Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
>> Jordi Hereu a la UPF [Avui]
22 mai 2007
CONCENTRACIÓ DE REBUIG A LA VISITA DE JORDI HEREU:
Dimarts 22 de maig a les 12.30 hores

Àgora Jordi Rubió i Balaguer
Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra
C/ Ramon Trias Fargas, 25-27
Metro: Ciutadella-Vila Olímpica / Marina
Barcelona
Avui, dimarts 22 de maig, l'actual alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, participarà en un acte electoral a la Universitat Pompeu Fabra.
Durant el mandat del senyor Jordi Hereu al capdavant de la regidoria de Seguretat ciutadana les actuacions desproporcionades i violentes de la Guàrdia Urbana van proliferar a la ciutat de Barcelona, fent que els desallotjaments d'espais alliberats, l'assetjament als moviments polítiques i socials dissidents, les càrregues policials i les pallisses dels UPAS fossin una constant, arribant a l'extrem de carregar contra un acte en defensa de la llengua catalana a Sant Andreu del Palomar, deixant desenes de ferits, desplegar més de 5.000 agents policials durant la Festa Major de Gràcia i empresonar tres joves innocents, torturats per la Guàrdia Urbana, en un muntatge policial sense precedents.
Jordi Hereu, com alcalde de Barcelona, és responsable dels actuals projectes urbanístics (Fòrum 2004, pla 22@, reforma del Raval, arribada del TAV a Sants i a la Sagrera...), derivats de la política urbanística del consistori que menysprea l'opinió dels veïns i veïnes i se sotmeten a les ordres de les immobiliàries i constructores, que provoquen un augment espectacular dels preus dels pisos, porten a l'expulsió de centenars de ciutadans i ciutadanes de casa seva (a través de pressions i d'indemnitzacions irrisòries), que no suposen un augment dels pocs equipaments públics dels que disposa la ciutat i que són ideats en una estratègia de substitució social.
En definitiva, l'actuació del senyor Jordi Hereu com a responsable de seguretat ciutadana, primer, i, com a Alcalde, actualment, no pot ser ben rebuda pels i per les estudiants ja que és el culpable de la criminalització de la dissidència política i social i de la repressió patida durant anys i anys en aquesta ciutat, i actualment és el batlle del consistori que practica polítiques que ens impossibiliten l'accés a l'habitatge i ens aboquen a l'exclusió i marginació social.


FORA POLÃ?TICS REPRESSORS i ESPECULADORS!

This work is in the public domain

Comentaris

El PSC suspèn l'acte de la UPF
22 mai 2007
Les JSC-PSC-PSOE suspenen l'acte que s'havia de fer aquest migdia a la Universitat Pompeu Fabra, que havia de comptar amb la presència de l'actual alcalde de Barcelona, el senyor Jordi Hereu.
Sembla ser que la convocatòria dels estudiants de la UPF ha provocat que el PSC hagi recapacitat la seva decisió de fer un acte electoral a la universitat.
Re: >> Jordi Hereu a la UPF [Avui]
22 mai 2007
Jo crec que està bé que els politics comencen a ser rebutjats en totes les universitats de barcelona. A la UB ja no hi passen, a la UPF sembla que tampoc, espero que aixi continuen les coses per molt temps

FORA POLITICS DE LA UNIVERSITAT!

(i d'arreu)
Sindicato Sindicat