Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
Josep Manel Busqueta presentarà la conferència que Heinz Dieterich oferirà demà dijous a Lleida
29 mai 2007
L’economista Josep Manel Busqueta presentarà l’acte que tindrà lloc el proper dijous 31 de maig a les 19:30h a la Sala Joan Magre (c/Bisbe Torres 2) de Lleida a càrrec de Heinz Dieterich.
xerradadieterich.JPG
Josep Manel Busqueta presentarà la conferència que Heinz Dieterich oferirà aquest dijous a Lleida

L’economista Josep Manel Busqueta presentarà l’acte que tindrà lloc el proper dijous 31 de maig a les 19:30h a la Sala Joan Magre (c/Bisbe Torres 2) de Lleida a càrrec de Heinz Dieterich.


Busqueta és Llicenciat en Economia per la UAB i especialitzat en Economia Internacional i Desenvolupament Econòmic. Ex-assessor econòmic de l’actual govern veneçolà, és investigador del Seminari d'Economia Crítica Taifa, projecte que aposta per fomentar i difondre una concepció de l'economia crítica que tingui caràcter transformador i que proposi una alternativa al model econòmic i social dominant.

Heinz Dieterich és Doctor en Ciències Socials i Econòmiques de l'antiga República Federal Alemana i professor de la Universitat Autònoma de Metropolitana de Mèxic, país on actualment resideix. És President del Foro por la Emancipación e Identidad de América i col•labora habitualment en diversos diaris i revistes, d'entre les que cal destacar el portal de pensament i reflexió Rebelión i el diari mexicà "El Universal". Ha escrit més d'una trentena de llibres sobre la conflictivitat llatinoamericana, la societat global i els successius paradigmes científics i ideològics, entre d'altres. L'any passat, en resposta a la convocatòria del president veneçolà Hugo Chávez d’inventar el socialisme del segle XXI", Dietrich publicà un llibre en el que aborda les bases teòriques del Nou Projecte Històric, destinat a superar el capitalisme amb institucions democràtiques i participatives. El text es titula "Hugo Chávez y el socialismo del Siglo XXI".

Alguns dels seus articles els podeu trobar a la secció que el portal Rebelion.org li dedica: http://www.rebelion.org/seccion.php?id=21

Dieterich farà una parada a Lleida durant la seva estància als Països Catalans durant la qual tan sols oferirà dos conferències més a les ciutats de València i Sabadell.



Lleida, 29 de maig de 2007


Assemblea de Joves de Lleida - CAJEI
Mira també:
http://www.ajlleida.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa