Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
Un angelet li trenca el nas a un Mosso
Segons declaracions de l'Assemblea d'Okupes "el mosso d'Esquadra que ha estat ferit portava a la mà un punxó, com es pot apreciar en les imatges" difoses en diversos mitjans. Per això li van trencar el nas. La persona que per darrera li dona un cop de puny venint de metres enrera tenia supervista a distància per veure una cosa que hi cap dintre de la mà i que només es va poder veure sencer quan va caure a terra.

Crec que s'ha d'investigar l'actuació dels mossos i, especialment, si l'arma en questió és reglamentaria i legal o no. Si ho és els arguments en contra cauen pel seu propi pes. Si es il.legal evidentment que s'han de depurar responsabilitats.

També assenyalar, i això no agradarà, que sembla que en aquest tipus de manifestacions no hi ha persones que van a armarla. I no em repetiu el rotllo de la repressió, la policia, etc....La violència gratuita no està justificada ni per part de la policia ni per part de ningú.

I un altra cosa. Si es vol evitar que en una mani per demanar un dret com es l'habitatge i hagi persones que pintin amb spray les parets, trenquin part del mobiliari urbà o, com ha passat moltes vegades, hi hagi botigues, locals, etc amb danys, ho sento, s'ha de controlar d'alguna manera. Està vist que l'autocontrol no funciona. Per tant cal un dispositiu policial.

P.D.El que dic pot semblar estrany per molts de vosaltres. Però sento dir-vos que crec que és el que pensa quasi tothom. Si creieu que no mireu al vostre voltant i compteu quans sou.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
Ya salen los manipuladores de masas, no coláis la gente obrera ya sabemos de que palo vais. Vais de chulos y prepotentes, y jodiendo a todo quisqui. Yo soy anarquista y me molesto de pasarme por sitios como este, pero en la calle cualquier currela independientemente de que esté a favor o no a favor de los okupas sabe que hechos como estos son ciertos. Si queréis distorsionarlo con una banda de humo allá vosotros.

Segundo, tema en los Matins de TV3 no ha colado toda la nuve de humo informativa con lo de los carteristas. Ahora a razón de qué, ¿ para limpiar la imagen guarra de los mossos? ¿ Para limpiar el culete de Joan Saura i la Inma Mallol que están de elecciones? ... Mira no cuela
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
"Si creieu que no mireu al vostre voltant i compteu quans sou." això no significa que no tinguem la raó, és un argument de pati de col·legi, com que som més, tenima la raó.

no feia falta veure el punxó per trencar-li el nas. ja es veia que estava passant algo estrany, que estaven atacant a la gent amb algo "nou" i que feia mal i era totalment injutsificat, estaven agredint i provocant. a més, el punxó el podia haver vist abans.
ets un provocador.
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
Escolta "upsss" Ho sento, pero veig que no saps el que et dius, preguntat a quantes manis okupes has anat?, saps a quantes se ha liat, coneixes el nivell de provocació que ha hagut per par de la poli, saps els cops que han aguantat la gent sense respondre?. etc, etc. A la majoria de manis de okupas que la poli no ha estat provocant, no ha pasat res. Pot ser millor no opinem si no coneixem el tema. Menys xupar tv i més contrainformació, o millor vine i pregunta als implicats, participa, actua, organitzat...
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
Ara els que dirigeixen els mossos penjen posts a indymedia dient-nos el que hem de fer!!
El que faltava!!
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
és delinqüència pintar a un paret?, es delinqüència revantar un caixer? es terrorisme trencar el nas a un mosso?, un defensor del sistema i de la injústicia social. No es violencia gratuïta, i no nomes es justificable de sobres, sinó q es necessària. Si a la violència contra els defensors i simbols de l'estat.
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
només un detall PER A UPSSSS: ens agradi o no l'estat té el monopoli de la violència, i punt.

nosaltres, els moviments socials, subjecte històric per sé tenim el dret a fer-nos amb l'estat (per tots els mitjans), i si ens ve de gust enderrocar-lo, fer-ne un de socialista, o muntar comunes autònomes.

la societat, en sí mateixa és violenta. no vegis l'auto-repressió que porto a sobre.

L'assemblea d'okupes justifica la violència, és la teva lectura, i tu sembla que baixis d'Arbeca, i sembla que pretenguis dir-nos altre vegada que els àngels no tenen sexe.

