Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
L' eixample també está fatal
22 mai 2007
Està tot fatal: l' eixample no descansa en cap de setmana
HPIM1856.JPG
HPIM1860.JPG
HPIM1887.JPG
A l' eixample també està tot fatal i aquest cap de setmana s ' han portat a terme dues accions denunciant les agressions al territori i l' especulació.

La primera d' elles es va realitzar dissabte al matí a la Sagrada Familia, on un jove va pujar a una grua dins del recinte del monument en qüestió i va desplegar una pancarta amb el lema: "L' ave ni pel litoral ni per enlloc".

La segona va consister en el desplegament d' una altra pancarta a un edifici en obres al barri de l' Eixample on abans estava situada la fàbrica la Myrurgia. En aquest cas es protestava pel robatori de la Myrurgia per part de l 'Ajuntament de Barcelona. La Myrurgia era una antiga fàbrica de perfums que ocupava una illa de cases sencera. El nostre estimat ajuntament va expropiar l' illa de cases sencera amb promeses de que estaria destinada a serveis socials per al barri. Actualment de les promeses fetes només pareix que es vagi a complir la de la construcció d' una escola bressol. La resta de l' illa de cases ha anat destinada un cop més a construir vivendes i especular.
On son els serveis per al barri?

Eixample viu i combatiu

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L' eixample també está fatal
22 mai 2007
ole! no m'estranya que estiguin tan cagats de por amb totes les accions que s'han dut aquesta setmana de forma descentralitzada demostrant que som moltes i que no pensem mantenir-nos callades. Aupa la lluita!
Sindicato Sindicat