Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Acció contra el monòlit en solidaritat amb els tres companys penjats
21 mai 2007
La matinada de diumenge es va pintar el monòlit de la Plaça Cervantes en solidaritat amb els 3 joves arrestats durant 4 dies al edifici dels sindicats.
CA0LIFGD.jpg
CA9GGZTT.jpg
Acció contra el monòlit en soli daritat amb els tres companys penjats

La matinada de diumenge es va pintar el monòlit de la Plaça Cervantes en solidaritat amb els 3 joves arrestats durant 4 dies al edifici dels sindicats.


Amb aquesta acció s'ha volgut deixar palès la intenció de de seguir denunciant la repressió sobre els membres de la Campanya Ciutadana per la Retirada dels Símbols Franquistes.


La Paeria denunciant a la gent solidària amb la retirada per la simbologia franquista no aconsegueix res més que indignar a una bona part de la ciutadania i que les accions per les quals han condemnat injustament als joves és repeteixin i s'amplifiquin. Exigim al PSC, ERC i ICV-EUiA que retiri aquesta simbologia i que analitzi la situació que està generant gràcies a la seva bel·ligerància contra aquesta campanya.


Condemnant als 3 joves per l'acció del passat 20 de novembre de 2005 només han aconseguit que aquest joves hagin utilitza't l'aplicació d'aquesta pena per penjar-se d'un 8è pis envoltats de pancartes gegants que han cridat l'atenció de nombroses persones que han visitat als joves i els han mostrat la seva solidaritat.


FINS QUE EL MONÃLIT, ELS NOMS DE CARRERS, I LES PLAQUES DEL MINISTERIO DE LA VIVIENDA NO ÃS RETIRIN, ELS JOVES NO ENS ATURAREM.

CONTRA L'OBLIT I EL CINISME HISTÃRIC, LA LLUITA ÃS L'ÃNIC CAMÃ?.


20 de maig de 2007

Assemblea de Joves de Lleida (AJLL-CAJEI)
Mira també:
http://www.racocatala.cat/ajll
http://www.simbolsfeixistes.tk

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció contra el monòlit en solidaritat amb els tres companys penjats
21 mai 2007
ja podrieu posar les fotos rectes
Sindicat