La societat és violenta, el treball assalariat és violent, el preu per viure a cobert és violent; i

ELS MOSSOS D'ESCAIRE SÓN VIOLENTS, PORTEN PLACA I ELS PAGUEM LA COCA QUE ES FOTEN PER AGUANTAR TRES HORES VESTITS DE ROBOCOP.
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
felicitats al que li va donar un cop de puny al gos de quadra, es lo mínim que es mereixan
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
Per militars i policia

Jo he anat a moltes mes manis okupes que tu. Des dels temps que es va okupar El Palomar, el que eren vivendes al costat de la Pegaso de Sant Andreu. I això ja fa molt anys. Els okupes que recuperaven espais realment necessitaven espais tant per viure com per fer activitats alternatives. I ja des d'aquells anys a les manis hi ha hagut gent que anava a liar-la. També haig de dir que la poli nacional era molt mes dura i, parlant clar, moltes vegades actuava il.legalment. No donis sermons.

I per onto, tu et baralles cada dia, no?
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
A vore indys, quan tingueu un moment (que ja sé que aneu de cul...) treieu aquest post, si us plau.
Està bé treure dels partits polítics, pero tmbé de legitimdors de la violència policial!!!
ah upss, no dubtis que masses coses s'han trencat, la propera vegada jo no seré tan comprensiu amb ningú d'iVC o EUiA, i en la quotidianitat m'hi trobo amb alguns ... us esteu guanyant el fàstic de tothom!!!!
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
Upsss! sembles d'un think tank. Vigila que es comença com a lobby crític i s'acaba amb carnet d'ICV. (la dolors de RAI, per exemple)

i sí, em barallo cada dia, però és un secret (sóc del club de la lluita)
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
Es nota que parles sense fonament...
Ets un ignorant i vius feliç....tranquil!!!Mira al teu voltant i veuras que la majoria viu com tu, no pateixis!!!Enhorabona formes part de la gran massa d'ovelletes d'aquest país...
Però tingues present que no deixaras de ser una ovella negra!!!
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
el que està passant amb els mossos d'esquadra hem resulta escandalós. a la ultima manifestació antifeixista del 12 d'octubre, la qual fa més de 4 anys que és molt tranquila estàvem rodejats de furgones (erem unes 400 persones i si les furgones anàven plenes hi havia uns 300 mossos tal i com vàrem comptar. pel que hem va explicar gent que hi va ser, a la manifestació del dia del treballador anàven rodejats i en la manifestació dels okupes, anàven rodejats fins a tal punt que no es podia ni entrar ni sortir de la manifestació de manera que es vulnerà el dret a la llibertat d'expressió. A la televisió es veia clarament el cordó que també ens van posar el 12-O no dexiant-nos llavors dissoldre la manifestació.

nois, el feixisme està viu, és la mà dreta del capitalisme, així com el reformisme és la esquerra. qui no ho vulgui veure, que no ho vegi massa tard, vivim les contrapartides de la desarticulació del moviment obrer, el qual ara, sols es movilitza de manera puntual.
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
Upps! desgraciat, iniutil, ni se t'acudeixi tornar a nomenar el Palomar en els teus discursets de pseudomosso de merda. S'et nota d'una hora lluny que ets un mosso asqueros. I si no es que encara ets mes desgraciat del que sembles. I, t'ho repeteixo, no tornis a anomnera el Palomar que no te res a veure els teus arguments de fachilla.
Per cert que ens has donat una pista. Que potser vivies prop del Palomar? Que potser havies passat per alli? Ves amb compte a veure si descobrirem qui ets i et trencarem les cames.
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
Bé, jo crec que el poli pot estar content,

si el manifestant que només el va golpejar amb el puny, hagués portat un punxó com ell portava.... potser ja no estaría viu o lisiat per tota la vida.
L'assemblea de policies justifica la violencia
21 mai 2007
El cop de puny que va trencar el nas es va fer amb una mà, no pas amb una porra.

A veure si la policia té els nassos d'anar tant nua com la gent manifestant..
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
Per Un del Palomar

Jo vaig ser dels primers que va viure i netejar El Palomar. I diu molt de com ets el fet que vulguis trencar-me les cames.

ETS UN FEIXISTA.

T'HO DELETREJO PER QUE VEIG QUE ETS UNA MICA CURTET FE I XIS TA
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
algu sap algo mencionat a tv 3 aquest mati sobre detencio al presumpte agresor del moso?? es diu que posible ment l agin detingut! hi van haber detencions posteriors?
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
pues uppps, yo tambien era del palomar y no veo ni creo que nadie de los que ayi viviera y se currara ese espacio piense las barbaridades que estas diciendo, para justificar la violencia del estado y de sus perros guardianes creo que te equivocas de pagina y por supuesto de centro social, el palomar no era un nido de ideas reformistas como tu quieres hacernos creer, en cambio tu si que tienes mucho de reformista y manipulador. Salud pa los que se defienden de la violencia policial y desgracias pa quien la apoya
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
"ja es veia que estava passant algo estrany, que estaven atacant a la gent amb algo "nou""

I tu has anat a gaires manis??? El kubotán és algo nou??? però si fa 10 anys q els porten
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
Al teu comentari afeixi-re una equació, es senzilleta, es una equació que que s'usa normalment, i que a de més a Europa sempre la usa la dreta no la esquerra, doms la esquerra europea sap que es contraproduent per ella perquè dona un clima de inseguretat i de incapacitat de part seva, que fa que el vot dels electors vagi cap a l'oposició.
la equació es la seguent excessiva policia+manifestació reivindicativa= avalot
no justifico res faig un exercici de reflexió, de real polític, però en seguretat civil es així si deixes fer una mani reivindicativa i poses solament
un desplegament policia de contenció mínim, el sald final de la mani seran quatre pintades si encontres de això, poses un numero exesiu de policies, tots equipats de dalt a baix amb tota l' indomentaria, envoltant la mani des de el començament fins al final, els efectius en actitud amenaçant tot l'estona, i just al final els fa intervenir tindràs un avalots, sensació de inseguretat, quedaràs com un incompetent que no sap gestir conflictes urbans i social, i la noticia estarà durant tota una setmana a la premsa, demonizant els moviments socials i quedant com un potul polític incapaç. ¿la assemblea d'okupes justifica la violència? o ¿el conceller de interior promou l'odi i la violència mentres que al mateig temps es fa el llit? si vols els i preguntem als familiars de la Nuria Portules que els i van fer els mossos a una mani pacifica plena de pares i criatures a Girona. Saure dimissió
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
Al teu comentari afeixi-re una equació, es senzilleta, es una equació que que s'usa normalment, i que a de més a Europa sempre la usa la dreta no la esquerra, doms la esquerra europea sap que es contraproduent per ella perquè dona un clima de inseguretat i de incapacitat de part seva, que fa que el vot dels electors vagi cap a l'oposició.
la equació es la seguent excessiva policia+manifestació reivindicativa= avalot
no justifico res faig un exercici de reflexió, de real polític, però en seguretat civil es així si deixes fer una mani reivindicativa i poses solament
un desplegament policia de contenció mínim, el sald final de la mani seran quatre pintades si encontres de això, poses un numero exesiu de policies, tots equipats de dalt a baix amb tota l' indomentaria, envoltant la mani des de el començament fins al final, els efectius en actitud amenaçant tot l'estona, i just al final els fa intervenir tindràs un avalots, sensació de inseguretat, quedaràs com un incompetent que no sap gestir conflictes urbans i social, i la noticia estarà durant tota una setmana a la premsa, demonizant els moviments socials i quedant com un potul polític incapaç. ¿la assemblea d'okupes justifica la violència? o ¿el conceller de interior promou l'odi i la violència mentres que al mateig temps es fa el llit? si vols els i preguntem als familiars de la Nuria Portules que els i van fer els mossos a una mani pacifica plena de pares i criatures a Girona. Saure dimissió
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
Upss!!!

jo no et trencaria les cames, buscaria una explicació a la teva transformació: d'okupa a defensor dels mossos...

sinergia laboral?

TREPA!
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
Upss, si realment vas estar al Palomar, et trobarem, aixi que ja pots correr o dissimular.
Pero veig que altres companys tambe han negat la teva versio.
Ningu es creura mai que vas estar alla, ets un mentider i, cada cop mes evident, un madero.
Ves amb compte!
Re: L'Assemblea d'Okupes justifica la violència
21 mai 2007
no estoy okupando pero participo de las actividades que se realizan en las casas okupas por en ellas encuentro gente con la misma sensibilidad que yo hacia cosas que considero importantes.

despues de lo del sábado me queda claro que poco a poco se van cargando lo poquito que queda de libertad, imaginacion, cultura...nos van haciendo más paranoicos, miedosos e incapaces de soucionarnos las cosas entre nosotros...cualquier problema se soluciona por teerceros, con amenazas...este es consenso, la conviviencia, la tranquilidad que quieren para los habitantes de barcelona....? esta claro, todos los sabemos, barcelona es para unos cuantos , los demás parece, estamos siempre de prestado.

