Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Inauguració CSO Les Oblidades (Terrassa)
23 mai 2007
Durant dissabte i diumenge es realitzaran activitats per donar a conèixer l’espai. No hi falteu!
inauguraciocso_peque.jpg
Com ja sabeu el passat dissabte 28 d’abril a la nostra ciutat va ser okupat l’edifici de la Plaça Dr. Robert, nº3. Aquest edifici antigament havia estat una escola d’art i, posteriorment, va ser cedit pels propietaris a les germanes de la caritat de St. Llàtzer, amb la condició que allà es construís un centre geriàtric. L’any 2000 aquest centre va ser clausurat per l’estat de deteriorament en què es trobava l’edifici i davant la manca de recursos econòmics per arreglar-ho.
Aquesta informació ens va ser facilitada pel gerent del Consorci Sanitari, el qual també ens va fer saber que l’antic geriàtric encara estava pendent de projecte, és a dir, que després de set anys d’abandó encara no hi ha cap projecte a desenvolupar en l’espai. Des de l’assemblea d’okupes li vam comunicar que quan hi hagués un projecte ferm ens ho fessin saber.

Actualment l’espai està sent rehabilitat. S’hi faran tallers diversos, hi haurà una kafeta oberta, cuina, sala d’exposicions, gimnàs… Es fan assemblees els diumenges a les 17h per organitzar la rehabilitació i els tallers i campanyes que la nostra inquietud ens mena.
Encara ens queda molta feina per fer, però anem avançant. Així, aquest cap de setmana ens plau convidar-vos a l’inauguració del nou CSO- LES OBLIDADES. Durant dissabte i diumenge es realitzaran activitats per donar a conèixer l’espai. No hi falteu!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat