Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[Lleida] L’Assemblea de Joves davant el rearxivament de la querella per tortures del jove de Torà
22 mai 2007
Els joves organitzats en l’Assemblea de Joves de la ciutat volem expressar la nostra solidaritat i lamentem la incomprensible decisió judicial
tora 2.jpg


Davant la decisió de l’Audiència Provincial de rearxivar la querella per tortures que el jove de Torà va presentar per denunciar les agressions sofertes a la comissaria dels Mossos d’Esquadra durant la seva detenció, l’abril de l’any 2003, els joves organitzats en l’Assemblea de Joves de Lleida:

-     Expressem la nostra plena solidaritat amb el Jordi de Torà, víctima d’una cacera de bruixes policial i mediàtica primer, i de la complicitat dels òrgans judicials després.

-     Lamentem comprovar, novament, com la Justícia contribueix a encobrir la violència contra el jovent que els Mossos d’Esquadra estan cometent impunement. Entenem aquesta nova decisió dels òrgans judicials com l’extensió de la repressió policial i judicial contra la joventut que aixeca la seva veu. També més enllà de Ponent, altres joves estan essent la principal víctima de la repressió i la brutalitat policials.

-     Recordem que l’exemple dels joves com el de Torà que segueixen lluitant contra la injustícia mentre se’ls intenta anul•lar a través de la violència i l’amenaça de presó, ha de fer revifar la nostra solidaritat i, per extensió, la lluita dels joves per sobre de qualsevol obstacle.

-     Animem als joves de la ciutat a assistir a la roda de premsa convocada pel Grup de Suport al Jove de Torà i l'Assemblea Antirepressiva de Ponent demà dimecres 23 de maig a les 12 hores als Jutjats de Lleida.


Justícia pel Jove de Torà!
Amunt la lluita del jovent!


Lleida, 22 de maig de 2007


Assemblea de Joves de Lleida - CAJEI
ajill ARROBA cajei.net
Mira també:
http://blog.sindominio.net/blog/justicia_pel_jove_de_tora/articles_dopinio
http://www.racocatala.cat/ajll

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Lleida] L’Assemblea de Joves davant el rearxivament de la querella per tortures del jove de Torà
22 mai 2007
NO AFLUIXEU, ENDAVANT ELS QUE LLUITEN!
Re: [Lleida] L’Assemblea de Joves davant el rearxivament de la querella per tortures del jove de Torà
23 mai 2007
La pàgina de Torá és actualment:

www.justiciatora.org

Prou tortures!!
Sindicat Terrassa