Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Segueix la concentració ARA a Miles.
29 mai 2007
Despenjament irregular dels mossos. Segueix la concentració davant Miles de Viviendas.
Les persones que resistien penjades a la façana de Miles, han estat despenjades en un altre excercici de violència i intimidació mitjançant una grua de 20m i sense prendre les mínimes mesures de seguretat: ho han fet sense assegurar i tallant amb una navalla la corda. Segons han explicat un cop al carrer les persones que han estat despenjades, aquesta acció ha estat realitzada per efectius dels mossos sense formació específica.

Ara mateix segueix la concentració de suport davant Miles, amb nombroses veines del barri cridant contra aquest desallotjament, reclamant la continuitat d´aquest espai per al barri i en contra de l´actuació del Port2000 i les institucions que pretenen aplicar un brutal pla urbanístic al barri que contempla l´expulsió de milers de veins. D´aquesta manera, de matinada i sense fer massa soroll pretenen també colpejar el moviment de defensa de la Barceloneta i l´inquietant aliança entre el centre social i les veines del barri.

Animem a tothom a venir a la important concentració que continua tallant el Passeig Borbó impedint que segueixin invisibilitzant les resistències amb un altre desallotjament higiènic.
Mira també:
http://www.sindominio.net/miles

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Segueix la concentració ARA a Miles.
29 mai 2007
desallotjaments de bon rollo. només m'han votat 40.000 persones sobre 1.250.000, però jo segueixo desallotjant de bon rollo antitsistema, cobrant el meu super sou, i inflant la corrupció urbanística.
ja només et voten els del teu partit.
Re: Segueix la concentració ARA a Miles.
29 mai 2007
Y después del brillante y espectacular desalojo, cuanto tiempo más estará ese emblemático edificio VACIO?
Lo peor de la raza política es que no dejan hacer a los que buscan soluciones reales mientras la corrupción de la mafia inmobiliaria se apodera de los poderes públicos,
el problema, querido hereu, no son ni los okupas ni los vecinos que protestan, el problemas es la incapacidad y la sordera de los gobernates para escuchar las necesidades de la gente.

UN DESALOJO SE PAGA CON MILES DE OKUPACIONES!!!

FUERA LA MAFIA POLÃ?TICA E INMOBILIARIA DE BARCELONA!!!
Re: Segueix la concentració ARA a Miles.
29 mai 2007
I qui vols que la votin els del PP
Sindicat Terrassa