Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
El PP demana que es dissolgui la caçalada d'avui a les 22h
26 mai 2007
Aquest dissabte està convocada per a tots els ciutadans de Barcelona, una cassolada contra la especulació i pel dret a la vivenda. El PP demana que es proibeixi i es reprimeixi per mitjans policials. Tothom als valcons, tothom a plaça Sant Jaume, avui a les 10!
A. BALLBONA. Barcelona

Amb el desgavell que ha denunciat al llarg de la campanya que afecta Barcelona i, a sobre, l'assemblea pel dret a l'habitatge fa una cassolada reivindicativa per aquest dissabte a les deu del vespre. Evidentment, Alberto Fernández Díaz (PP) ha reaccionat com era d'esperar, i ahir ja va instar la Generalitat a «prohibir» i «dissoldre» aquest acte reivindicatiu. Pel candidat popular, «no es pot permetre» que se celebri, a causa de la coincidència amb la jornada de reflexió.

«Fa quatre anys que denuncio que els esquàters campen al seu aire per la ciutat», es va queixar, i també va lamentar ara aquesta nova situació. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, els organitzadors d'aquest acte reivindicatiu no han comunicat la convocatòria i, per tant, la consideren il·legal.

En l'acte de tancament de campanya, que es va fer al poliesportiu de l'Illa Diagonal, davant prop de 500 militants, Fernández Díaz va reiterar que és «l'única alternativa» per tirar endavant «el canvi» a Barcelona, i que ell, a diferència de Trias, trencarà amb la «continuïtat del tripartit». Per aquest motiu va fer una crida perquè en aquestes 48 hores abans d'eleccions «ens arremanguem una mica més» per obtenir «el canvi nítid» que proposa liderar. Com a curiositat, les crítiques a Trias van ser el tall de 20 segons que Fernández Díaz va fer per a TV3 en directe, i, un cop fet, el candidat ho va explicar als militants, amb un to distès.

«La nostra Barcelona no és la del tripartit ni la nacionalista», va subratllar, i va afegir-hi que si ERC a la ciutat no ha tingut «la doble clau» com al Parlament és gràcies a «la fortalesa del PP». A més, va remarcar que solucionarà els problemes de seguretat i els que creu que es deriven de la immigració. Josep Piqué, president del partit, va reivindicar el PP com «l'únic vot útil del centre dreta a Catalunya» i va augurar uns «molt bons resultats» a Barcelona.

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2414723

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El PP demana que es dissolgui la caçalada d'avui a les 22h
26 mai 2007
Alguna valoració? Ni una cassola a Sant Andreu.
Re: El PP demana que es dissolgui la caçalada d'avui a les 22h
26 mai 2007
I a Sant Jaume?
Hi ha hagut cassolada?
L'han permès?
Ànim!!!!!!!!!
Sindicato Sindicat