Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Maulets reclama cartelleres sempre i no només quan ho necessiten els partits polítics
21 mai 2007
P52000966.jpg
La recentment aprovada ordenança del civisme contempla, entre d'altres articles repressius, la possibilitat de multar entitats i organitzacions que, fent ús del seu dret a la llibertat d'expressió, utilitzen la via pública per expressar les seues idees mitjançant pancartes, plafons o enganxines. Ordenança que, pel que es veu, no compleixen els propis partits polítics, que ja ens han tornat a omplir els carrers amb banderoles, cartells, octavetes, pancartes i demés; incomplint a més la llei electoral ja que moltes d'elles van ser penjades abans del dia assenyalat. Mentre els col·lectius socials i entitats culturals de Tortosa podran rebre multes de 1.500 ⬠per penjar cartells fora de les dos cartelleres existents, els partits polítics tenen llocs habilitats per a poder penjar la seua propaganda âcívicamentâ?.

Considerem cínic i hipòcrita imposar multes als col·lectius que utilitzen el carrer per a expressar les seues idees, i que només sâhabiliten llocs per a penjar cartells cada quatre anys és tota una declaració del que entenen per âllibertat dâexpressió, âdemocràciaâ? o âparticipació ciutadanaâ?...

Exigim que les cartelleres electorals siguen fixes i que totes les entitats culturals i socials de la ciutat puguen utilitzar-les per a difondre les seues idees i activitats.

Ãs per això que lâAssemblea de Maulets hem fet una instància a l'Ajuntament de Tortosa demanant la fixació dâestes cartelleres per a la utilització de les diferents entitats, una reivindicació que ja han fet altres col·lectius socials i culturals de la ciutat. També sâhan penjat diferents cartells reivindicant la fixació de les cartelleres, així com la hipocresia i el cinisme de la classe política.

el jovent prenem la paraula,
recuperem el carrer!
P5200089.JPG
P5200093.JPG
P52000966.jpg
instancia.jpg
Mira també:
http://www.maulets.org/ebre

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Maulets reclama cartelleres sempre i no només quan ho necessiten els partits polítics
22 mai 2007
Molt bona iniciativa.
Re: Maulets reclama cartelleres sempre i no només quan ho necessiten els partits polítics
22 mai 2007
Pero....hi ha existeix!no? Els cilindres aquells...no? Allo es per empreses amb anim de lucre...aleshores que fotran multes a les empreses que encartellin als llocs avilitats pels sense anims de lucre....!!
Re: Maulets reclama cartelleres sempre i no només quan ho necessiten els partits polítics
22 mai 2007
A d'Atontat o Atontada, segur.
Sindicat Terrassa