Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
http://www.cnt.es/flponent/diversos/eleccions.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
Fora intoxicadors.
Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
Escolta pelleringa, em sembla molt bé que pensis que la cup sigui una merda i per a tú estigui al mateix nivell que el Psoe.Però, crec que pots demanar l'abstenció i justificar-ho políticament sense que traspui aquest rencor cap una organització popular i assembleària.A mi m'has convençut amb els teus arguments i votaré la Cup.
apa salut
Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
"kiu", tu anaves a votar a les CUP igualment...
Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
Als de la seneté de Ponent el que us repateja i us repateja i us repateja és que gent que al seu moment va estar a la vostra òrbita ara s'hagin passat al món real (sàbia elecció) ficant-se a la CGT i colaborant amb les CUP.

Ho sento, us acompanyo amb el sentiment, però el fútbol és així.

Sempre us quedarà el consol de que encara queda molta lliga :-)
Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
creure en eleccions sindicals o politiques?
esta tot fatal!
Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
la lliga se la tenen montada precisament entre el mundillo alternatiu ponenti, parlant literalment s'enten. aquesta cup son els mateixos de sempre amb un nou logo. que cadascu voti segons la seva coherencia politica
Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
sabeu que em recordeu? recordeu aquells vegetas integristes que són incapaços de menjar-se un donut, perquè és clar, igual conté un 0.00001% de grasa animal... sou uns pesats de mena, a veure si us adoneu que per la CGT (igual que per la IAC) i per la CUP igual que per la munió de candidatures alternatives com el PAS de Cerdanyola, les eleccions sindicals i polítiques són una EINA.

Faríeu pena si no fessiu riure, tots vestits iguals, tots diguent les mateixes parides, almenys aquest cop (us ho reconec) en català, però de veritat, madureu. Feu un upgrade (= actualització, = aggiornamento) al 1977 ja que no podeu fer un upgrade al 2007. No us quedeu al 36, que és que cada cop que parleu de Comitè Regional i de Muerte al Estado i Viva la Anarquia, no feu ja més que risa.

Ara, també és veritat que avui és el dia internacional de l'orgull friki (30 aniversari de la guerra de les galaxies), o sigui que igual us han deixat sueltus o algo :-)
Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
la fi de la historia i la mort de les ideologies no ens la vam creure pas.
A tu que no penses votar
25 mai 2007
Per Jaume Rodriguez (CUP de Cardedeu, havia estat elegit diputat al Parlament per ERC)

Fins ara, hi havia raons diverses per no anar a votar. Diverses i contradictòries. Ara , sâhan fusionat i el que hi ha és una única i poderosa i indefinible raó per no anar-hi. Per no anar-hi mai més. Així que el que fins ara era un lliure exercici de responsabilitat democràtica dâalguns, els qui no anaven a votar, poc a poc la nostra democràcia sâha anat convertint en una mena dâindiferència generalitzada, sense matisos; en un impossible vital ; en un infumable que crea addicció; en un anticòs social progressiu.
Avui son molts els qui decideixen no anar mai més a votar. No pas per desídia o deixadesa o desinterès per la âcosaâ? pública ( aquests son part dâun altre capítol) sinó just per tot el contrari. Es a dir: per una creixent exigència en la regeneració dâuna conquista social, la DEMOCRACIA, que en pocs anys ha passat de ser una il·lusió col·lectiva a un desassossec generalitzat, entre la ciutadania més sensible. I aquest trajecte sâha caminat amb molts pocs anys.

Son ja un nombre creixent els qui se senten estafats per una âmanera de ferâ? i âuna manera de serâ? dels qui sâha apoderat de les cúpules dirigents dels partits i que han fet de les seves formacions impures plataformes empresarials, escampades arreu del territori nacional. Amb una gran i única finalitat: la perpetuació de lâempresa i la seva expansió i els vitalicis dels seus directius. Cada una dâaquestes âempresesâ? que es presenten a la nostra votació cada de tant en tant, adornen el seu âglamourâ? amb una grotesca llista dâinteressos del poble; dels nostres interessos, suposadament.

Cal reconèixer, sobretot en les eleccions municipals, alguns ciutadans, algunes ciutadanes moguts exclusivament per un servei directe a la comunitat. Jo nâhe conegut. Jo en conec. Feta, però, aquesta salvetat que es pot conèixer o no, segons el grau dâimplicació social que hom tingui, cal proclamar en veu poderosa que aquesta democràcia, segrestada per cúpules de dirigents, sostinguda i alimentada per caixes i bancs, pactada i vigilada de ben aprop per exèrcits i altres fàctics, amb una guinda monàrquica dâescàndol, sâens està morint a les mans. I la prova del set és que ,dia a dia, la gent més sensible, més provada en el servei i la lluita pels drets públics, sâestà retirant de la participació. Part també dâaquesta prova del set és els poquíssims militants compromesos que tenen en llista els partits; la no presència de gent espontània als mítings dâobligat compliment, els sous fixats i no sindicats a tants fidels que ja no treballen pel partit sinó cobren, a lâestil i maneres dels seus dirigents,que si cobren i amb quines nòmines¡â¦.

Recentment, a Catalunya, hem aprovat el darrer Estatut amb poquísima participació a pesar de la gresca mediàtica i els milions invertits per la Generalitat per convèncer a una ciutadania desactivada i avorrida i embafada. Sembla ser que la tendència a cada elecció que ens cau és engrandir lâabstenció, la deserció. Anem progressivament creixent en esforços i mitjans propagandístics dâuna part (premsa, ràdio, televisió, cartes, mailins, cartells i pancartes i mitings i sardinades i butifarrades i petons a nens i visites a fàbriques i mercats, videos, webs...) i de lâaltre inversament proporcional a lâesforç propagandístic creix i creix i creix el desinterès popular. Cal veure només , a casa i al bar la reacció dels teleobservadors quant anuncien propaganda electoral. âUf, exclama el personal, quin pal, quina llauna¡¡â? Elecció rera elecció es repeteix, entre la gran indiferència dels tribunals de justícia, lâescàndol (que ja no escandalitza a ningú) dels periodistes professionals negant-se a signar unes noticies electorals maquillades, preparades , mentideres, fetes a mida de cada partit, sense cap crítica ni avaluació. Sembla però que els mateixos periodistes, feta la nota de rigor, no volen més guerra. Allò que no acceptaria cap demòcrata sense titllar-ho de censura i/o apologia dictatorial, sâaccepta una i altre vegada. Així son els espais electorals que entre tots, si us plau per força, paguem.
Noticies falses, falsificades, falsificants sobre candidats, candidates i actes electorals. Una gran i reiterada camama que ja no agafa amb els pijats al ventre a ningú, pero que torna una i altre vegada i, que per més inri, sempre va precedida dâuna explicació reivindicativa, com a preàmbul obligat.

Potser sâhaurà de convertir en obligatori , a la belga o la peruana, anar a votar. Obligació penalitzada. Sense il·lusió, sense festa democràtica, lluny dels lluentors de la maduresa ciutadana. I, així, allò que havia nascut i crescut com a fita social engrescadora i màxim exponent de llibertat, quedaria ja definitivament relegat a la pura indiferència, consolidada. Sembla que anem cap aquí. Banalitzat tot i desfibrada tota consciència, hem desertitzat un espai social fins ahir mateix prometedor.


Personalment fa temps que navego entre aquestes reflexions i tot que pugui semblar contradictori, he fet un últim buidat de tot plegat i he decidit : començar de nou. De nou enterrar-me als fonaments. De nou treure la pols a cada paraula política: democràcia, participació, poble, unitat, progrés.... I mâhe apuntat a cosa jove, engrescada, sense sous, horitzontal, de màxima transparència i de treballat rigor. Mâhe apuntat a la CUP de Cardedeu. Una aposta a la nova vida, a allò que fa olor de primavera. Salut.


Publicat a la web de la Candidatura d'Unitat Popular
Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
no m'he llegit el vostre programa, pero al programa de les CUP considereu els presupostos participatius, i com portar-los a terme al municipi?.

Hi ha un mutiu per a molta gent, de no votar a la CUP, i potser no vos heu adonat. Per molt assambleari que pugui ser, es un partit independentista, i hi ha molta gent que no es independentista, encara que pogués simpatitzar amb d'altres principis de les CUP. Potser us voten inicialment, pero si aneu pujant de segur que us deixen de votar.
Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
CUP o el que sigui: però democràcia real i justícia social ja!

i ara per ara només la CUP ho defensa això a nombroses poblacions (i petits col.lectius locals a tantes altres)
Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
Això és una notícia? Algú hauria de retirar això.

El que ha penjat això és un pobre amargat.
Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
"guarro", a les CUP hi ha gent que no és independentista, també llibertaris. Però qualsevol persona dins d'aquest projecte estarà a favor de la llibertat dels pobles. Els únics que no, els de la CNT, i després pengen coses com aquesta.
Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
"guarro", a les CUP hi ha gent que no és independentista, també llibertaris. Però qualsevol persona dins d'aquest projecte estarà a favor de la llibertat dels pobles. Els únics que no, els de la CNT, i després pengen coses com aquesta.
Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
De fet, la persona que ha penjat el post, no opina lo mateix que l'enllaç, el qual trobo molt interesant i l'adjunto.

Crec que a la proposta de la CUP, hi falten propostes cap a la democracia directa, els presupostos participatius, i l'horitzontalitat, no interna sino del conjunt de la ciutadania. Pero això es una impressió que en rebo.

Jo no soc de la CNT, i m'he presentat com a candidat a varies eleccions, i si et puc dir, que encara que una iniciativa com les CUP es absolutament necesaria ara que només hi ha partits parlamentaris de dretes i ultracapitalistes. Però tb t'he de dir, que aquesta iniciativa es necessaria pero no suficient, i que a efectes pràctics la estrategia de la CNT, es com a mínim tan bona com la de la CGT, i els que opten per presentar-se a les eleccions, i només s'ha de veure una mica enrrera cap al temps amb ulls sincers i clars.

Pero això si, estrategies com la de la CNT son absolutament necessaries, com ho son la de la CUP i la de la CGT. Sort si fos encara més comuna!, i el problema vindrà quan la CNT desaparegui o ja no la practiqui.

El problema del caracter independentista de la CUP, arriba per molts costats (excepte si ets independentista es clar, que obviament llavors ja et senta bé). Primer, el problema dels vots. Si ICV finalment es disol, els vots de ICV segurament vagin a la escissió, que serà menys independentista que la CUP. D'aquesta forma, la CUP només pendrà vots als descontents d'ERC, que no crec que en siguin gaires, donç a molts votants d'ERC ja els hi va bé el nivell d'independentisme d'ERC. I a moltisims més, els hi va bé el nivell "d'esquerres" de ERC. I a la gent que no vota, no la convencereu(almenys amb el vostre missatge actual).

Després arriba el problema de l'horitzontalitat, al ser independentistes, potser no hi ha problemes amb els llibertaris que hi han dintre de la CUP, donç com a llibertaris, realment no els importaràn aquest temes i us deixarien fer. Pero el problema arriba al aplicar l'horitzontalitat a la població, donç aquí els independentistes jugarieu sempre amb desventatge enfront els poders mediatics, i per por a no poder portar endevant les vostes iniciatives de caràcter més nacionalista, es molt probable que acabareu treient la veu al poble.

............................
«Tuve, en vísperas de las pasadas elecciones, la humorada de asomarme al paraíso de cierto teatro donde se celebraba un mitin electoral. Era para mí un espectáculo nuevo en el que tomaban parte antiguos amigos de amplias ideas con gentes nuevas de limitadísimas orientaciones. Salí de allí con la cabeza caliente y los pies fríos. Tuve que soportar una regular jaqueca de providencialismo político y, naturalmente, sufrí las consecuencias. Estoy maravillado. No pasan días por las gentes. No hay experiencia bastante fuerte para abrirles los ojos. No hay razón que los aparte de la rutina. (...)

Vota, si, vota; pero escucha. Tu primer deber es salir de aquí y seguidamente actuar por cuenta propia. Ve y en cada barrio abre una escuela laica, funda un periódico, una biblioteca; organiza un centro de cultura, un sindicato, un círculo obrero, una cooperación, algo de lo mucho que te queda por hacer. Y verás, cuando esto hayas hecho, como los concejales, los diputados y los ministros, aunque no sean tus representantes, los representantes de tus ideas, siguen esta corriente de acción y, por seguirla, promulgan leyes que ni les pides ni necesitas; administran conforme a estas tendencias, aunque tu nada les exijas; gobiernan, en fin, según el ambiente por ti creado directamente, aunque a ti maldito lo que te importe de lo que ellos hagan. Mientras que ahora, como te cruzas de brazos y duermes sobre los laureles del voto-providencia, concejales, diputados y ministros, por muy radicales y socialistas que sean, continuarán la rutina de los discursos vacíos, de las leyes necias y de la administración cominera. Y suspirarás por la instrucción popular, y continuarás tan burro como antes, clamarás por la libertad y tan amarrado como antes a la argolla del salario seguirás, demandarás equidad, justicia, solidaridad, y te darán fárragos y más fárragos de decretos, de leyes, reglamentos, pero ni una pizca de aquello a que tienes derecho y no gozas porque ni sabes ni quieres tomártelo por tu mano.

