Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : especulació i okupació
CIU = Un altre cas de corrupció
23 mai 2007

Polèmica després d'haver sortit a la llum un vídeo on surt l'alcalde de Ginestar, Josep Bru (CiU), gravat en vídeo sense el seu coneixement on està plantejant la realització d'irregularitats urbanístiques a la localitat.

La direcció de CDC es va posar en contacte amb l'alcalde demanant-li que abandonés les seves responsabilitats polítiques i institucionals al capdavant de l'alcaldia de Ginestar i li va demanar també que renunciés a formar part del proper grup municipal de CiU després de les eleccions municipals de 27 de maig, ja que ara anava de número 2 per la llista del municipi de la Ribera d'Ebre.

Les imatges amb càmera oculta són la prova que ha presentat als jutjats un constructor que ha denunciat l'alcalde, Josep Bru, a qui acusa de lucrar-se amb operacions immobiliàries irregulars.

El vídeo mostra una conversa entre Bru i dos detectius privats que es feien passar per persones interessades a comprar una finca rústica a Ginestar per construir-hi. De la conversa se'n pot desprendre que, presumptament, Bru fa d'intermediari immobiliari de finques on després autoritza construccions. Això sí, els informa que els plànols no s'han d'assemblar a una casa, sinó a un magatzem.

L'alcalde assegura que les acusacions són manipulacions interessades, i afegeix que ell només s'ha limitat a informar sobre què es pot construir i què no. També ha anunciat que prepara una querella contra l'empresari, i l'acusa d'intentar negociar la retirada de la denúncia a canvi de diners.

Tot i aquesta expulsió, en un primer moment el president de la Federació de Convergència i Unió a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, havia donat inicialment el seu total suport a Josep Bru: Entenem que és un tema estrictament local i que respon a un enfrontament personal entre l'empresari Gilbert Gil i el nostre alcalde.


This work is in the public domain

Comentaris

Re: CIU = Un altre cas de corrupció
23 mai 2007
Aquest diumenge tots a votar ERC!
Re: CIU = Un altre cas de corrupció
23 mai 2007
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!!! SI SENYOR! VOTEM AL Q TU DIGUIS! ERC, LA MILLOR ALTERNATIVA! JAJAJAJAJAJAJAJA! CADA COP QUE S'APROPEN ELECCIONS EM FAIG UN TIP DE RIURE
Re: ERC = Un altre cas de corrupció
23 mai 2007
Que t'expliqui el bargalló la seva implicació amb Muntanyans II a Torredembarra, cap de sabata!

Visquin les CUP's i les candidatures alternatives arreu del territori!!!!!
CUP = marca electoral d'ICV
23 mai 2007

CUP = ICV

CUP = PUNXÓ DEL SAURÓ

Re: CIU = Un altre cas de corrupció
23 mai 2007
Molt bé! Visca el reduccionisme absurd i llibertari!

raonament privilegiat: si els mossos (fills de puta) fan servir punxons i depenen políticament d'ICV. I, a un poblet una cup es presenta en una plataforma amb coalició amb ICV (cosa que a mi no em sembla bé). Per tant, la CUP és responsable de que els mossos punxin a la penya en una manifestació.

realment brillant!!

... a la merda...!
Re: CUP = marca electoral d'ICV
23 mai 2007

ICV utilitza la CUP com vol i quan vol perque li dona el toc antisistema que tant agrada a la Mayol mentre que la CUP es deixa utilizar perque vol tenir el recolzament d'un partit del sistema amb molts calers.

La CUP segueix fent pactes amb ICV.

La CUP no ha trencat relacions amb ICV perque li interessen massa les poltrones.

CUP = ICV

CUP = POLTRONERS

CUP = HIPOCRITES

Re: CIU = Un altre cas de corrupció
23 mai 2007
Ni CUP's ni altres partits. FORA POLÃ?TICS D'INDYMEDIA!
Sindicato Sindicat