gent que no sabeu pair que les vostres marques partidistes ens importen una merda i que l'abstenció cada cop és més conscient de que tots sou igual de porcs.

Ara veniu i enlloc de dir que el 50% dels catalans estavem a les platges, sabent que no és així, que ja no cola, simplement us inventeu la memorable teoria de que els que no voten en veritat ho estan fent. Quina tremenda caradura, quin nivell tan decepcionant de personatges que governen, a mi el que em faria vergonya és haver votat a alguna d'aquesta lluminària i pagar-li el sou amb el meu dret.
Re: L'abstenció: aprobació pasiva del tripartit.
30 mai 2007
Obviament qui a fet un comentari com:
"el unico hijo de puta que hay aqui es el que no ejerce el derecho a votar"

obviament a votat a un partit de dretes. Qualsevol dels 5 que hi purulen a l'ajuntament. Dubto molt que hagui votat als verds, a escons insumisos, al PCPC, o a lluita internacionalista.

Respecte a les CUP, espero que se'n surtin, i que construexin petits oasis dins la dictadura en que vivim i no perdin el nord.

Que desde els municipis treballin per establir els drets polítics i civils que ens manquen a tots.

Hi ho poden fer, si s'esforçen,

els drets polítics, promovent la participació ciutadana en la gestió dels recursos(presupostos participatius), i del territori.

els drets civils, promovent la educació en valors per fomentar i garantir la llivertat individual, i combatre la marginalitat.

molta sort als que ho intenten de debó, la pitjor de les sorts als irreflexius que es dediquen a insultar sense construir res.
Re: L'abstenció: aprobació pasiva del tripartit.
30 mai 2007
El fet que "rata apolítica" digui una realitat és un motiu per vosaltres (els que us creieu tant anti sistema) per tractar-lo d'idiota? Potser que lo de "hijo de puta" s'ho podria estalviar. Pero jo estic totalment d'acord amb aquest: votar és un dret i un deure. Parleu d'una dictadura quan no heu viscut mai una dictadura. Em fa vergonya veure que després de tant de temps que s'ha lluitat per arribar a una democràcia, hi han paràsits originaris del estat del benestar com vosaltres que pensen saber-ho tot sobre el sistema dient que vivim a una dictadura. Clar que es pot millorar moltes coses pero, si us plau, un respecte a la gent que ha lluitat força i que ha tingut ilusió per arribar a la democràcia.
Els únics que no tenen "cap neurona" són els mateixos que es limiten a repetir sempre el mateix sense saber el que significa de veritat. Per exemple: fanàtics feixistes i fanàtics d'esquerra, espanyolistes i catalanistes, redskins i boneheads... "La misma mierda son"
Em fa fàstic veure que Indymedia s'hagi convertit en un refugi d'ignorants i gent crispada. Continueu així, que veureu el munt de gent que us recolzarà. Tant antisistema, tanta dictadura, tanta merda... Tot és falsedat, tot és hipocresia, tot és moda. Sí senyor, moda
Re: L'abstenció: aprobació pasiva del tripartit.
30 mai 2007
ah senyor bud spencer..., ara si no votes a un partit de dretes ultra-capitalista, que vulneri els drets humans, i que s'iguin una colla d' estafadors, ets un antisistema?.

No serà al revés, que si els votes es perquè ets un antisocial i un cínic egoista com ells sense un mínim d'empatia?
Re: L'abstenció: aprobació pasiva del tripartit.
30 mai 2007
"un respecte a la gent que ha lluitat força i que ha tingut ilusió per arribar a la democràcia"

Et refereixes a tota la gent que ha anat desencantant-se perquè veuen que no era això que tenim el que els il·lusionava i pel que van lluitar? O et refereixes més aviat als quatre llestos que exerceixen de representants del poble? O als funcionaris? És que no em queda clar del tot.

La disjuntiva democràcia-dictadura és falsa, i ho sabeu. Tenim el cap d'Estat que Franco va nomenar, un poder judicial plagat de "reconvertits", una nova oligarquia a més de la que ja tenieu abans i una classe política al seu servei mafiosa i corrupta com poques. Quan Franco va morir els tecnòcrates que governaven i l'oposició moderada van pactar i més que una transició vam tenir una transacció. I el famós Estat del Benestar era una necessitat de l'economia, no una conquesta política. Nosaltres no sabem el que és una dictadura però tampoc el que és una veritable democràcia. I precisament per respecte a la gent que realment va lluitar nosaltres seguim fent-ho i dient a les coses pel seu nom.
Re: L'abstenció: aprobació pasiva del tripartit.
30 mai 2007
Papa no votis que t'enganyen.
No són tan diferents com perquè ens preocupem per qui governa, són els mateixos gossos.
Re: L'abstenció: aprobació pasiva del tripartit.
30 mai 2007
Els senyors abstencionistes que no van a votar perque son superrevolucionaris el dissabte pasat estaven pendents del barça enlloc d'anar a la caçolada de la plaça de st Jaume.
La realitat és sempre revolucionaria i encara que l'abstenció creixi, no canvien les coses per a millor, doncs PxC no s'abstenen; Voleu deixar-lis els ajuntaments a aquesta xusma? o preferiu que el tripartit o conveniencia continuin gobernant?
Si davant d'un acte com el de dissabte no van més de 500 persones en una ciutat de milions: com voleu fer la revolució?
Re: L'abstenció: aprobació pasiva del tripartit.
31 mai 2007
Resposta a terrorista:

Veig que fas com tota la gent com tú que va de revolucionària per la vida i que en realitat no fa res: insultar a cada cop que una persona pensa una cosa diferent que la teva. Parles de cinisme i egoïsme quan penses que colabores amb la societat fent "la revolució" i l'únic que fas és una moda.
El fet que jo pensi una cosa diferent, tot sent d'esquerres, vol dir que soc un cínic capitalista ? Aquí els capitalistes som tots, totalment tots. Penses que no ets un capitalista perque visites aquesta web i tens idees d'esquerra? Xato, si no fossis capitalista no visitaries aquesta web, ni veuries la tele ni qualsevol altra cosa que formés part de tot aquest sistema. Si estàs tant frustrat que ets incapaç d'acceptar la teva condició de capitalista (que no vol dir que ho siguis per elecció) al menys no toquis el collons amb les teves teories de la conspiració.
Ja som conscients que la cosa està molt malament amb l'immobiliària i la classe política que ens representa, pero dir "revolució" i tractar a tothom de "capitalista" perque pensa diferentment no és el millor camí per solucionar aixó.
Ara vés a jugar a la teva playstation, a beure una estrella damm amb els teus amics revolucionaris i a veure el partit del barça en comptes d'anar a votar i començar a actuar amb sentit comú. Sí senyor, visca la revolució (dels acomodats revolucionaris com aquest xicot)
Re: L'abstenció: aprobació pasiva del tripartit.
01 jun 2007
Diu Bud Spencer "en comptes d'anar a votar i començar a actuar amb sentit comú". Que interesant deu ser que un 50% de la població no tingui aquest sentit comú, oi? i molt més si tu ets el jutge del que és o no és això del "sentit comú", mira tu per on, cada cop veig que el sentit comú precissament diu que no serveix de res votar per solucionar els problemes de la gent, no pels dels polítics i els seus problemes partidistes, de quotes de poder i dels militants hooligans que heu d'escalfar el seient o la maquinària que us dona vida, ja sabem que a vosaltres us va molt bé que el sentit comú digui que us votin, però no ens prenguis per idiotes. Actualment el 50% dels votants deixen en evidència la teva mentida i dibuixen un sentit comú bastant diferent al que tu et creus.

També és molt interesant que ens diguis que tots som capitalistes perque estem obligats a viure en aquest sistema, és tan surrealista com si algú digués a la gent que va patir el franquisme que eren franquistes perque ningú podia escapar d'aquell règim. Està clar, que vivim en el sistema que vivim i poques són les sortides, però existeix una cosa que es diu coherència i individualitat que ni tu ni ningú podeu jutjar, perque simplement desconeixeu fins a quin nivell està implicada la gent o no en aquest sistema i fins a quin punt és o no és coherent. El que està clar és que no tots som iguals de responsables en que les coses vagin com van, independentment de que tots per menjar hem d'entrar en un joc monetari per molt que no vulguem. Si tens problemes de consciència perque el teu partit ha assumit que és capitalista i que no hi ha més sortida que fer cas als amos i gestionar-los la finca, aquest és el teu problema, la resta de gent com a mínim no participem en aquesta farsa que canvia el color del gestor dels que realment manen, ni tenim les mans brutes en els negocis corruptes que us porteu entre mans. I això ja és un primer pas.

No se si arribarà la revolució, el que està clar és que vosaltres els polítics heu demostrat que pel vostre camí és impossible i precissament sou els més interesats en que mai passi, alguns almenys cada dia treballem per intentar en la mesura de les possibilitats crear unes bases que la facin possible, amb errors, amb incoherències si vols, però intentant-ho, tu en canvi treballes per engraixar els porquets que si que està clar que no canviaran res i que precissament són els que volen que no canvii res.

Ja sabem que per tu la "revolució" és una moda però no et pensis que per això tothom la considera igual.
Re: L'abstenció: aprobació pasiva del tripartit.
01 jun 2007
Em sembla que era ahir que un mitja tant oficial com l'avui havia fet una enquesta del perque la gent creia que hi havia hagut tanta abstencio. De les 4 o 5 diverses opcions (desinteres, protesta, no identificacio amb els partits,...) quan vaig visitar la pagina cap al migdia la mes votada, amb mes del 50% era la de protesta.
Re: L'abstenció: aprobació pasiva del tripartit.
06 jun 2007
resposta a rates polítiques:

quan parlo de "no tenir conciència" parlo dels joves acomodats. La gent currant de veritat no l'inclueixo.
Ah i una altra cosa: si encara et penses que soc un polític o un "mandamás" doncs em sap greu dir-te que soc una persona normal i del carrer. Si a cada cop que algú opina una cosa diferent que la teva l'has de tractar com si fó dels de d'amunt, ho portes ben fotut xato.
I aviam si tu i l'aquellare mongol de revolucionaris que t'acompanyen començeu ja la revolució, que fa anys que parleu d'aixó. Massa "acció acció" i no foteu res. Revolució... L'única revolució que existeix es que et toqui la primitiva guapo.
Sindicato Sindicat