Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
contra el 'linxament mediàtic'
23 mai 2007
Tres sindicats de mossos d'esquadra es manifestaran contra el 'linxament mediàtic'
El 6 de juny a Barcelona
Els sindicats de mossos d'esquadra Comissions Obreres, UGT i APPAC han convocat una manifestació, la tarda del 6 de juny a Barcelona, perquè consideren que el cos de policia està sent víctima d'un 'linxament mediàtic'. Critiquen que alguns mitjans de comunicació qüestionen diàriament les accions policials i reclamen un reconeixement públic de la seva feina. La protesta s'ha convocat arran del cas del 'Kubotan', el detingut de Badalona i els presumptes abusos a la comissaria de les Corts.

El portaveu de CCOO, Toni Lara, ha dit a VilaWeb que els mossos d'esquadra no volen ser la notícia diària de la premsa rosa, cosa que, segons ell, està passant en alguns mitjans de comunicació.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: contra el 'linxament mediàtic'
23 mai 2007
Els mossos d'esquadra son un error més d'un sistema injust, si fossin fontaners, tots aquest sociópates estarien en tractament.
Re: contra el 'linxament mediàtic'
23 mai 2007
Està pero que molt bé això, CCOO i UGT defensant l'apunyalament de manifestants pacifics....

pero que molt bé...

Només els queda el manifest defensant possar a la presó a activistes politics sense judici previ.
Re: contra el 'linxament mediàtic'
23 mai 2007
Habrá cordón de seguridad en esta mani?
Re: contra el 'linxament mediàtic'
23 mai 2007
contramanifestacio ja!!!!
Re: contra el 'linxament mediàtic'
23 mai 2007
Contramanifestació y cordo de seguretat en u de sol,no sigui que facin malbé el mobiliari urbà
Re: contra el 'linxament mediàtic'
23 mai 2007
Un informe denuncia dos-cents casos de tortura policíaca l'any passat a Catalunya

El subscriuen desenes d'entitats aplegades dins la Coordinadora per la Prevenció de la Tortura · Amnistia Internacional presenta l'informe anual, on avisa que la 'guerra contra el terror' fa un món més desigual

La Coordinadora per la Prevenció de la Tortura presenta avui un informe, subscrit per més de cinquanta entitats, entre les quals hi ha el Col·legi d'Advocats de Barcelona, Justícia i Pau i SOS Racisme, segons el qual l'any passat hi va haver gairebé dues-centes denúncies per tortura al nostre país. La presentació de l'informe, que es farà avui a les 19.00 a l'Ateneu Barcelonès, coincideix amb la publicació de l'informe anual d'Amnistia Internacional.

El document de la Coordinadora apunta que la majoria de denúncies per casos de maltractament es van fer contra la policia espanyola, seguida dels mossos d'esquadra, amb cinquanta denúncies, de les policies locals, contra les quals se n'han presentat quaranta-set, de la guàrdia civil i dels funcionaris de presons.

L'informe anual d'Amnistia Internacional

La presentació dels detalls d'aquest document es fa el mateix dia que Amnistia Internacional ha presentat l'informe anual sobre la situació dels drets humans al món. Un dels casos que denuncia Amnistia és el de la Nit de Naps de l'any passat a Arenys de Mar; l'informe diu: 'El gener, els mossos d'esquadra van posar fi violentament a una festa tradicional de carrer de la localitat catalana d'Arenys de Mar. Segons diverses fonts, van fer ús de la violència per intentar dispersar els participants, a qui van donar cops de porra al cap i al cos, per la qual cosa alguns van quedar ferits'. Amnistia també esmenta les denúncies presentades per aquest motiu contra els mossos, però que no han pas avançat.

Vilaweb

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2410727&p_edi=General
Re: contra el 'linxament mediàtic'
23 mai 2007
Amnistia Internacional alerta de tortures a Espanya

http://www.20minutos.es/noticia/237999/0/amnistia/malos/tratos/#cmnts
Re: contra el 'linxament mediàtic'
23 mai 2007
Que esperáis de sindicatos que perciven subvenciones de cientos de millobnes por parte del govierno?

Que defendieran el dercho del ciudadano de a pie a no ser torturado?
Re: contra el 'linxament mediàtic'
23 mai 2007
Cordó de seguretat amb kubotans!

Com són eines no cal permís d'armes, no?
Re: contra el 'linxament mediàtic'
23 mai 2007
No hi ha prou amb els comunicats de Cajei, Endavant, CUPs, PCPCs, Jerkis, etc a Indymedia que ara els mossos tambe ho fan...?
Re: contra el 'linxament mediàtic'
23 mai 2007
posar el mateix al mateix sac és una mica indecent per part teva no?
Re: contra el 'linxament mediàtic'
24 mai 2007
Linxament mediàtic i físic. Recordo que hi ha mosso amb el nas trancat. S'està fent un gra massa amb el tema del kubotan. La única diferència entre un kubotan i un boli és que amb el boli es pot escriure.
Re: contra el 'linxament mediàtic'
24 mai 2007
Si sabessis el que és un linxament físic no faries el ridícul d'aquesta manera. Realment considerar un cop de puny a un orangutan que un segon abans estava apallissant a una noia al terra com un linxament físic és ser tonto del cul, i el que és pitjor has decidit que tothom s'enteri.
Re: contra el 'linxament mediàtic'
31 mai 2007
que us donin pel cul a tots, als mossos i als demes
Re: contra el 'linxament mediàtic'
04 jun 2007
COMUNICAT D'ESTAT CATALÀ EN SUPORT AL COS DE MOSSOS D’ESQUADRA

Estat Català, degà dels partits independentistes catalans, manifesta el seu total rebuig a la campanya mediàtica de criminalització del Cos de Mossos d’Esquadra.

Estat Català, coherent amb la seva trajectòria gairebé centenària caracteritzada pel seu suport total a les forces d’ordre públic de la Generalitat, ara, igual que als anys 30, dona suport a les justes reivindicacions de respecte que reclamen les Esquadres de Catalunya.

Per a fer-ho recordarem a destacats militants nostres com Josep Dencàs i Puigdollers, Conseller de Governació de la Generalitat, i Miquel Badia i Capell, Cap de Serveis de la Comissaria General d’Ordre Públic de la Generalitat, els quals, com la resta de militants del nostre partit, es caracteritzaren pel seu paper destacat fent costat en tot moment a les Esquadres de Catalunya.

Ara com fa 70 anys Estat Català està al costat dels Mossos i reclama de la ciutadania i la premsa el respecte que mereix el Cos de Mossos d’Esquadra com a puntal destacat de les nostres institucions d’autogovern.


Josep Planchart i Martori, President d'Estat Català

Barcelona, a 4 de juny del 2007



Estat Català
Avda. del Paral•lel 115 3er 2a
08004 Barcelona (Catalunya)


Web: www.estat-catala.net

Correu electrònic: secretariat ARROBA estat-catala.net

Fòrum: http://estat-catala.editboard.com

Blog: http://estat-catala.blogspot.com/
Sindicato Sindicat