Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Jove mort en mans dels Mossos
21 mai 2007
Un noi de 22 anys, Sergio C.G., pateix mort cerebral des d'aquesta tarda després de ser detingut diumenge passat a Badalona (Barcelonès) pels Mossos d'Esquadra com a presumpte autor d'un robatori, tal i com ha informat la família.
El jove va ser traslladat a l'UCI de Can Ruti on se li va diagnosticar un coma

Segons la policia catalana, el jove va trencar un vidre del cotxe patrulla, mentre estava emmanillat, i va intentar escapar per la finestra amb el vehicle en marxa a l'alçada de la plaça del Centenari de Badalona. La família, en canvi, defensa una altra versió dels fets i assegura que van ser els Mossos d'Esquadra qui van llençar el detingut del cotxe.

Després de l'impacte, que li va causar un traumatisme cranioncefàlic sever, el jove va ser traslladat a l'UCI de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (Can Ruti) on se li va diagnosticar un coma.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jove mort en mans dels Mossos
21 mai 2007
crec que s'està confirmant que els mossos son pitor que els maderos
Re: Jove mort en mans dels Mossos
21 mai 2007
he visto en una ocasion a un detenido dar 8 patadas al cristal de un coche de municipales sin romperse...

el detenido en cuestion era un bakalilla ke se lio a ostias con otro en un bar pero lo que importa es lo de el numero de patadas...
quizas este pobre chabal tenia mucha fuerza y le metio una patada y rompio el cristal, si fue asi, ole ahi, pero vamos que no se porque visto lo visto me creo mas ke los mossus tuvieran algo que ver
de todas formas pobre chabal, una victima mas de la reprsion policial
Re: Jove mort en mans dels Mossos
21 mai 2007
segons TV3 al migdia estava:
EMMANILLAT
VA TRENCAR LA FINESTRA
I VA SALTAR DEL COTXE EN MARXA

una versió d'entrada poc verosímil, i que tenint en comtpe els anetcedents dels mossos últimament ("presumptes" pallises a comisaria, l'assassinat d'un noi amb esquizofrènia, l'ús de "punxons defensius") és transforma en molt molt poc creïble.
Re: Jove mort en mans dels Mossos
21 mai 2007
Otro cadaver más para la lista de Saura.

Otro joven más muerto por la policía del régimen.
Re: Jove mort en mans dels Mossos
21 mai 2007
Jo estaba present...intentant menjar migues a una "migada popular"
Es va sentir un trencadis de vidres...poc després,en mirar, vam vure un cotxe d mossos, bueno un parell, al menys, i del últim, un noi sortint de la finestra...s'anava apoyant sobre el sostre, amb les manilles i les mans aptresades a la part de davant...tot circulant, a no massa velocitat, a "ull de bon cuber", aniria a uns 50 km per hora, crec...el chaval anava progresant fins aconseguir asseures sobre la finestra, intentant, amb molta destressa pujar a l sotre...però el cotxe seguia el seu curs...potser, circulant uns 30metres (el temps d'aquesta acció que veiem)...el noi estava ja per pujar d'alt i els mossos van frenar...llavors, va rodar per sobre el sostre i pataplam, per davant del parabrises dels mossos va caure al terra aparatosament...he de dir que jo vaig veure això a menos de 100metres dels fets...va caure al terra i ja no es va moure...van sortir mossos dels cotxes i al rato, van rribar un parell més de cotxes...ademés dels dos mossos que ja hi eren fent "l'ultim dinar", de migues que kedaven,...akests també es van sumar a l'escena casi de pelicula...

Total, ja podu imaginar lo que van fer el prop de mitg centenar de persones que eren allà "desmigats"...correr a mirar, com periodistes ensinistrats davant la noticia, tràgica noticia.

Em va semblar excesiu el fet que no veiesin com sescapava, i no paressin el cotxe en el moment de la fugida...el trencadis i el lloc de l'impacte i caiguda, el cotxe deuria recorrer, no se...uns 100 metres o algo menos...60 metres de acció del noi després de trencar el vidre...
Ah, el vidre era d'aprox uns 4mm de gruix...molt finet, per fervos una idea, res de blindat...i amb la tipica pel.licula de colcor fosc, allò que fa que el cotxe vagi tunejat...sabeu.
També, le raro de no veure'l i lo raro de, collons, no frenis de cop!..el cotxe no anava molt ràpid, però lo suficient perque el noi, voltejes i caigues, per apresat de les mans, rodant pel cotxe i colpejant-se a terra.

Bueno, aki un redactor in situ.Lamentable tot plegat...els mossos, ke potser eren sordos, el txaval ke va ser massa valent i la gent ke només s'apropa a un problema cuan hi es present la poli, per preguntar, per morbo i potser tindre algun tema de conversa a les seves monotones i aburrides vides.

Salut i una persona amb placa i pistola no es una persona, es una persona amb placa i pistola,,...capicci!

Salut de nou i que es recuperi el txaval...si està a temps.
Re: Jove mort en mans dels Mossos
21 mai 2007
...o sea, que mientras un mosso conducía el otro rompía de una patada la ventana de su coche para arrojar de cabeza al detenido y liquidarlo??? ... No me gursta la poli, pero tampoco que me vendan motos y tragarmelas como un borrego...
Salud y sentido critico!
Re: Jove mort en mans dels Mossos
21 mai 2007
aviam joni, ja sabem que ets mosso per altres posts. El noi va ser detingut de matinada, no a una "migada popular". No s'ho creu ningú que un emmanillat trenque un vidre gruixut (no cal que sigue fosc, pero per experiencia, els vidres dels maderos son mes gruixuts. A mes, mentre trencava un vidre i pujava al sostre, els mossos, com estaven escolpant pont aeri a tota pastilla (segur que eren ex-bacalas), no van sentir res fins que es van girar i van veure que els hi faltava un bulto.
Es molt facil anar amb el detingut al darrera, obrir la porta, llençar-lo i trencar els vidres despres amb un guant per a no dixar emprentes.
Us vegem una hora lluny!
Mossos psicopates!
Re: Jove mort en mans dels Mossos
21 mai 2007
Joni = Mosso
Re: Jove mort en mans dels Mossos
22 mai 2007
Joni no es mosso, es repartidor de furgoneta, de 7 a 17.30- 19h, de dilluns a dissabte.El que menjab migues era jo tontet, no el detingut...buf, o mexpresso faal o algun tontet no sap a criticar o algun més mosso que jo, sap dirigir la"conversa".
El vidre era molt primet, no se sho cregui qui sho cregui, era aixi,i ja està.
Ademés, diuen que anaba a la comissaria, doncs que sapigueu que la comissaria esta en la dirreccio totalisima contraria, partint d'on diuen, o sigui, dels jutgats...com he dit per ahi, es com voler anar de barna a bruseles (per exemple), passANT primer per castelló, murcia sevilla badajoz, oporto, vigo, lleo, Sartaguda, agramunt, perpinya i tira llavors cap a dalt...europa.
Bueno, que ser madero no està mal(pel sou, ho dic),però mestimo més ser del poble llano, sense medalletes, plaquetes ni pistoletes,,,...ala, ahi keda.Dedicat a la gent que camina per aquesta finestra anomenada Cyber reaitat, internet, o sistema operatiu ms2 o lo que sigui, ...
Salut i algo de critica, es possible?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more