Obreo a ti...por una parte, vivimos en un sistema autoritario en donde la gente se cree que vive en democracia. para manifestarte necesitas pdir permiso, de que? si alguien me tiene que dar permiso y me puede decir que no, esto se llama dictadura, y si me va a decir que si, porque tengo que pedir poermiso igualmente...? aqui solo vive en democracia (limitada, limitadisisma) quien no queja y pide algo diferente, algo que no entra dentro de los parametros de una democracia liberal, o lo que es lo mismo "vosotros currais como negros y nosotros dirigimos desde nuestros butacones, y para eso compramos a unos cuantos apra que digan que hay consenso. Los que no llegan es porque no quieren o son unos incapaces" esto es la seleccion natural, la ley de la selva, pero económica ...y esto solo por meter un papel en la urna cada 4 meses...tu lo debes saber mejor que nadie, señor obrero...en lo que si te doy la razón es que en la democracia liberal, en la que nos guste o no vivimos , nos manifestamos, somos reprimidos y torturados cuando nos pasamos de soñadores, la voz pública se consigue movilizando a la gente.

personalmente creo que no nos damos cuenta que preocuparse de la gente que piensa como nosotros, porqie es normal puteados hay muchos, aunque la mayoria se queje en el sillon de su casa y no tenga esperanza y no tiene huevos de salir en una manifa con 100 mossos con 100 porras, es algo importante. Uno no nace aprendido. El dia d ela manifestación fue algo como..."os deramos existir y estar porque hay mucho turista y mucho vecino que todavia cree en la democracia pero todos como bestias al redil, como leon en el circo, y no chisteis, aqui no sale ni entra nadie...fue una...epopeya...bueno, un simbolo...os dejamos existir pero no os dejamos crecer, no dejamos que la gente se acerque a vosotros, asi seguireis siendo minoria y poca gente, la que sepa diferenciar la paja del grano llegará a darse cuenta de que lo que se defiende merece la pena... muchas veces nosotros, con nuestro color negro, nuestras capuchas y espero que nadie se fije en este estupido chiste sin trascendencia, creamos esa imagen de la que luego se aprovechan otros, y este detalle dentro de lo grande que son nuestras ideas es mínimo...eso me parece a mi...es una intuición discutible.

He entrado en la página d elos mossos...da miedo, rabia, asco, imsomnio...violencia, violencia, fascistas, en un foro público, y nadie se escandaliza, nadie dice nada, como se puede dfender la sociedad por un cuerpo que cree que tiene que defenderse d ela población civil?...que si somos unos piojosos (estupideces personalistas), que si sangre por sangre,que esto no quedará asi que porque los okupas tiene tanto poder en barcelona, otro tipo felicitando y animando a los mossos...a mi uno se me acerco uno para decirme que me metiera para el centro, le digo que porque, que era el el que ha venido a molestarme , que yo iba tranquilamente, él que lo hiciera porque me lo estaba pidoendo por favor (razón suficiente para el chavalito para que obedeciera)porque perfectamente podia merternos 5 palos e irse a casa pronto...esta es la gente a la que se paga con los impuestos, este es el cuerpo de seguridad, estos son los que juegan a ser funcionarios y no son más que una pandilla corporativa a los que no les enseñan que la gente no nace siendo criminal, que toda acción tiene un significado y un contexto y que hay gente que prefiere ser pastelero antes que mosso... señor obrero es normal que en una manifestacion asi, llevando detras las acciones continuistas de una dictadura maquillada de transicion y democracia, muchos se niegen y se niegen y ole que se niegen, porque aqui la unica libertad que existe es la de poder elegir entre el verde o el azul de unos zapatos...o una hipoteca a 20 o 40 años...y vamos a seguir contando...

Si esta la politica que me ofrecen me niego a aceptarla, mientras haya personas que no estan deacuerdo ese consenso social es falso o solo posible a base de golpes, torutras y miedo...

todo es discutible...y con mucho gusto...

a ver si ala próxima no impiden que mucha gente participe aunque llegue tarde.

salut
guarros...
01 jun 2007
Os iba yo a dar leña... 88-)
Sindicato Sindicat