«¿Quieres cultura, libertad, igualdad, justicia? Pues ve y conquístalas, no quieras que otros vengan a dártelas. La fuerza que tú no tengas, siéndolo todo, no la tendrán unos cuantos, pequeña parte de ti mismo. Ese milagro de la política no se ha realizado nunca, no se realizará jamás. Tu emancipación será tu obra misma, o no te emanciparás en todos los siglos de los siglos. Y ahora ve y vota y remacha tu cadena.»

Ricardo Mella
Periódico "Solidaridad Obrera", Gijón, 25-XII-1909".
Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
Visca les cup!
A votar les cups toca!!
Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
"guarro", és interessant el que dius, i comparteixo bona part dels teus anàlisis, però la democràcia directa, els pressupostos participatius i l'horitzontalitat són uns dels eixos principals de la majoria de programes de les CUP.

I per cert, demanar el no-votar, per mi també és fer campanya electoral.
Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
fan una menció especial a la CUP, com considerant-ho alguna cosa propera, hehehe, que fatal està aquest personatge
Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
L'horitzontalitat no es pot donar alhora que es dóna la burocratització inherent als plans centralistes de tot partit polític. No voler caure en aquesta falàcia, i incitar a que els altres ho vegin, no és fer propaganda electoral.
Re: no votis, ni a les CUP!
25 mai 2007
Aun no he dado en la página de cnt ponent con el enlace que hay puesto en la noticia. Si alguien es tan amable de colocarlo mejor, que se pueda acceder directamente. Porque al final parecera que la noticia la ha colocado alguien solo para joder.
Re: no votis, ni a les CUP!
26 mai 2007
L'enllaç ja no funciona perquè en ell la CNT havia penjat un correu que havia enviat una persona de la CNT i els correus personals i privats que la gent li havia respòs a aquesta persona... No hi és perquè evidentment és ben poc ètic i amb molta mala llet penjar correus privats i la gent afectada va demanar que és borrés ...

Aprenguem a argumentar enlloc de fer servir mitjans bruts per tirar merda a la resta... A la CNT de Ponent no se l'ha tractat mai com ella ho està fent amb la resta de gent... estic d'acord en que existeixi la CNT i que ocupi el seu espai però no s'avança pegant cops a la resta sinó fent feina perquè la teva idea segueixi endavant...
Re: no votis, ni a les CUP!
26 mai 2007
Aquest noi ha tornar a deixar de prendre la medicació...

Au, avui totes a reflexionar i si podeu (i voleu) a votar a les CUP demà!
Re: no votis, ni a les CUP!
26 mai 2007
aquest noi o noia... que ningú ha dit el gènere...

que la jornada de reflexió serveix, pels que prenen la legítima decisió de no votar, per reflexionar en que no cal atacar altres projectes i persones que decideixen fer-ho i el temps mostrarà si tot plegat serveix d'alguna cosa o no...
Re: no votis, ni a les CUP!
26 mai 2007
Crec que com s'ha tractat a la CNT de ponent es molt questionable, pero bueno el que realment molesta de la CNT de ponent es que no acepten la falta de coherencia(com pot ser que la meitat de la llista de les CUP estigui formada per gent de la CGT que es considera llibertaria?)

Que no es pot fer una crítica? perquè aixó desperta tantes ampolles?. En realitat la crítica es necesària per a seguir avançant, i en cap moment s'esta atacant a persones en concret sinó que es critiquen els col·lectius i en aquest cas les CUP.

No em d'oblidar que els anarquistas logicament no recolzaran a un partit polític, sigui les CUP o sigui qualsevol altre partit.
Re: no votis, ni a les CUP!
26 mai 2007
Q cada un fagi el q cregui. Jo no niré a votar ni a les CUP ( q no es presenten al meu poble...)
Re: no votis, ni a les CUP!
26 mai 2007
Pues jo no aniré a votar, però també hagues pogut anar-hi, i el per que no ho he fet, no es gaire clarificador, el mateix que si hagues anat, la falta total d´interés amb aquest sistema.
Si vaig a votar, no seria pro si no contra, es adir, contra el PP o el PSOE o els de ICv o també els de ERC, a lo millor hagues votat a la CUP, però l´història a demostrat i demostrarà que les eleccions i la forma de fer politica electoral, no és el nostre camí. I com a anarquista o persona no dogmatica, entenc que hi hagi gent que cregui, però jo no ho puc fer, no m`ho crec, i ja es veu amb un Verd-esquerrà...
Ni insults per demanar el no vot, ni insults per demanar el vot, domés hen de ser coherents hem lo que predicam, i això pareix que és lo dificil.
Salut i perdoneu la meva menjada d´olla
Re: no votis, ni a les CUP!
26 mai 2007
El problema de la CNT es que tenen poca feina, quan ets insignificant l'únic que pots fer es molestar als del teu cantó que al menys t'aguanten la pataleta.

Si us plau, com us deia un comentari anterior, almenys intenteu madurar fins a bans dels 80, treien a en Bakunin dels armaris que encara se us apolillarà i a veurte que li toqui una mica l'aire.


La CUP te gent de CGT? (moriran a l'infern llibertari! han trecat l'única essència de l'anarquisme verdadera!!! com han gosat!! espero que mai arribin a Ministres o Consellers com al 36!!!)
Re: no votis, ni a les CUP!
26 mai 2007
Penso que alguns us equivoqueu considerant la CUP com l'avanguarda d'alguna cosa, o el partit que ens durà a la revolució. Jo també crec que s'ha de lluitar des de fora el sistema per enderrocar-lo. Ara bé, això no treu que hagi de dir no a altres enies paral.leles que pretenen enderrocar-lo des de dins.
Les CUP són (o hauríen de ser) només un reflex del que es cou a baix.
Amunt les CUP!
Re: no votis, ni a les CUP!
26 mai 2007
Totalment dacord amb l'ultim, les CUP nomes tindran sentit si son reflex de la lluita de carrer. Si oblidem aquest principi podem anar plegant veles o comprar corbates.
I per tota la familia llibertaria, els ceneteros dels 30 votaven quan els i convenien, no els entusiamava pero era una eina. Gracies a ells va guanyar el Front Popular el 36.
Amunt les CUP autogestio i independencia
Re: no votis, ni a les CUP!
26 mai 2007
no s'avança pegant cops a la resta sinó fent feina perquè la teva idea segueixi endavant...

Historicament molta gent afiliada a la CNT (segona republica) es va presentar a elecciones, Andreu Nin(POUM), Eduardo Barriobero(Partido Federal),Angel Pestaña(Partido Sindicalista)i gent de base de ERC.

la cnt actual es molt diferent de la cnt historica , la actual asumeix les idees de la FAI historica i la cgt crec que es mes semblant a la antiga cnt on hi havien treballadors de tota indole politica.
Re: no votis, ni a les CUP!
26 mai 2007
La CNT de Ponent mai fa res amb ningú que no sigui ella mateixa (dos gats) i el fort és que de cara al que fan els altres (sigui CUP, lluites conjuntes contra els símbols feixistes, 1 de maig...) l'únic que treu són insults i desqualificacions. Després hi ha qui dema dret a la crítica; ja en tenen però potsr els caldria demanar crítica i alguna coseta més. A veure si fem alguna coseta i així estareu una mica enfeinats, no?
Re: no votis, ni a les CUP!
27 mai 2007
felicitats a les CUP pels resultats obtinguts avui
Re: no votis, ni a les CUP!
28 mai 2007
A BERGA TENIM UN GRAN CANDIDAT NACHO ALIAS EL MONTILLA II AIXO QUANT PARLA CATALA.
Re: no votis, ni a les CUP!
28 mai 2007
EN NACHO AQUEST QUANT FA QUE ES CATALANISTA?????

EL SEU PASSAT NO EL POT BORRAR!
Declare Independence
29 mai 2007
http://youtube.com/watch?v=wN6JAArG8hA


DECLARE INDEPENDENCE!

Declare independence!
Don't let them do that to you!
Declare independence!
Don't let them do that to you!

Declare independence!
Don't let them do that to you!
Declare independence!
Don't let them do that to you!

Start your own currency!
Make your own stamp
Protect your language

Declare independence
Don't let them do that to you
Declare independence
Don't let them do that to you

[x4] Make your own flag!

[x6] Raise your flag!

Declare independence!
Don't let them do that to you!
Declare independence!
Don't let them do that to you!

Damn colonists
Ignore their patronizing
Tear off their blindfolds
Open their eyes

Declare independence!
Don't let them do that to you!
Declare independence!
Don't let them do that to you!

With a flag and a trumpet
Go to the top of your highest mountain!

[x6] Raise your flag!

Declare independence!
Don't let them do that to you!
Declare independence!
Don't let them do that to you!

Raise the flag!
Re: no votis, ni a les CUP!
30 mai 2007
nen tu mensaje lo he leido demasiado tarde ya he votado a las CUP!!!!! lastima que no pueda votar dos veces...volveria a votar a la CUP...
visca les CUP ni un pas enrera...!!!
organizemos el odio!!
Sindicat Terrassa