Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Finalitza l'arrest domiciliari de 3 joves a Lleida
21 mai 2007
Avui a les 8:00h del matí ha finalitzat l’acció de protesta dels tres joves que estavem complint un arrest domiciliari de 4 dies al local de la CGT de Lleida.
Cal recordar, que lâacusació que requeia sobre nosaltres era la de deslluÃ?mement de bens inmombles, per una acció que és va dur a terme el 20 de novembre de 2005 contra el monòlit franquista de la plaça cervantes de Lleida.

Aquesta acció sâenmarcava dins de la campanya ciutadana contra els símbols franquistes. Una inciativa que en lâactualitat està impulsada per la CGT de Lleida i per lâAJLL.

Durant aquest 4 dies hem estat penjats del 8é pis de lâedifici dels sindicats, per denunciar dâuna banda, la repressió i persecussió de col·lectius i persones crítiques amb lâactual política municipal. Unes mesures sancionadores que considerem altament desproporcionades i que en els últims mesos sâhan incrementat a la nostra ciutat en forma de multes, fins al punt que podem parlar dâuna persecussió personalitzada en base a arxius policials.

I de lâaltra, volem exigir la inmediata retirada de la simbologia franquista dels carrers de la nostra ciutat. I considerem una vergonya que un ajuntament que sâautoanomena catalanista i dâesquerres adopti una actitud totalment passiva pel que fa a aquest tema.

Volem destacar, que durant el període dâarrest sâhan realitzat diverses activitats de denúncia, com ara una concentració que va tallar lâavinguda catalunya de Lleida i un berenar popular que ha fet visible lâàmplia solidaritat que hem rebut durant tots aquests 4 dies.

Així doncs, volem enviar un inmens agraïment a totes aquelles persones que aquests dies sâhan acostat a mostrar el seu suport, ja sigui fisicament o a través de correus o trucades. Per nosaltres ha estat molt important poder veure que no estem sols i que iniciatives com la nostra lâúnic que fan és reforçar-nos per seguir endavant amb les nostres lluites. Perquè la lluita és lâúnic camí i la solidaritat la nostra millor arma!

FORA ELS SÃ?MBOLS FRANQUISTES DELS NOSTRES CARRERS!!
PERQUE LLUITAR CONTRA EL FEIXISME NO ES DELICTE!

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa